- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- HTC U11 - újra a szorítóban
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Csak egy fontos dolgot hagysz ki: nem a gépem volt instabil a tuning miatt, hanem a "jól megírt" játékprogramok
Itt van egy leheletnyi különbség azért
joysefke igen? hát olyan skálázódásból inkább nem kérek. A net code egy rakás szar, grafikailag nem rossz de nem is korszakalkotó, gépigénye ehhez képest azért csak-csak akad. Meglátjuk az SW
F -re mit hoznak ki belőle, talán sokadjára sikerül valamit alkotni. Anno BF
ad Company 2 idejében valóban jó volt a motor, azóta csak rongálni sikerült tapasztalatok alapján.
-
4 évesek a gépem főbb alapelemei( proci , alaplap,), Kb 3 éve van fent ez a Windows. Nem teszek fel hetente új játékot igaz, de naponta használom, van úgy , hogy 0/24 megy. Nekem sincs semmi gondom vagy anomáliám soha.( nem kamu vagy bizonyítás a vita hevében, ez tényleg így van) Néha 3d stúdiónál van kisebb megállás, de az messze nem konzolosokra tartozó probléma, sőt nem is nevezném annak.
-
haddent
addikt
Ez már végképp az off netovábbja de akkor szerinted nem a BF3 van pocsék szarul megírva? Jó is hogy ezt hoztad fel, mert a Frostbite tipikusan egy géprottyantó szörnyű szemét szar motor
Itt nyilván nem a pc hardverről van szó,hogy szar lenne, hanem a programozók gyümölcsöző munkájáról
-
haddent
addikt
Ez már komikus, szánalmas. Te ezt innen megmondod. Igaz, hogy a linpack meg a burn in testek napokig futottak hiba nélkül, de biztosan igazad van.
Ja és: DeÉs nem a pc hardver miatt, hanem a szoftverek miatt. De ha véleményed szerint kielégítő minőségűek a pc játék portok, akkor valóban csak sajnálni tudlak, de tényleg.
Peat
az arányok, nem mindegy
FPS drop és az fps alacsony mivoltát eleve kevésbé veszed észre konzolon. Azért, mert a frame time és minden más sokkal egyenletesebb. Itt a másodperc töredékei alatt történnek piszok dolgok PC -én, ott sem azt érzed meg, hogy 60 -ról leesik 40 -re. Illetve nem amiatt annyira ocsmány amikor megtörténik. Menübe kivágás az tulajdonképpen elhanyagolható mennyiségben történik és az első patch-csel rendre javul is, feltéve ha nem EA vagy Ubisoft játékról van szó
Na, fejezzük be srácok. Nincs harag / szorri kinek mi, de nagyon nem ide tartozik. Itt most arról van szó, hogy még erősebb lesz a ps4. Nem arról, hogy pc vs ps4 vs xo vs mákos guba
-
Peat;)
veterán
Folytatnám, konzolon éppen ugyanúgy lehet és van is:
- fps drop
- megakadás
- kivágás a konzol menüjébe (igen, mivel nem windows ezért nincs windows hibaüzenet, problem solved)
A fix hardware fényében valóban meglepő, de a tapasztalat felnyitja az ember szemét. Régi konzolokon volt minőség, ott ugye nem volt patch. Most már konzolra is kiadják a félkész játékokat, ez van.
-
joysefke
veterán
igen, erről tudtam és egyetértek, pont ezért (sem) nem gondolom, hogy valaha is lesz KB+mouse konzolon.
Szóval szerintem:
-Egy egy multi-FPS játékon belül a játékosbázist szegmentálniuk kéne kontroller/mouse szerint, amit nem fognak megtenni (összeengedni a kontrollereseket az egeresekkel szvsz halott ötlet, ahogy te is mondtad)
-Többletköltség a fejlesztésben/tesztelésben
-Egeres irányításnak sokkal nagyobb az erőforrásigénye, ugyanis egérrel egyszerűen nem elég a szűk 30 FPS, míg kontrollerrel ez nem tűnik fel annyira, tehát grafikailag még jobban le kéne butítani a játékokat, hogy egérrel is kielégítően reszponzív legyen.Dr.Akula:
Szvsz aki konzolozni akar az már konzolozik, egér ide vagy oda. Nem hiszem, hogy egy egértámogatás bevezetésével olyan sok plussz embert sikerülne az ökoszisztémába bevonzani.Megfordítva: aki manapság PC-n játszik, annak jó oka van rá és valószínűleg nem a konzolos egértámogatás hiánya a legfőbb szempont (bár igen, az is lehet szempont...).
J.
-
haddent
addikt
Áldozatnak azért talán nem nevezném, hogy pár (5+ ?) évente egy hasonló összeget elköltök további pár év szórakozásra, de nem is zsebből kivágós a történet, ha erre voltál kiváncsi. A nyomás amiről beszélsz megvolt, pontosan akkor amikor PC -ém volt, kb. 3x vagy 4x ennyit ért / annyiban volt nekem a hosszú hónapok folyamatos "részletben fizetett" fejlesztgetése, majd utánna eladása. Na ott kellett győzködnöm magam, hogy ez megérte, mert ez akkor is jó, akkor is a legjobb minőségű alkatrészek stb. Itt ezt nem érzem egyáltalán, sem magamat sem mást nem akarok meggyőzni arról, hogy nekem/neki a ps4 való. Én érzem, hogy nekem ez való, más meg döntse el. A technikailag hülyeségekre / valótlan dolgokra nyilván reagálok.
De amit te írsz abban meg az a mókás, hogy már a 2. megközelítésnél/szemléletnél tartunk, és te mindig találsz valami kivetnivalót, mostmár még csak nem is személyeskedés mentesen (ne értsd félre ez most nem az a sértő személyeskedés, de akkor sem objektív!)De akkor bővebben belemehetünk a győzködésbe: a konfigom i7 3770 4.1GHz volt, 16 giga DDR3 Corsair, valamint egy HD7970 1200MHz -en (Más néven manapság 280X). Ez számomra, érzésre kevesebbet nyújtott nekem, mint a ps4. Igen tudom, valószínűleg X poligonnal többet rajzolt valamint az árnyékok dőlésszögének geometriájának simítása Y % -al jobb volt/lenne ezzel a géppel, (meg az akkoriban 3x -os árcédulával
), de őszintén: le van .....-va. Biztosan én öregszem és változnak az igényeim, de ma egy PS4 (de még XO) játék is pont úgy néz ki mint a PC. IGEN valóban kicsit ez kicsit az kicsit amaz szebb jobb több PC -én, de "távolról nézve" (értsd: nem fizikailag, hanem laikus szemmel, szórakozásra vágyva) pontosan ugyanaz. Pont annyira fotorealisztikus, és pont annyira élvezetes illetve szvsz. Jobban mert kevesebb a nyűg.
Na de nagyon elkanyarodtunk: a lényeg, hogy egyáltalán nem mondanám "gyenge szarnak" a konzolok teljesítményét, és most ez a hír pont arról szól, hogy lesz ez még még jobb is
-
joysefke
veterán
Ez jó
haddent:
Szakértő nem, de legalább csak az itteni cikkek felét elolvasom/nám mielőtt hülyeségeket írnék leMi lenne, ha az itteni cikkek felének elolvasásán kívül, mondjuk kinyitnád a szemed és megnéznéd, hogy mi folyik abban a nagy hideg-nyirkos kényelmetlen való világban, hogy saját magad tapasztalatán tudj véleményt alkotni, ahelyett hogy megelégszel annyival, hogy fantazmagóriákkal tömik a fejed arról, hogy mi lesz majd a jövőben.
J.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Path of Exile (ARPG)
- VR topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest