- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
4 évesek a gépem főbb alapelemei( proci , alaplap,), Kb 3 éve van fent ez a Windows. Nem teszek fel hetente új játékot igaz, de naponta használom, van úgy , hogy 0/24 megy. Nekem sincs semmi gondom vagy anomáliám soha.( nem kamu vagy bizonyítás a vita hevében, ez tényleg így van) Néha 3d stúdiónál van kisebb megállás, de az messze nem konzolosokra tartozó probléma, sőt nem is nevezném annak.
-
válasz
Raysen623 #145 üzenetére
utolsó rekcióm a hülyeségekre amit összehordasz.nem ellenvélemény, mert erre felesleges azt írni.
1: kit érdekel hogy neked itt extrém igényeid vannak?ez az általános? ez kell egy ps4 vitában bedobni? ps4 et hasonlítunk játékra.Pc vel. Szokásos maszlag minden ilyen hírnél Általános, nem a te igényeidet figyelembe véve.( mint ahogy te is fogalmaztál a 250 ezres gagyi pc beszólásodat elolvasva)( Bár nem tudom, ilyen hozzáértéssel meg egy 1600 as monitort használva jelenleg, milyen tervező munkát végezhetsz. Akkor inkább vegyél 500 ezerért EIZO-t abból kijön 4-5 ps4.
Itt egy kockákkal teleszórt Pc-s oldalon próbálsz minket meggyőzni, hogy 250 ezerért egy olyan gépet tudsz csak összerakni játékra, ami 1 év után a kukában végzi. nincs benne alaplap, se ház, se monitor,
Röhej az egész.Én és még jó páran, sőt mindenki aki kicsit ért az összerakáshoz és a gogglehez ,ha akarunk 200 ezerért (monitor nélkül, ugye ps4 hez is kell valami amin játszol) olyan gépet rakunk össze ami full hd ban megbirkózik a mai játékok többségével és évekig elketyeg , mert jó minőségű, 2-3 év garanciás az ésszerűség határait figyelmebevevő alkatrészekből épült.Ajánlott nézési távolságok:
[link]
Pontosan 1.2 méterre van a fotelem és a monitorom( TV) egymástól,. ha hátradőlök, meg van az 1.5 méter. Egy isten vagyok -
válasz
Raysen623 #139 üzenetére
Egy alaplap ára nem feltétlenül a minőségét és a megbízhatóságát tükrözi. Gyakran ugyan azt a minőségi japán kondit használják egy jó minőségű alap alapdeszkában mint a felső kategóriásban. A plusz szolgáltatások miatt vagy atunning miatt lehet szüksége egy átlag gamernek extra drága alaplapra, de ehhez a procihoz ,amit linkeltem messze nem kell tunning, hogy elérje egy ps4 színvonalát játékban, vagy hogy kihajtson egy GTX 760 as kártyát.
150 K monitor? úristen nem az olvasással vannak gondok, hanem veled. Most komolyan 150 ezerért tervező monitort kapsz. Ezzel akarod összehasonlítania ps4 színvonalát? Hogy Pc ből veszed a prémium vagy extrem kategóriát? Itt nem a te igényeidről van szó hanem egy átlag gamer konfogról,( amúgy meg egyre jobban nem tudlak hova tenni, ha neked "ekkora " igényeid vannak játékra,mit keresel konzol vonalon és persze most egy 1600 felbontású monitort használsz és erről akarsz váltani egy 150 ezres csúcskategóriásra, mert erről csak az felehet meg a te színvonaladnak.) 40 -50ezerért olyan monitort kapsz, ami tökéletes játékra, de aki akar az 150 ezerért vesz egy 4K 40 "tv-t és azt használja monitornak.( Én sima samut használok full hd ban, nem vettem külön monitort) Orbitális baromságokat írogatsz, inkább hanyagoljuk egymást,de inkább szégyellem magam a normális színvonalat megütő és itt érdemi észérveket felsorakoztató konzolos bajtársaid nevében is.
-
válasz
Raysen623 #88 üzenetére
ettől elfáradtam. Röhej hogy úgy akarod védeni a konzolodat, hogy közben lehúzod a PC-t, ráadásul akkor baromsággal , hogy kétszer is elolvastam.
250 ezer és nincs benne alaplap, se ház? se megjelenítő? Miért megjelenítő nem kell akonzolhoz is? Pc hez is jó ám a TV csak úgy mint a konzolhoz. SSD 128 GB? mond már meg a PS4 ben milyen ssd van ? istenem....
[link] ebbe beledobok EGY gtx 770- et és m,eg van a ps4 szint bőven.
ja és még drágább boltról beszélünk, ha te dobod össze innen onnan akkor 160 ból megáll. marad 40 még akár oprendszerre akár ssd re akár monitorra. -
én nem a pc és a xbox one között írtam ezt hanem ps4 és az xbox one között. Pc-s tábor gyarapítom, csak kicsit félreérthető volt a hozzászólásom
Peat
(#52): Pedig PC-s vagyok. amúgy igazad van mindenben amit írtál. kicsit félreérthető voltam. Végig a 2 jelenlegi konzolról beszéltem,
-
A hardver koránt sem minden.A cikk a plusz szolgáltatásokról szól.Elhiszem ,hogy szép és jó lesz, de nehéz versenyezni egy xbox live+windows,TV, stb szolgáltatással.Az xbox one exluzívítása meg nem értem miért szünne meg.Mert pár eleve multiplatform címben együtt tolhatod windows phone vagy Pc tulajokkal?Fable mar ezért is nagyon várós nekem,mert kíváncsi vagyok rá.
Amúgy mutass nekem csak egy olyan multiplatform címet,ahol egetrengető a grafikai különbség,vagy bármelyik meghaladja egy mai átlag pc tudását.Nem csili vili haszontalan effektekre gondolok,hanem úgy mindenre.
Itt minden a fejlesztőkön és a kiadókon múlik.Bármelyik hardverre ki lehet adni olyan játékot,ami szép,csak idő és pénz és tehetség kérdése. -
És 3 év múlva lesz egy 5 éve piacon lévő , már most gyengének számító hardvered. ami felzárkózik az akkor belépőszintű gamer Pc hez. Na és persze addig a Pc piac egy helyben topog,. Ez a szakadék, ami most már megvan a Pc és a konzolok között grafikai minőségben nőni fog, ebben biztos vagyok.
Xbox meg le van húzva a cikkben, de az nem mellékes , hogy a világ egyik legelterjedtebb operációs rendszerének a friss változatát kapja meg (remélhetőleg nem 2 év múlva)., amihez lehet , hogy a Sonynak kellene felnőnie nem? (Win 10 Dx 12) Nem hinném hogy olyan rossz kombó lesz, főleg az átjárható multicímekkel. Számomra ez többet ígér , mint a sony " kihozzuk a maxot a talicskából " ígéretei.
[link]
Kicsit több pártatlan megközelítést várna az ember, ha már sokan csak innen merítik a "tudásukat"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpársportok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Silicon Power XS75: Játékosoknak, DRAM nélkül
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest