- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
Nem volt szándékom megsérteni, csak az a "amikor épp működni van kedve" sor kicsit olyan volt, mintha egy olcsóbb számítógép csak rossz lehetne. Erre reagáltam, semmi egyéb nem volt benne. Nekem amikor olvastam ez jött le. De akkor ezek szerint rosszul gondoltam.
De a tuningos fagyásokat és egyéb ilyen dolgokat nem kellene ide keverni, mert egy átlag pc user nem tuningol, hanem játszik, dolgozik a gépen.
Környezetemben ismerek több embert, aki olcsóbb (80-100 ezer) gépen játszik és full hd-ban megy a legtöbb játék, igaz persze, hogy ők használt alkatrészeket vesznek.
Én elég rég vettem a mostani gépem, és nem is sokat költöttem rá az utóbbi időben(2 év alatt 1 db ssd), és bár a videó kártyám elég elavult, de ha azt cserélem, akkor mindenre elég! Ez egy több mint 5 éves gép! És amikor vettem nem volt 250-től többe! Új alkatrészekkel! Persze nem kellett világítós ház meg gamer marhaságok. Ezért nem értem a hozzászólásokat, hogy a pc milyen drága meg mennyit kell rá költeni.
-
sirály12
őstag
"PS4 -be nem sűrűn kell SSD mert azt nem windows menedzseli. 250 ezerből valóban lehet jó gépet összerakni, talán ütögeti a ps4 szintet amikor épp működni van kedve"
Tökön szúrnám magam, ha a gépem nem működne, úgy ahogy kell, főleg ha 250-et költöttem rá!
Bár az is igaz, hogy ehhez érteni is kell! Installálni, beállítani, de ezért bőven kárpótol amit tud!
És az sem egy utolsó szempont, hogy ebben élünk nap mint nap, aki technikai analfabéta, az fizessen. -
sirály12
őstag
válasz
Raysen623 #139 üzenetére
"memória sem azért kell mert attól szebb lesz a grafika, de töltsél be egy 60Gb-os gammát 4Gb-ba és meglátjuk akkor is ennyire okos leszel e.."
Nem bántásból, de:
Miért is kellene a 60gb-os gamét betölteni a ramba? Az hogy egy játék mennyi helyet foglal a merevlemezen nem függ össze azzal, hogy mennyi ram kell a futtatásához!
A konzolban mennyi ram is van? Az xboxban ha jól tudom 8 giga.
Most ezt vagy viccnek szántad, vagy nagyon nem értesz hozzá. -
sirály12
őstag
válasz
Raysen623 #93 üzenetére
Nem vagyok sértődékeny, és szeretek értelmes dolgokról normális hangnemben vitázni.
Én a cikk kapcsán egy valamit nem értek, ha eddig alig van 1080p-s 60fps-es játék konzolra, akkor most ez lesz a spanyolviasz, és ezután több ilyen játék lesz, vagy megtanunlnak optmalizálni a készítők(ezt nem hiszem)?
-
sirály12
őstag
-
-
sirály12
őstag
válasz
Raysen623 #80 üzenetére
"Épp a minap számoltam utána rgy kisebb gépfejlesztésnek és 250k-nál állt meg a mutató, erős kompromisszumok árán!
Az árban még nem volt benne semmilyen periféria, se ház, sem pedig alaplap, a FullHD kijelzőről meg már nem is beszélek."
Elég nevetséges árakkal számolhatsz akkor, mert én 200k-ból komplett gépet is tudnék összerakni, ami legalább annyit vagy többet is tud grafikában mint egy konzol, de erről már volt téma, amiben nem egy-két konkrét konfig le volt írva!
Bár gondolom úgysem győzne meg, hiszen neked 250k-ból is erős komprommiszumokkal sikerülne csak 3 alkatrészt venned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tesla topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parkside szerszám kibeszélő
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Home server / házi szerver építése
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest