Új hozzászólás Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szinte minden konzolos játékban ki lehet azt kapcsolni, ahogy én pl. meg is teszem.
Amit a kolléga nem akar megérteni, az az, hogy attól mert neki (meg még x más embernek) az a preferenciája, hogy egy egeret rángatna egy asztal előtt ülve, ugyanennyi embernek meg az a fontos, hogy kényelmesen üldögélve/heverészve/fejenállva játszhasson.
Amikor erre rámutattam, ill. megírtam hogy szerintem hogyan működhetne ez úgy, hogy mindkét tábor elégedett legyen, akkor még burkoltan én lettem lehülyézve – azért nehogy már a fika egye meg az óvodást! -
Raysen623
addikt
Jó, akkor ülj le te b+ a 40" 4K-s TV-d elé 60cm-re az asztalhoz és játsz...Orbitálisan csőlátásod van és ezzel nincs mit kezdeni. PC soha nem csak és kizárólag játékgép volt a legtöbb ember számára, nekem sem csak az, sőt! Ritkán veszek monitort, de akkor igyekszem olyat venni ami sokáig bírja majd, amit pedig kinéztem az egy 21:9-es képarányú volt. Neked nem kell, nekem igen mert jó munkára, elfér egymás mellett kényelmesen két szövegszerkesztő vagy táblázatkezelő és valóban (ez volt az egyetlen normális észrevételed) tervezőszoftver is jól használható rajta. Tényleg olyan kurw@ nehéz elfogadni az eltérő igényeket?! Annyire nem megy jól, hogy összerakjak egy gamer PC-t szará-hugyé amit aztán 1 év múlva dobhatok ki és vehetek újat + még mellete legyen egy munkára is. Add már össze a kettőnek az árát...vagy összerakok egyet munkára olcsóbb gamer VGA-val ami bőven elég, és veszek mellé egy konzolt, vagy maradok csak PC-n és akkor egy viszonylag erőset rakok össze, de akkor az nálam nem 200k hanem több.
Ezért mérlegelek folyamatosan mi legyen hosszútávon, tényleg olyan nehéz ezt elfogadni és felfogni?!
Még a 8800-as geforcok idején került a gépem 200k-ba, de ott tokkal vonóval együtt...szégyelld csak magad továbbra is, én viszont befejeztem ezt a parttalan beszélgetést. A személyeskedést meg hagyd ki a jövőben ha valaki komolyabb ellenvéleményt képes alkotni a tiéddel szemben. -
Raysen623
addikt
Látom már gondok vannak az olvasással is: leírtam, hogy én nem rakok bele a saját gépembe 15k-s lapot, istenem.....veled se rakatnék össze egy gépet.
Jelenleg van egy moncsóm, de az csak 1680x1050-et tud felbontásban tehát nem FHD. Egy normális monitor amit én szeretnék bármilyen célra 150k alatt nem áll meg. Elhiszem, hogy neked elegendő a 40k-s ratyi de mint korábban írtam én sajnos igényesebb vagyok e téren.
Konzolom pedig nincs és eddig nem is volt soha. PC-m van de kezd elegem lenni a 70-80k körüli középkategóriás VGA árakból. A többiről már nem is beszélve. Nincs SSD a konzolban...télleg ?!PC manapság nem igazán van meg nélküle viszont, így nem hagynám ki.
(#105) stefi76: memória sem azért kell mert attól szebb lesz a grafika, de töltsél be egy 60Gb-os gammát 4Gb-ba és meglátjuk akkor is ennyire okos leszel e...
-
Peat;)
veterán
Te konzolosan gondolkodsz. Sokan pc-ről váltottak ps4-re azért közvetítik a feltétlen hitet a jövőbe, mert látják hogy vannak szép játékok, de a beígérteket azért nem tartalmazzák(még...). Az egész generációra szerintem rányomja a bélyegét hogy sok pc-s is vásárolt most ilyen gépeket. Túlságosan a specifikációk, az apik, grafika irányába mentek el. Közben meg a játékok 90%-ra multiplatform és egy közepes pc elviszi ugyanazt a címet, lehet hogy szebben. Legalábbis ezt szolgáló példákat tudok sorolni, ellenkezőjét nem..
Az exkluzív minőségi, új témát megfogó játékokra kellene koncentrálniuk, mindig ezekkel értek el sikereket. De a jelek azt mutatják számomra, hogy ahhoz hogy egy exkluzív minden téren kiemelkedő legyen nagyon nehéz elérni ezekkel a gépekkel. Szerintem ezen kéne rugózni, hogy miért ilyen lassú és nehézkes a fejlesztés az új konzolokra, mert arról volt szó hogy fel fog gyorsulni a folyamat. (leglábbis ezt írták) A jelek szerint viszont sokkal inkább belassult a fejlesztés, ami nem helyes irány. A jelenlegi grafikai színvonal mellett is lehet nagyon nagy alkotásokat összehozni, már ez is bőven az a szint ami teret engedhetne sok megújulásnak, játékmechanikában, környezeti kidolgozottságban. Le kéne szállni erről az majd "erőt" fogunk demonstrálni hozzáállásról. Sok konzolt adnak el, nagyon nagy költségvetésű játékokat fognak készíteni rájuk, ez borítékolható (az hogy ebből mennyi lesz az új téma kevésbé..). Ha a fejlesztés lenne egyszerűbb akkor ezek a nagy projektek szerintem csodákat tudnának elérni. De a jelek szerint ez még mindig több év..
-
derive
senior tag
Mar bocs, de hiaba a rancfelvarrt oprendszer, ha egyszer a vas keves hozza, mar a PS4 sem bajnok, az XB1 meg annak is alatta van. A DX12vel annyit ernek el, hogy eltunik az XB1 exkluzivitasa, anelkul meg mar igencsak gyenge lesz a hardver, kulonosen ha nem optimalizalnak ra celiranyosan. Veszelyes terep ez, mert ha a fejlsztok egy koddal letudhatjak az i7+GTX980 kombot meg a XB1t, alighanem az utobbi a kapja a nyalokat a low beallitasokkal. Tulkepp mind az MS, mind a Sony meglephetne egy felgeneracio frissitest ZEN+GCNel 14 nm-en, hogy ne egy belepo gamer PC minoseget hozzak, de meg megtartsak a mostani optimalizalasokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest