- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sayinpety
tag
Elso percben nem ismerjuk az architekturat, jo ha beta a profiler es az SDK. Kell legalabb egy ev mire megertjuk a hardvert. Csak ezutan tudunk celiranyosan optimalizalni. A PS4 jo hardver, sokkal konnyebb ra fejleszteni, mint barmelyik PS-re korabban. Nagyon jok a GCN leirasok, atlathato mit kell csinalni a latency elrejtesere.
Nem dolgozom mar Naughty Dognal. Nem tudom mi most a cel. Regen sosem csinaltunk bonyolult program funkciokat. Semmi extrat nem csinaltunk csak performance critical kodot optimalizaltunk. Az iras szerint az Uncharted4 csak ugy hasznalja a hardvert, ahogy szerintem is logikus exclusiv jateknal.
-
Loha
veterán
Egy PS4 exkluzív játék, a SONY fizetett érte, hogy más platformra ne készüljön el.
E3 videók, meg a végtermék... -
Abu85
HÁZIGAZDA
PS4-re mindegyik ICE Team közreműködésével készülő exkluzív játék hasonlóan fog kinézni. Ez lesz a norma. Az ilyen játékok lendítik meg a szekeret, ami még jobb minőségre buzdítja a fejlesztőket.
Régóta írunk arról, hogy ez a szint a PS4 integrációjával lehetséges. Lehet, hogy így látva megdöbbentő, de váratlanul senkit sem érhetett. Legalábbis remélem, hiszen korábban már több cikkben is volt róla szó, hogy az új konzolok a szintlépést célozták meg.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Láttad az Uncharted E3-as videóját? Az nem pre-render, hanem 60 fps-sel futó valós időben felvett jelenet. Bár ez valóban nem csak a grafikáról szól, hanem a világ interakciójáról is, de az látható, hogy ilyen minőséget eddig csak előre felvett animációs filmekben láttál.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A GCN sosem lesz kihasználva PC-n. Konzolon lesznek nagy büntetések, mint az új Uncharted. PC-re mindent nem lehet átmenteni. A Mantle is csak arra jó, hogy a konzol grafikát átmenthesd, de a játékmenethez már nem elég.
Egyébként pont a napokban mondta Alex St. John (DirectX eredeti fejlesztője), hogy a Mantle/DX12/Metal csak egy átmenet egy sokkal nagyobb átállás előtt. A jövőben egy vISA és queue nyelv lesz, ami lefedi a piac zömét és mindenki direkten azt célozza meg. Ezzel eltűnik az API a programok alól. Ez adhat majd nagy lökést a PC-hez, de üzleti vonalon a piac nem ragaszkodik az irányhoz, mert kivégezné a gyártók mixelését, sőt inkább a felhőt helyezné előtérbe. Szóval a PC saját magát is akadályozza a fejlődésben.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A regisztráció melós. Fel kell építeni egy közös adatbázist, ráadásul nem egyszer, hanem fél évente, mert ezek az akciók nagyjából addig tartanak. Minden gyártóval együtt kell működni. Ha valaki hibázik, akkor rajtad csattan az ostor. Emellett az országon belüli kiemelt partnereket nem lehet támogatni. Nehogy azt hidd, hogy itt ez nem üzlet.
Az, hogy mindkét cég ugyanazt a kuponos megoldást használja jelzi, hogy ez a legjobb konstrukció. -
-
Gusztáv
addikt
Plusz ha Iponnál tudják, hogy járna a kártyához, de nem kapják meg a kupont, akkor nem reklamálnak? Vagy vissza kell küldeni az egészet, vagy szimplán addig nem fizetni, amíg a nagyker nem pótolja. Nekik is az lenne az érdekük, hogy meglegyen a kupon, és adják a kártyához, mert akkor a vevő pl őket választja a sok kisker közül.
-
TomiLi
addikt
Konkrét tapasztalatok alapján más a téma, én csak azért nem mertem magam részéről feltételezni lopást/csalást, mert nem saját tapasztalat.
Én csak a zöldekkel kapcsolatos tapasztalatokat tudom megosztani, ahogy fentebb is tettem....Akkor ahogy atti2010 mondja: only' bontatlan dobozos vga! ? Abban 100%, hogy benne van? Vagy itt megint bejön a képbe, hogy csak azokban a dobozokban lesz, amelyek a felsorolt nagykerekből származnak....
(#19) Zotya84 Hogy lenne az??? A papíron egy NV kártya szerepel az adott ajándék kuponnal.
Ezt csak egy példaként raktam be, hogy itt nem külön tételként szerepel, hanem a vga "tartozékaként"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Macska topik
- Linux kezdőknek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mesterséges intelligencia topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI RTX 2080 Ventus 8GB OC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest