- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lolka Bolka
aktív tag
AMD nézőpontja, bár kicsit szerintem félreértettek
"Hello,
If you did not receive a coupon or code from a participating reseller, please contact the reseller to obtain your physical coupon or electronic coupon code. Participating vendors / resellers are the ones responsible for distributing the correct coupon code for the AMD Radeon products. It should have been given to you when you made your AMD Radeon product purchase.
AMD supplies the vendors with a limited number of coupon codes to distribute to their customers. However, please know that the terms and conditions of the promotion stipulate that the promotion is available while supplies last.
Please note that only select retailers are participating in this promotion, visit the corresponding website for the complete terms and conditions and more information about participating vendors worldwide.
http://www.amd4u.com/radeonrewards/
http://www.amd4u.com/getbattlefield4/
http://www.amd4u.com/gamepromo/
http://www.amd4u.com/beinvincible/If you have any other questions, please feel free to contact us.
Regards,
AMD4U Support" -
törölt tag
Ez nem komoly probléma mindössze a gyártóknak kellene rakni még egy matricát a kártyára, amin szerepel a GPU gyártási száma. De csak a kártyára, ennek a címkének a párját még véletlenül sem lenne szabad a dobozra rakni.
adamssss: Video alapján elég necces megítélni. Már a tömörítési beállításokm miatt is simán lehet sok különbség.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Ennek a Sniper Eilte 3-nka miért lett ratyibb a grafikája mint a 2-nek. Néha olyan szinten szar mintha egy Medal of Honor-t játszanék 10 évvel ezelőtt. Mi ennek az oka?
-
TomiLi
addikt
válasz
kalmancsehi #70 üzenetére
De akkor hova teszi ez a három nagyker a kártyáit???
Saját felhasználásra (bányásznak ezerrel....) -
kalmancsehi
csendes tag
Érdekes amit írsz, de nem teljesen értem. A nagyker az AMD-től rendeli a kódot, de a gyártópartnertől a kártyát magát? Nem tudom elképzelni, hogy a kártyát is az AMD-től rendelné a nagyker. Vagy csak elküldi a gyártóktól rendelt mennyiséget az AMD-nek, hogy legközelebb részt vehessen az akcióban?
A CHS, Expert, és Ramiris már régóta ott van a NSF promó oldalakon, ezt azt jelenti, hogy kellő mennyiséget rendelnek, nem? A kiskeres visszajelzésekből meg az látszik, senki nem rendel tőlük mert "nem vesznek részt", biztos van még más nagyker is. De akkor hova teszi ez a három nagyker a kártyáit???
Ha én lennék most kisker, tutira tőlük rendelnék, mert még ha nem is tudom a legolcsóbban adni a cuccot, nőne a forgalmam azokkal akik a játékok miatt is veszik a kártyákat! -
sayinpety
tag
Elso percben nem ismerjuk az architekturat, jo ha beta a profiler es az SDK. Kell legalabb egy ev mire megertjuk a hardvert. Csak ezutan tudunk celiranyosan optimalizalni. A PS4 jo hardver, sokkal konnyebb ra fejleszteni, mint barmelyik PS-re korabban. Nagyon jok a GCN leirasok, atlathato mit kell csinalni a latency elrejtesere.
Nem dolgozom mar Naughty Dognal. Nem tudom mi most a cel. Regen sosem csinaltunk bonyolult program funkciokat. Semmi extrat nem csinaltunk csak performance critical kodot optimalizaltunk. Az iras szerint az Uncharted4 csak ugy hasznalja a hardvert, ahogy szerintem is logikus exclusiv jateknal.
-
-
szasanyi
félisten
Nekem nem ez a problémám, hanem az, hogy miért ez (lesz) az első, ami igazából azt hozza amit az első perctől (el)vártunk?
Persze még messze van a megjelenés, és bár a ND csapata egyfajta garancia a minőségre ez akkor csak 1 játék lesz és nem látom a garanciát a többi ilyen minőségére.
-
Loha
veterán
Egy PS4 exkluzív játék, a SONY fizetett érte, hogy más platformra ne készüljön el.
E3 videók, meg a végtermék... -
TomiLi
addikt
Na aki válaszolt, mint viszonteladó, az "nem vesz" részt az akcióban, tehát kevés radont rendel..
Vagy pedig van az a variáns, hogy a viszont eladók sem tudják, hogy lesz kupon, vagy sem.
Katyvasz....Nvidia-nál: veszem a kártyát, kapom a kupont mellé a fiókból automatikusan.
Ezek szerint a zöldeket nem érdekli, hogy az adott üzlet mennyit nv kártyát rendelt tőlük. Igaz Magyarországon "csak" két üzlet van kijelölve erre a célra... De ott nincs is sumákolás: amikor indul az akció meg is hirdetik külön, mint hír, és minden érintett vga-nál is említve van. Ha meg vásárlásra kerül a sor, akkor megkapjuk a kupont.
Ja, hogy lehet ezt így is.... -
Abu85
HÁZIGAZDA
PS4-re mindegyik ICE Team közreműködésével készülő exkluzív játék hasonlóan fog kinézni. Ez lesz a norma. Az ilyen játékok lendítik meg a szekeret, ami még jobb minőségre buzdítja a fejlesztőket.
Régóta írunk arról, hogy ez a szint a PS4 integrációjával lehetséges. Lehet, hogy így látva megdöbbentő, de váratlanul senkit sem érhetett. Legalábbis remélem, hiszen korábban már több cikkben is volt róla szó, hogy az új konzolok a szintlépést célozták meg.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Láttad az Uncharted E3-as videóját? Az nem pre-render, hanem 60 fps-sel futó valós időben felvett jelenet. Bár ez valóban nem csak a grafikáról szól, hanem a világ interakciójáról is, de az látható, hogy ilyen minőséget eddig csak előre felvett animációs filmekben láttál.
-
szasanyi
félisten
Igen, hasonlót már hallottam tőled. De a jelenlegi helyzet a konzolok esetében sem éppen rózsás. Ott miért nem brillíroz még a GCN, ha valóban olyan jó? Ott már ki van küszöbölve miden, a PC esetén hátrányként emlegetett körülmény (API, adatmásolás VRAM-ba, szb.). Mert végiggondolta azt is, hogy újabb VGA helyett talán egy PS3 -> PS4 váltást kéne megejteni, de emiatt (no meg a "gyenge" 17k+ játékárak mellett nem értékeltem jobb alternatívának.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A GCN sosem lesz kihasználva PC-n. Konzolon lesznek nagy büntetések, mint az új Uncharted. PC-re mindent nem lehet átmenteni. A Mantle is csak arra jó, hogy a konzol grafikát átmenthesd, de a játékmenethez már nem elég.
Egyébként pont a napokban mondta Alex St. John (DirectX eredeti fejlesztője), hogy a Mantle/DX12/Metal csak egy átmenet egy sokkal nagyobb átállás előtt. A jövőben egy vISA és queue nyelv lesz, ami lefedi a piac zömét és mindenki direkten azt célozza meg. Ezzel eltűnik az API a programok alól. Ez adhat majd nagy lökést a PC-hez, de üzleti vonalon a piac nem ragaszkodik az irányhoz, mert kivégezné a gyártók mixelését, sőt inkább a felhőt helyezné előtérbe. Szóval a PC saját magát is akadályozza a fejlődésben.
-
szasanyi
félisten
Lesznek mindig olyan kereskedők, akik nem kapnak kódos Radeont. - lehetséges, bár itt inkább az lényeges milyen követhetetlen, kuplerájos ez a helyzet. Ezért aztán nem lehet tudni pontosan hol és mikor jár valóban és mikor nem. Ez szerintem elfogadhatatlan, de nem ugye a kereskedőknek akik ezt kihasználva "manőverezhetnek". és ekkor még finoman fogalmaztam.
Eddig is bosszantó volt, hogy sok pénzért több esetben nem hozzák a hw-ek az elvárt teljesítményt (mert mondjuk a szuper GCN mégsem olyan szuper és/vagy nincs kihasználva, esetleg éppen a driver nem jó, vagy csak szimplán elfelejtettek normális játékoptimalizálást végezni) így ez aztán tényleg hab a tortán.
De mindezek mellett azt kell mondjam: mi gamerek vagyunk a hülyék, hogy ezért ennyit és ennyiszer hajlandók vagyunk fizetni. Mert ők csak abból okulnának, ha ilyenek miatt azzal lennének megbüntetve, hogy sokkal kevesebben veszik meg a terméküket ami miatt nyilvánvaló visszaesést és bevételkiesést nem pedig még több profitot könyvelhetnének el. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
#65675776 #54 üzenetére
A kódokat az AMD veszi. Azok gyártónak nem továbbadhatók. Csak a vásárlók felé lehet biztosítani. Ezért van az, hogy a kódot nem direkten kapja meg a vásárló, hanem az AMD-n keresztül, mert köztes céget nem lehet belevonni. A gyártópartner köztes cég, tehát kellene az egységes adatbázis.
Pont a kereskedőket akarják ezzel megfogni. Ha sok terméket rendelsz kiemelt leszel. Ez az üzlet ebben a játékkódos dologban.
(#55) szasanyi: Lesznek mindig olyan kereskedők, akik nem kapnak kódos Radeont. Ennek érdekében rendeljenek sokkal többet és később kaphatnak.
-
törölt tag
Figyelembe véve, hogy legtöbb gyártó oldalán ígyis-úgyis lehet regisztrálni a termékeket nem kell semmi extra hozzá. Csak annyi, hogy adott gyártási számokhoz párosítani kell egy bitet, vagy maximum egy egész bájtot, hogy részt vesz-e a kártya a Never Settle akármilyen programban, és ha igen, akkor milyen szinten. Ehhez az AMD-nek már édes kevés köze van. Ad x darab kódot a gyártónak (amennyit az kér a megvásárolt chipek alapján), a többi már a gyártó dolga. Nem kell ide semmilyen egységes adatbázis.
Valakinek lehet ez a legjobb, de a vásárlóknak biztosan nem. Ezzel lehet a legkönnyebben visszaélni. Az egész folyamatból a kereskedőket úgy ahogy van ki kellene iktatni, mert náluk tűnnek el a kuponok. Részletkérdés, hogy melyik szinten.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A regisztráció melós. Fel kell építeni egy közös adatbázist, ráadásul nem egyszer, hanem fél évente, mert ezek az akciók nagyjából addig tartanak. Minden gyártóval együtt kell működni. Ha valaki hibázik, akkor rajtad csattan az ostor. Emellett az országon belüli kiemelt partnereket nem lehet támogatni. Nehogy azt hidd, hogy itt ez nem üzlet.
Az, hogy mindkét cég ugyanazt a kuponos megoldást használja jelzi, hogy ez a legjobb konstrukció. -
szasanyi
félisten
A kupon a legegyszerűbb megoldás. - a korábbi tapasztalatok valamint a mostani (semmilyennek sem mondható) infók alapján ezt kissé fals megállapítás. Miért tartod jobban ezt, mint pölö a regisztrációs verziót amivel nem lehetne visszaélni?
Megveszem és regelem azzal megkapom a játékokat. Nem regelem és nem kapok játékokat, de ez az én dolgom az én döntésem nem pedig más dönti el, hogy ami jár (!) és amit kifizettem (mert ez esetben kvázi benne van a VGA árában) azt megkapom-e vagy sem. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Tisztázzuk, hogy a kupon külön érkezik meg a kereskedőkhöz. Ezen belül a hivatalos disztribútorok azt teszik, hogy a beérkezett VGA-kat felbontják és belerakják a kupont. Nem muszáj ezt tenni, mert akár adhatják mellé is, de így tartotta a piac a legegyszerűbbnek. Tehát amelyik VGA bontatlan, abban biztos nem lehet kupon, maximum akkor, ha ügyesen újrafóliázzák, de kizárt, hogy ezzel annyira törődnének.
-
Attix82
addikt
válasz
atti_2010 #15 üzenetére
Ami hozzám befut VGA mind bontatlan VGA, de kupon nincs bennük ( észre lehet venni ha a gyári ragasztás fel lett nyitva) ...kivéve ha fel van tüntetve, hogy BF4 jár.
Szerintem MO-ra alapból nem érkeznek kuponnal a VGAk, ha kilopkodnák (nagykerek alapból) akkor nagyon telített lenne a netes "használt" piac...de nincs elhalmozva ezekkel a játékokkal.
Sőt a single playereseket nem is nagyon vásárolnák meg
-
törölt tag
Én már azt sem értem, hogy miért kell egyáltalán kinyitni egy boltban bárminek a csomagolását.
-
juve600
nagyúr
-
TomiLi
addikt
Tisztelt Cím!
Jelenleg sajnos nem fut nálunk Never Settle akció.
Üdvözlettel:
AQUA ElectromaxNem tudom: ők nagyker. is? Akkor tényleg nincs náluk, mert nincs is a felsorolásban....
-
juve600
nagyúr
válasz
Lolka Bolka #41 üzenetére
egyszerű számolni
bronz kupon 10.000 ft
silver kupon 20.000 ft
gold kupon 30.000 ft
azért ezek egy 50-70-100k-os kártyánál komoly vásárlást befolyásolo tényezők lennéneka promot nyomja az AMD csak éppen nem elérhető nálunk ??? szánalmas,és itt nem akarok felelőst keresni hogy hol-mi-mikor tűnik el.....
-
Lolka Bolka
aktív tag
Nevezzük ködösítésnek.
Nekem mikor anno, levelezgetés után, adtak kupont, azt az orrom előtt rakták bele a dobozba, hogy akkor ehhez jár. Egy talán A5-ös keményebb papírlap volt. Mikor most rákérdeztem ugyan azon cégnél, hogy mi a helyzet...még választ sem kaptam.
Azt egy kicsit erős ungárise pofátlanságnak tartom, mikor a kisker a kupon miatt meg elkezdi drágábban adni ugyan azt a terméket, hogy kicsit nyerjen már ő is, bár a promóciónak a szellemével pont ellentétes hatását érheti el vele az adott gyártóra nézve, mindegy hogy zöld vagy piros... -
juve600
nagyúr
azért is hülyeség ez a régi-új készlet dolog mert :
1. nem ma indult ez a never settle akció....
2. úgy tudom hogy pl i...,p...-nek nincsi raktárkészlete,akkor milyen régi-új készletről beszélnek ??, -
juve600
nagyúr
most néztem 5 boltot ,egyiknélk sem irják az R9-280X nél a kupont,söt egyik amd kártyánál sem....
SAPPHIRE R9 280X 3GB GDDR5 OC TOXIC *(11221-01-40G)
(2014-06-06 17:09:48)
Szia! Nem jár hozzá sajnos.SAPPHIRE R9 280X 3GB GDDR5 OC TOXIC *(11221-01-40G)
(2014-06-06 01:06:57)
Hello.
Érdekelne hogy jár-e hozzá Never Settle Forever kupon. -
TomiLi
addikt
válasz
atti_2010 #23 üzenetére
Már be is kérdeztem egy-két üzletben.. Kíváncsi vagyok milyen választ kapok, ha kapok...
Most több üzletben is a Dual-X Sapphire R9-280X nagyon jó áron van.... (nem kaptam érte lóvét...
)
Szasanyi: jogos.... csak magamból indultam ki...
Az alap probléma tényleg az, hogy ez az egész akció átláthatatlan. Most van akció, vagy sem?
Hülye megoldás ez a dobozba rakjuk a kupont, pont ezért, mert az akció elején (vagy aki pofátlan egészen a végéig / vagy tényleg bent ragadt valamelyik termék....) hivatkozhatnak arra, hogy "ááá ez még egy tavalyi szállítmány"... stb.
A zöldeknél - legalábbis tapasztalat alapján - kitűzték az időpontot, és a fiókból előveszik a kupont...
Az Aqua-ban nem volt még az akció elején kupon, mert nem érkezett meg a pakk, e-mailben küldték a kódot.... hoppá....lehet így is... Korrekt. (ez sem reklám, csak a rossz tapasztalatok mellett szerencsére vannak jók is)Zotya84 no problem... nekem most szerencsém van, mert nem kell mennem sehova és megy a légkondi...
(#39) juve600 sajnos így van ahogy mondod. Én is azért mertem elkezdeni feszegetni a témát, mert nem találom sehol sem a vga-knál a webshopok-ban a Never Settle akciót feltüntetve. Holott már zajlik egy ideje a mostani hír kibővítésről szól a választható játékokat illetően....
-
juve600
nagyúr
mondjuk igy pár év távlatából nem emlékszem AMD kuponra hogy adták volna kártya mellé valamelyik kiskernél is...... OSZT ITT AZ APRÓN MEG ÁRULJÁK
azé egy 100k kártyánál se mindegy a gold kupon ( kb 30k-t ér) de egy 50k-os kártyánál a silver( -20k) is nagyon nem mindegy......
NEM AKAROK ÁLTALÁNOSITANI,VANNAK BIZTOS KIVÉTELEK -
szasanyi
félisten
Nem tudom, de nem aligha csörtéznek egymással a vevő érdekében.
Úgyis csak az a lényeg mind2nek: fizesd ki! Aztán már nem számítasz a legközelebbi vásárlásig (ezt gyakran példázza a garihoz való hozzáállás, az ügyintézés menete és ideje is)
juve600: de miért kellene, és miért úgy megy ez nálunk, hogy kelljen? Ez a lényeg!
-
-
Gusztáv
addikt
Plusz ha Iponnál tudják, hogy járna a kártyához, de nem kapják meg a kupont, akkor nem reklamálnak? Vagy vissza kell küldeni az egészet, vagy szimplán addig nem fizetni, amíg a nagyker nem pótolja. Nekik is az lenne az érdekük, hogy meglegyen a kupon, és adják a kártyához, mert akkor a vevő pl őket választja a sok kisker közül.
-
szasanyi
félisten
Én megkérdeztem anno az iPON-t, és akkor azt mondták: ők sem kapták meg a nagykertől, ezért aztán én sem kaptam tőlük.
Ez egy vicc, már ne is haragudj... a vásárló kifizeti a a nem kevés, kereskedők által meghatározott vételárat, és nem kapja meg ami kellene, pedig JÁR. És amikor megkérdezi miért, és próbál utána járni akkor kiderül: az ok nem állapítható meg, mert mind2n (nagyker, kisker) egymásra mutogatnak. Amit előbb írtam szintén nem egyedi, és szintén felháborító: INGYEN JÁR a kártyához, de ha van is többször felár ellenében adják. Ez is mi? Ezek alapján Te ki tudod jelenteni azt, hogy itt minden rendben? Kétlem...
-
juve600
nagyúr
sztem egyszerű a képlet:
mivel a fent emlietett 3 forgalmazó az nagyker és a vásárló kiskertől veszi terméket,ott veszi meg ahol tetszik,ha tájékozott és tud a kuponról akkor rákérdez és ott veszi meg ahol adott esteben jár hozzá( bár hozzásteszem én is csak iponnál láttam eddig feltüntetve) ,ez egy olyan probléma amit a forgalmazónak kéne jelezni a kisker felé hogy legyenek már szivesek feltüntetni hogy van -e hozzá kupon mert ugy lenne tisztességes,ha ugyanannyiba kerül 2 helyen a vga és egyinél jár a kupon a másiknál nem akkor a vevő meg leszürheti a tanulságot,ha olcsobb kupon nélkül akkor is .......
-
szasanyi
félisten
Bontatlan dobozt hogyan? Te bemész sk. és olyat kérsz, és ellenőrzöd fieztés előtt... de ha webshopból rendeljük akkor azt nem lehet tutira venni, csak utólag derül ki.
Ráadásul azt sem tudom, hogy az nem hátrány-e? Lehet, hogy külön kapják a kuponokat, amiket a nagykerben / kiskerben raknak bele a dobozba amihez az egyébként lezárt VGA dobozát fel kell bontani. Nemtom... de azt biztos tudom, hogy legfeljebb csak részletkérdés lehet de NEM ez a lényeg! A lényeg a hozzáállás és korrektség, ami esetenként nyilvánvalóan hiányzik.
Én most sehol sem láttam NS kupont Radeon kártyákhoz. Pár napja iPON feltüntette az egyik ASUS R9 280X DC2T kártyájánál de az 6k-val drágább volt (!) mint a másik uo. amihez nem volt. Így köszi, de nem is kell. -
-
Gusztáv
addikt
Érdekes, hogy pl Ipon-nál a GTX-ekhez van Wach Dogs kupon, viszont egy ATI-hoz sincs.
-
TomiLi
addikt
Konkrét tapasztalatok alapján más a téma, én csak azért nem mertem magam részéről feltételezni lopást/csalást, mert nem saját tapasztalat.
Én csak a zöldekkel kapcsolatos tapasztalatokat tudom megosztani, ahogy fentebb is tettem....Akkor ahogy atti2010 mondja: only' bontatlan dobozos vga! ? Abban 100%, hogy benne van? Vagy itt megint bejön a képbe, hogy csak azokban a dobozokban lesz, amelyek a felsorolt nagykerekből származnak....
(#19) Zotya84 Hogy lenne az??? A papíron egy NV kártya szerepel az adott ajándék kuponnal.
Ezt csak egy példaként raktam be, hogy itt nem külön tételként szerepel, hanem a vga "tartozékaként"... -
atti_2010
nagyúr
válasz
atti_2010 #18 üzenetére
Amúgy itt már az AMD kellene lépjen de nem perelheti be a fél világot mert lopnak, az emberek tudnának tenni ellene ha a felbontott dobozokat automatikusan visszaküldenék.
Zotya84
Nincs is miről vitázni, lehet egy nem akciós hardvert sóztak rád, eddig kb. 5000 BF4 akciós terméket valamint 19.000 Never Settle akciósat adtunk el reklamáció nélkül, mind bontatlan volt.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #16 üzenetére
Jogtalanul teszik és lehetne őket perelni, ez egy alapvető jog hogy csak bontatlan dobozt fogadok el!!
-
ViZion
félisten
válasz
Lolka Bolka #6 üzenetére
nehézkesen, mert blokk szám és kártya adatokat is kér a nagyker a kuponhoz... szal. a nagykeresek esetleg tudnak csalni, mi kiskerben nem, mert nem kapunk instant egy marék kupont.
Biztos van kiskapu, de nem egyszerű.atti_2010: a kupon csak egy kód, a dobozban SEMMI nincs.
-
atti_2010
nagyúr
A kuponok egy ideje a dobozban vannak, kérdés, miért bontják fel a dobozokat??????
-
szasanyi
félisten
Én a magam részéről szkeptikus vagyok, és nem értem miért pont nálunk ne adnák oda azt, amit mindenhol igen. Az AMD szvsz nem mutyizik, neki ebből igazán haszna nincs sőt, nekik éppen az a haszon ha emiatt jobban viszik / vinnék a termékeiket.
Aztán meg én konkrétan 2 db új, és persze drága HD7950-et is vettem anno amihez elvileg akkor is járt NS kupon, de az iPON nem adott egyik kártya mellé sem. Ellenben itt a PH!-s HA-n megvehettem külön, a nagykeres arcoktól a nekem megfelelő kuponokat.A fentiek valós tények, illetve olyan megállapítás ami kicsit sem megalapozatlan. Ezek alapján nem kell rosszindulat a feltételezésekhez.
-
Tyrel
őstag
Én is vettem egy R9 270-et PCX-től kb. egy hónapja... persze Never Settle kuponnak nyoma sem volt benne, majd amikor visszakérdeztem a boltnál hogy mégis hol a francban van a kuponom, annyi volt a válaszuk hogy nem jár és örüljek hogy akciósan kaptam a kártyát... (ergó fogjam be a szám)
Köszi...
Marha jó lenne ez a Never Settle akció, ha nem lopnák ki a kuponokat a dobozokból és árulnák őket külön a kedves eladók...
Szerk.:
Ja és amikor az Asus-nál kérdeztem rá hogy mi a helyzet ezzel, az volt a válasz hogy az Asus Hungary nem tudja pótolni a kuponomat mert a kártya hivatalosan Szlovákiában lett forgalomba helyezve...Vicc hogy ha én nem akarom feketén venni akkor a bolt megoldja helyettem...
-
TomiLi
addikt
Gondolom, akkor ezért írta az ipon, hogy nagy a zűrzavar a kuponok körül.
Akkor érdemes vásárlás előtt megkérdezni, hogy az adott kisker mit tud az akcióról, mennyire kész/tud részt venni benne....És a kupon az biza külön termékként szerepel a számlán Külön tétel, ami pl "0" forint? De gondolom mivel külön álló tétel, így nem is egyértelmű, hogy az a vga "tartozéka" - ergo nem nagyon lehet pattogni...
A konkurenciánál egyértelműen a vga-hoz jár, nem külön tétel...(#11) szasanyi Szomorú....
Próbálok nagyon toleránsan a témához állni, de már nagyon naivnak kell lennem, hogy ne gondoljak rosszra.Viszont - ahogy Zotya84 is írja: ha a nagykerek sem kapják meg a kuponokat sokszor, akkor ott már lehet feljebb lépni a létrán, és lehet, hogy már a fejétől bűzlik a hal? (feltételezés/ötlet, nem vádaskodás)
Valahogy ez csak az AMD fülébe jutna, hogy ho-ho... van itt egy kis régió, ahol megy mutyi, mi meg azért nem adunk el adott esetben vga-t, mert a konkurenciát választják (jó ez sokaknál nem biztos, hogy szempont, de van szerintem ahol döntő érv is lehet a vásárlásnál) ahol a "marketing" ajándékok terén nincs fenn akadás...
Viszont akkor miért nem tesznek ellene? -
szasanyi
félisten
Ha van katyvasz, akkor azt a nagykerek és a kiskerek közösem kavarták! Nem kelle sumákolni, pár ezresért sz@rozni és persze odaadni mindenhez, minden vevőnek ami jár! De hát ez a "jó magyar mentalitás" csak nem akar megváltozi... még ott sem, ahol egyébként nincsenek is rászorulva. Szomorú ez.
-
Zotya84
őstag
-
TomiLi
addikt
Az hír szerint jelenleg is akció van, amit "csak" kibővítettek. Ennek ellenére sehol nem látom feltüntetve, hogy járna valamelyik kártyához kupon...
Akkor most van, vagy nincs akció? (nagyker.-ben látom hirdetik, de ott én, meg sokan nem tudnak vásárolni)(#6) Lolka Bolka: jaj....
-
TomiLi
addikt
A kuponok a CHS, az Expert és a Ramiris nagykereskedéseknél rendelt Radeonok mellé járnak.
Én csak kisker.-ből tudok vásárolni, akkor hova kell mennem, hogy kupont is kapjak a vga mellé?
Vagy ez zsákba macska? Van a dobozban kupon a vga mellett? Vagy nincs.... -
Snip3r_HUN
addikt
Jól hangzik. Szerezni kéne valahonnan olcsón egy silver kupont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest