- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez nem komoly probléma mindössze a gyártóknak kellene rakni még egy matricát a kártyára, amin szerepel a GPU gyártási száma. De csak a kártyára, ennek a címkének a párját még véletlenül sem lenne szabad a dobozra rakni.
adamssss: Video alapján elég necces megítélni. Már a tömörítési beállításokm miatt is simán lehet sok különbség.
-
kalmancsehi
csendes tag
Érdekes amit írsz, de nem teljesen értem. A nagyker az AMD-től rendeli a kódot, de a gyártópartnertől a kártyát magát? Nem tudom elképzelni, hogy a kártyát is az AMD-től rendelné a nagyker. Vagy csak elküldi a gyártóktól rendelt mennyiséget az AMD-nek, hogy legközelebb részt vehessen az akcióban?
A CHS, Expert, és Ramiris már régóta ott van a NSF promó oldalakon, ezt azt jelenti, hogy kellő mennyiséget rendelnek, nem? A kiskeres visszajelzésekből meg az látszik, senki nem rendel tőlük mert "nem vesznek részt", biztos van még más nagyker is. De akkor hova teszi ez a három nagyker a kártyáit???
Ha én lennék most kisker, tutira tőlük rendelnék, mert még ha nem is tudom a legolcsóbban adni a cuccot, nőne a forgalmam azokkal akik a játékok miatt is veszik a kártyákat! -
szasanyi
félisten
Igen, hasonlót már hallottam tőled. De a jelenlegi helyzet a konzolok esetében sem éppen rózsás. Ott miért nem brillíroz még a GCN, ha valóban olyan jó? Ott már ki van küszöbölve miden, a PC esetén hátrányként emlegetett körülmény (API, adatmásolás VRAM-ba, szb.). Mert végiggondolta azt is, hogy újabb VGA helyett talán egy PS3 -> PS4 váltást kéne megejteni, de emiatt (no meg a "gyenge" 17k+ játékárak mellett nem értékeltem jobb alternatívának.
-
szasanyi
félisten
Lesznek mindig olyan kereskedők, akik nem kapnak kódos Radeont. - lehetséges, bár itt inkább az lényeges milyen követhetetlen, kuplerájos ez a helyzet. Ezért aztán nem lehet tudni pontosan hol és mikor jár valóban és mikor nem. Ez szerintem elfogadhatatlan, de nem ugye a kereskedőknek akik ezt kihasználva "manőverezhetnek". és ekkor még finoman fogalmaztam.
Eddig is bosszantó volt, hogy sok pénzért több esetben nem hozzák a hw-ek az elvárt teljesítményt (mert mondjuk a szuper GCN mégsem olyan szuper és/vagy nincs kihasználva, esetleg éppen a driver nem jó, vagy csak szimplán elfelejtettek normális játékoptimalizálást végezni) így ez aztán tényleg hab a tortán.
De mindezek mellett azt kell mondjam: mi gamerek vagyunk a hülyék, hogy ezért ennyit és ennyiszer hajlandók vagyunk fizetni. Mert ők csak abból okulnának, ha ilyenek miatt azzal lennének megbüntetve, hogy sokkal kevesebben veszik meg a terméküket ami miatt nyilvánvaló visszaesést és bevételkiesést nem pedig még több profitot könyvelhetnének el. -
törölt tag
Figyelembe véve, hogy legtöbb gyártó oldalán ígyis-úgyis lehet regisztrálni a termékeket nem kell semmi extra hozzá. Csak annyi, hogy adott gyártási számokhoz párosítani kell egy bitet, vagy maximum egy egész bájtot, hogy részt vesz-e a kártya a Never Settle akármilyen programban, és ha igen, akkor milyen szinten. Ehhez az AMD-nek már édes kevés köze van. Ad x darab kódot a gyártónak (amennyit az kér a megvásárolt chipek alapján), a többi már a gyártó dolga. Nem kell ide semmilyen egységes adatbázis.
Valakinek lehet ez a legjobb, de a vásárlóknak biztosan nem. Ezzel lehet a legkönnyebben visszaélni. Az egész folyamatból a kereskedőket úgy ahogy van ki kellene iktatni, mert náluk tűnnek el a kuponok. Részletkérdés, hogy melyik szinten.
-
szasanyi
félisten
A kupon a legegyszerűbb megoldás. - a korábbi tapasztalatok valamint a mostani (semmilyennek sem mondható) infók alapján ezt kissé fals megállapítás. Miért tartod jobban ezt, mint pölö a regisztrációs verziót amivel nem lehetne visszaélni?
Megveszem és regelem azzal megkapom a játékokat. Nem regelem és nem kapok játékokat, de ez az én dolgom az én döntésem nem pedig más dönti el, hogy ami jár (!) és amit kifizettem (mert ez esetben kvázi benne van a VGA árában) azt megkapom-e vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest