- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
-
juve600
nagyúr
most néztem 5 boltot ,egyiknélk sem irják az R9-280X nél a kupont,söt egyik amd kártyánál sem....
SAPPHIRE R9 280X 3GB GDDR5 OC TOXIC *(11221-01-40G)
(2014-06-06 17:09:48)
Szia! Nem jár hozzá sajnos.SAPPHIRE R9 280X 3GB GDDR5 OC TOXIC *(11221-01-40G)
(2014-06-06 01:06:57)
Hello.
Érdekelne hogy jár-e hozzá Never Settle Forever kupon. -
szasanyi
félisten
Bontatlan dobozt hogyan? Te bemész sk. és olyat kérsz, és ellenőrzöd fieztés előtt... de ha webshopból rendeljük akkor azt nem lehet tutira venni, csak utólag derül ki.
Ráadásul azt sem tudom, hogy az nem hátrány-e? Lehet, hogy külön kapják a kuponokat, amiket a nagykerben / kiskerben raknak bele a dobozba amihez az egyébként lezárt VGA dobozát fel kell bontani. Nemtom... de azt biztos tudom, hogy legfeljebb csak részletkérdés lehet de NEM ez a lényeg! A lényeg a hozzáállás és korrektség, ami esetenként nyilvánvalóan hiányzik.
Én most sehol sem láttam NS kupont Radeon kártyákhoz. Pár napja iPON feltüntette az egyik ASUS R9 280X DC2T kártyájánál de az 6k-val drágább volt (!) mint a másik uo. amihez nem volt. Így köszi, de nem is kell. -
szasanyi
félisten
Én a magam részéről szkeptikus vagyok, és nem értem miért pont nálunk ne adnák oda azt, amit mindenhol igen. Az AMD szvsz nem mutyizik, neki ebből igazán haszna nincs sőt, nekik éppen az a haszon ha emiatt jobban viszik / vinnék a termékeiket.
Aztán meg én konkrétan 2 db új, és persze drága HD7950-et is vettem anno amihez elvileg akkor is járt NS kupon, de az iPON nem adott egyik kártya mellé sem. Ellenben itt a PH!-s HA-n megvehettem külön, a nagykeres arcoktól a nekem megfelelő kuponokat.A fentiek valós tények, illetve olyan megállapítás ami kicsit sem megalapozatlan. Ezek alapján nem kell rosszindulat a feltételezésekhez.
-
szasanyi
félisten
Ha van katyvasz, akkor azt a nagykerek és a kiskerek közösem kavarták! Nem kelle sumákolni, pár ezresért sz@rozni és persze odaadni mindenhez, minden vevőnek ami jár! De hát ez a "jó magyar mentalitás" csak nem akar megváltozi... még ott sem, ahol egyébként nincsenek is rászorulva. Szomorú ez.
-
Zotya84
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest