- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
kalmancsehi #70 üzenetére
De akkor hova teszi ez a három nagyker a kártyáit???
Saját felhasználásra (bányásznak ezerrel....) -
TomiLi
addikt
Na aki válaszolt, mint viszonteladó, az "nem vesz" részt az akcióban, tehát kevés radont rendel..
Vagy pedig van az a variáns, hogy a viszont eladók sem tudják, hogy lesz kupon, vagy sem.
Katyvasz....Nvidia-nál: veszem a kártyát, kapom a kupont mellé a fiókból automatikusan.
Ezek szerint a zöldeket nem érdekli, hogy az adott üzlet mennyit nv kártyát rendelt tőlük. Igaz Magyarországon "csak" két üzlet van kijelölve erre a célra... De ott nincs is sumákolás: amikor indul az akció meg is hirdetik külön, mint hír, és minden érintett vga-nál is említve van. Ha meg vásárlásra kerül a sor, akkor megkapjuk a kupont.
Ja, hogy lehet ezt így is.... -
TomiLi
addikt
Tisztelt Cím!
Jelenleg sajnos nem fut nálunk Never Settle akció.
Üdvözlettel:
AQUA ElectromaxNem tudom: ők nagyker. is? Akkor tényleg nincs náluk, mert nincs is a felsorolásban....
-
TomiLi
addikt
válasz
atti_2010 #23 üzenetére
Már be is kérdeztem egy-két üzletben.. Kíváncsi vagyok milyen választ kapok, ha kapok...
Most több üzletben is a Dual-X Sapphire R9-280X nagyon jó áron van.... (nem kaptam érte lóvét...
)
Szasanyi: jogos.... csak magamból indultam ki...
Az alap probléma tényleg az, hogy ez az egész akció átláthatatlan. Most van akció, vagy sem?
Hülye megoldás ez a dobozba rakjuk a kupont, pont ezért, mert az akció elején (vagy aki pofátlan egészen a végéig / vagy tényleg bent ragadt valamelyik termék....) hivatkozhatnak arra, hogy "ááá ez még egy tavalyi szállítmány"... stb.
A zöldeknél - legalábbis tapasztalat alapján - kitűzték az időpontot, és a fiókból előveszik a kupont...
Az Aqua-ban nem volt még az akció elején kupon, mert nem érkezett meg a pakk, e-mailben küldték a kódot.... hoppá....lehet így is... Korrekt. (ez sem reklám, csak a rossz tapasztalatok mellett szerencsére vannak jók is)Zotya84 no problem... nekem most szerencsém van, mert nem kell mennem sehova és megy a légkondi...
(#39) juve600 sajnos így van ahogy mondod. Én is azért mertem elkezdeni feszegetni a témát, mert nem találom sehol sem a vga-knál a webshopok-ban a Never Settle akciót feltüntetve. Holott már zajlik egy ideje a mostani hír kibővítésről szól a választható játékokat illetően....
-
TomiLi
addikt
Konkrét tapasztalatok alapján más a téma, én csak azért nem mertem magam részéről feltételezni lopást/csalást, mert nem saját tapasztalat.
Én csak a zöldekkel kapcsolatos tapasztalatokat tudom megosztani, ahogy fentebb is tettem....Akkor ahogy atti2010 mondja: only' bontatlan dobozos vga! ? Abban 100%, hogy benne van? Vagy itt megint bejön a képbe, hogy csak azokban a dobozokban lesz, amelyek a felsorolt nagykerekből származnak....
(#19) Zotya84 Hogy lenne az??? A papíron egy NV kártya szerepel az adott ajándék kuponnal.
Ezt csak egy példaként raktam be, hogy itt nem külön tételként szerepel, hanem a vga "tartozékaként"... -
TomiLi
addikt
Gondolom, akkor ezért írta az ipon, hogy nagy a zűrzavar a kuponok körül.
Akkor érdemes vásárlás előtt megkérdezni, hogy az adott kisker mit tud az akcióról, mennyire kész/tud részt venni benne....És a kupon az biza külön termékként szerepel a számlán Külön tétel, ami pl "0" forint? De gondolom mivel külön álló tétel, így nem is egyértelmű, hogy az a vga "tartozéka" - ergo nem nagyon lehet pattogni...
A konkurenciánál egyértelműen a vga-hoz jár, nem külön tétel...(#11) szasanyi Szomorú....
Próbálok nagyon toleránsan a témához állni, de már nagyon naivnak kell lennem, hogy ne gondoljak rosszra.Viszont - ahogy Zotya84 is írja: ha a nagykerek sem kapják meg a kuponokat sokszor, akkor ott már lehet feljebb lépni a létrán, és lehet, hogy már a fejétől bűzlik a hal? (feltételezés/ötlet, nem vádaskodás)
Valahogy ez csak az AMD fülébe jutna, hogy ho-ho... van itt egy kis régió, ahol megy mutyi, mi meg azért nem adunk el adott esetben vga-t, mert a konkurenciát választják (jó ez sokaknál nem biztos, hogy szempont, de van szerintem ahol döntő érv is lehet a vásárlásnál) ahol a "marketing" ajándékok terén nincs fenn akadás...
Viszont akkor miért nem tesznek ellene? -
TomiLi
addikt
Az hír szerint jelenleg is akció van, amit "csak" kibővítettek. Ennek ellenére sehol nem látom feltüntetve, hogy járna valamelyik kártyához kupon...
Akkor most van, vagy nincs akció? (nagyker.-ben látom hirdetik, de ott én, meg sokan nem tudnak vásárolni)(#6) Lolka Bolka: jaj....
-
TomiLi
addikt
A kuponok a CHS, az Expert és a Ramiris nagykereskedéseknél rendelt Radeonok mellé járnak.
Én csak kisker.-ből tudok vásárolni, akkor hova kell mennem, hogy kupont is kapjak a vga mellé?
Vagy ez zsákba macska? Van a dobozban kupon a vga mellett? Vagy nincs....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest