- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lolka Bolka
aktív tag
Nevezzük ködösítésnek.
Nekem mikor anno, levelezgetés után, adtak kupont, azt az orrom előtt rakták bele a dobozba, hogy akkor ehhez jár. Egy talán A5-ös keményebb papírlap volt. Mikor most rákérdeztem ugyan azon cégnél, hogy mi a helyzet...még választ sem kaptam.
Azt egy kicsit erős ungárise pofátlanságnak tartom, mikor a kisker a kupon miatt meg elkezdi drágábban adni ugyan azt a terméket, hogy kicsit nyerjen már ő is, bár a promóciónak a szellemével pont ellentétes hatását érheti el vele az adott gyártóra nézve, mindegy hogy zöld vagy piros... -
szasanyi
félisten
Én megkérdeztem anno az iPON-t, és akkor azt mondták: ők sem kapták meg a nagykertől, ezért aztán én sem kaptam tőlük.
Ez egy vicc, már ne is haragudj... a vásárló kifizeti a a nem kevés, kereskedők által meghatározott vételárat, és nem kapja meg ami kellene, pedig JÁR. És amikor megkérdezi miért, és próbál utána járni akkor kiderül: az ok nem állapítható meg, mert mind2n (nagyker, kisker) egymásra mutogatnak. Amit előbb írtam szintén nem egyedi, és szintén felháborító: INGYEN JÁR a kártyához, de ha van is többször felár ellenében adják. Ez is mi? Ezek alapján Te ki tudod jelenteni azt, hogy itt minden rendben? Kétlem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gurulunk, WAZE?!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Villanyszerelés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest