- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CptAdamica #2272 üzenetére
Hamar feladtad.
-
csabulaxi
senior tag
válasz
CptAdamica #2226 üzenetére
Sima bekapcsolás :
Gombot megnyomom röviden, pirosan villog kb fél percig, utána zölden világít folyamatosan. Jobbra meleg, balra hideg vizet ad, amíg abban az állásban van a kar. Ez most rendben működik nálam.
Vízkőtelenítő program :
Bekapcs gomb hosszan 5 mp-ig nyomni és akkor elkezd zölden villogni a gomb. Ekkor kellene jobbra tolni a kart 45 mp-ig, utána 5 mp szünet, azután megint 45 mp balra a hidegre.
Na nekem ilyenkor, mikor már zölden villog a gomb, ha jobbra tolom a kart vagy azonnal kikapcsol a gép, azaz már semmi sem világít, villog. Balra a hideg állásnál rendben folyik a víz. -
flegga92
senior tag
válasz
CptAdamica #2218 üzenetére
Piacon erdemes nézelődni, én Békéscsabán ott veszem mikor nem talalok boltban 1000 Ft/doboz körüli aron. 1200 Ft és nagyobb választék van mint a boltban 10-15 fajta mindig van. Sőt olyan is amit a Dolce Gusto oldalán nem látni.
Tuti eredeti, ugyan az a minőség. Sőt hibás kapszula sem szokott lenni mint a bolti 4-es akcióba. -
válasz
CptAdamica #2216 üzenetére
Sokszor ezért veszek máshonnan drágábban, mert hiába a naaaagy akció, ha amik vannak, azok nem tetszenek.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
CptAdamica #2181 üzenetére
Huhh, ez tutira nincs benne a júzermanuálban.
Köszi! -
csabulaxi
senior tag
válasz
CptAdamica #2181 üzenetére
Hú!
Köszönöm!
Nem is tudtam arról a kis drót darabról.Bár azzal nem sikerült, de egy picit vastagabb és erősebb szerszámmal igen. Mondjuk semmi koszt sem láttam mögötte.
Bár én egy haverom 1 hetes gépét vettem át, úgy nézem nem adta ide a használatiját. -
AndrewBlase
senior tag
válasz
CptAdamica #2175 üzenetére
"...plusz lepattintottam a tűs részt (nem is tudtam, hogy azt le lehet pattintani)..."
És azt hogy?
-
azbest
félisten
válasz
CptAdamica #2175 üzenetére
én egyébként úgy szoktam, hogy teletöltöm a tartályt, beledöntök egy csomó citromsavat. Aztán egy kis adag vizet kiengedek a tölcséres cuccal kapszula helyett, hogy a gép belső csöveibe is menjen. Majd úgy hagyom akár órákra. Nem tűnik túl agresszívnek a citromsav és a tartályt is be szokta fogni az itteni víz kicsit, mert eléggé vasas. Azt is leviszi így.
És csak ezután indítom hosszú gombnyomással az öntisztító ciklust.eddig még működik
-
azbest
félisten
válasz
CptAdamica #2097 üzenetére
sikálással csak óvatosan
műanyag fésűs üvegmosóval próbáltam először a vízből jövő lerakódást tisztítani, jól összekarcolta. Azóta csak citromsavas vizet hagyok benne és leoldja az algát és vasas lerakódást, legalábbis belül.
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #2097 üzenetére
Nem tudom mi lehet ebben a vízkőoldóban, lehet jobb nem is tudni, de az ő műve!
-
@rglaaf
veterán
válasz
CptAdamica #2091 üzenetére
Köszi a tesco akció után jó lesz ott ugy is alig volt választék
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #2088 üzenetére
Nem, nem csak a tejszínt nyitom fel vele!
-
Muerte68
addikt
válasz
CptAdamica #2066 üzenetére
A Lidl -ben most is 1390
-
@rglaaf
veterán
válasz
CptAdamica #1995 üzenetére
Én is feltankoltam, szerencsére még nem pusztították le a készleteket, volt minden fajta iz
-
válasz
CptAdamica #1984 üzenetére
Oh, ott is lehet venni! Köszi!
-
válasz
CptAdamica #1949 üzenetére
Az a bajom ezekkel az akciókkal, hogy azokból a fajtákból sosincs, amiket én szoktam venni. Vaníliás, karamellás latte, Chococino Caramel...
Ezért mindig akción kívül veszem meg másutt. -
lmno
őstag
válasz
CptAdamica #1949 üzenetére
Mi lesz? 3 + 1?
-
Mayall
tag
válasz
CptAdamica #1926 üzenetére
Thanks!
-
Mayall
tag
válasz
CptAdamica #1924 üzenetére
A gyűjtési időtartam lejárt. De, kekeckednek...
-
msam
tag
válasz
CptAdamica #1881 üzenetére
Dolce Gusto Piccolo
-
lmno
őstag
válasz
CptAdamica #1877 üzenetére
Ja
Úgy jön ki igazán az íze.
Mondjuk a karamellás espressot szerettem ami ugye alapból édes, azt kár hogy megszüntették. (Külföldről még lehet horror áron rendelni).
Tervezem ezeket a Starbucksosakat is kipróbálni. -
lmno
őstag
válasz
CptAdamica #1874 üzenetére
Mondjuk cukorral olyan mindegy hogy milyen kávét iszik az ember
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #1874 üzenetére
A columbia az hány csíkos?
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #1872 üzenetére
Kíváncsi leszek a véleményedre, azért így akciósan is 100/db-ra jön ki. Drágább mint az eredeti ízek, nekem eddig amiket kóstoltam utángyártottakat, drágábbak voltak, de sajnos nem hozták azt a szintet, amennyivel többe kerülnek.
-
válasz
CptAdamica #1849 üzenetére
Siker, intersparban van.
Nincs nyomtatóm, vagyis lusta vagyok beüzemelni 1 éve vettem. -
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
CptAdamica #1843 üzenetére
Köszi, akkor csak kicsit lőttem fölé...
Nem sürgős eladnom, hátha az akció után lesz kereslet rá.
Köszi az infót! -
Mr.Mercury
aktív tag
válasz
CptAdamica #1841 üzenetére
Krups Drops Dolce Gusto
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #1828 üzenetére
Köszi, na erre ráállunk!
-
benvolio
őstag
válasz
CptAdamica #1828 üzenetére
Ez az evolúció, így lesz a pingvinből csiga!
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #1796 üzenetére
Jó kávézást hozzá.
Próbáltátok már vanília fagyira ráereszteni valamelyi dolce-t? Isteni!
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #1794 üzenetére
5 doboz akkor amellé még belefér egy Spar pakk.
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #1792 üzenetére
Az elég szép mennyiség. Én két kört tervezek venni a Spar akcióban, de még nem tudom milyen legyen.
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #1790 üzenetére
Mit rendeltél?
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #1777 üzenetére
Minden mennyiség elfogy egyszer.
-
Azie
őstag
válasz
CptAdamica #1738 üzenetére
igen, ezek nem DG kapszulák
-
Azie
őstag
válasz
CptAdamica #1735 üzenetére
a fémből (némelyik nespresso) lehet nagyon klassz ékszereket, de ebből tényleg nem sok mindent, linket tudsz hozzá adni?
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
CptAdamica #1729 üzenetére
Biztos a kicsi helyére ez a nagy érkezett?
-
Rage47
veterán
válasz
CptAdamica #1729 üzenetére
ahogy látom sajna nem automata
-
lmno
őstag
válasz
CptAdamica #1696 üzenetére
Minden évben jön pár új íz, most linkeltem egyet fentebb.
De vannak amik csak bizonyos országokban elérhetőek. -
@rglaaf
veterán
válasz
CptAdamica #1652 üzenetére
MM-be van Pellini 3 féle változat espresso, intenso, meg valami crema jah és van Sagafredo kapszula is
-
lmno
őstag
válasz
CptAdamica #1652 üzenetére
Pedig ebből egyik se 100% arabica
De hát kinek mi -
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #1574 üzenetére
Az espressot és a cremosot ittam, nálam az állandó fajta. Finom mindkettő, 35ml-re főzöm le.
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #1572 üzenetére
A pelliniből?
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #1570 üzenetére
Akkor kifoszthatták, nálunk Pécsen az interbe már több mint egy hónapja van ezen az áron.
-
benvolio
őstag
válasz
CptAdamica #1568 üzenetére
Erre már én is nagyon kíváncsi vagyok, de nálunk eddig se Spar-ba se Interspar-ba nem találtam.
-
azbest
félisten
válasz
CptAdamica #1008 üzenetére
Ami késik nem múlik
Végül ezt próbáltam ki. Csak egy kicsit passzentos lett a szintek összedugása. Vagy túl pici tűrés volt, vagy a beállításaim miatt összébbmentek a lyukak. De belefaragtam, csak picit ferde lett emiatt
Úgy 10 óra volt ezt kinyomtatni.
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #1512 üzenetére
Párom még hajlott volna a piccolo felé, de mivel nem nagyon találtunk, meg én kényelmi szempontból szerettem volna egy kimérőst, erre esett a választás. Nem kell mellette állni.
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #1506 üzenetére
Én is afelé hajlok, jó volna nem kellene mindig figyelni, hogy mikor kell megállítani.
Na majd ma eldől! -
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #1504 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a piccolot vegyem meg, vagy a mini me-t.
-
@rglaaf
veterán
válasz
CptAdamica #1490 üzenetére
Én is bezsákoltam egyet
-
benvolio
őstag
válasz
CptAdamica #1490 üzenetére
Az én kedvenc kávés poharam egyébként a retro vizespohár. Már aki tudja, hogy melyik az.
-
azbest
félisten
válasz
CptAdamica #1483 üzenetére
-
azbest
félisten
válasz
CptAdamica #1480 üzenetére
Nem csapódik a kávé mindenfelé, amikor rövidet csinálsz? Elég messze van a csésze a kifolyótól
(#1481) szabi__memo
valsz igen, nekem mindig 15 euroról indult a szállítás ide, amikor nézegettem az árakat. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
CptAdamica #1480 üzenetére
Plusz szállítás, nem?
-
azbest
félisten
válasz
CptAdamica #1456 üzenetére
hát, elég rámenős, hogy rögtön széttárja a portékáját
Látom a mini me is 40 euro (magyar áfás) ár alatt fut amazonon, cask az a fránaya 15 euro szállítás [link]
-
Rage47
veterán
válasz
CptAdamica #1456 üzenetére
aztdurva
nekem nem tetszik amúgy, jobban bejönnek a kis kompakt dizájnok mint a pingvin -
quad406
csendes tag
válasz
CptAdamica #1425 üzenetére
Úgy tudom az ecet amiatt nem ajánlott, mert sokkal agresszívebb sav mint a citromsav és megtámadhat bizonyos alkatrészeket. Persze lehet, hogy ezt is csak a gyártók terjesztik, hogy vegyék az emberek méregdrágán az általuk árult vízkőoldókat amiben nagyrészt a filléres citromsav van. Csak kíváncsiságképpen, valakinek van hosszútávú tapasztalata ecettel DG-vel vagy más hasonló kávéfőzővel kapcsolatban?
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #1388 üzenetére
Nálam is ilyen, meg lehet szokni. Kristályvázát ne rakj mellé.
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #1372 üzenetére
Minden reggel úgy isszuk.
Nesquick kapszula félig a pohárba kb 100 ml, a többi hideg tejjel felöntve 2 dl-ig.
Tökéletes. -
pitju76
tag
válasz
CptAdamica #1333 üzenetére
Nálunk a női szakasz kedvence. A Spar 3+1 akcióban nem volt kérdés részükről a 4-es pakk összeállítása
-
lmno
őstag
válasz
CptAdamica #1333 üzenetére
Igen, nekem bejött.
Olyasmi mint a Cortado, csak hosszabb. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
CptAdamica #1317 üzenetére
A nagy előnye a nagy hátránya: nagyon jól tartja a hőt. Tehát nem melegszik át a forró kávétól (és el se hűti a kávét), viszont nagyon lassan hűl is benne a kávé, hogy ha valakinek alapból túl forró.
Illetve elég vékony üveg értelemszerűen, szóval könnyen törik. -
Ochocinco46
aktív tag
válasz
CptAdamica #1317 üzenetére
Van duplafalú és imádom, jól néz ki, hogy "lebeg" benne a kávé és praktikus is, hogy a forró kávénál is hideg a csésze széle. Pont ezért az első néhány használatnál könnyen elégeti a száját a user
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz
CptAdamica #1183 üzenetére
Fel is tankoltam 4 dobozzal Ardenzából. A kirakott sok DG kávéfajta közül ebből hiányzott a legtöbb, úgy látszik, másoknak is ez ízlik a legjobban.
-
RBJ
addikt
válasz
CptAdamica #1185 üzenetére
Most nézem a képen 8 kapszulás az. Így csak nem jártam rosszul.
-
RBJ
addikt
válasz
CptAdamica #1183 üzenetére
El is küldtem az asszonyt, hogy vegyen de mondtam, hogy küldjön képet mik vannak.
Elsőre megkaptam valamit ez alapján mondtam, akkor ristretto, espreso, barista stb vegyen.
Később jött a másik kép amin meg peru, columbia, hondurás.
Na pont nem olyat vetettem amit még nem is ittam.
Legközelebb én megyek, nem az asszonyt küldom. -
quad406
csendes tag
válasz
CptAdamica #1101 üzenetére
Tescoban 3+1 akcióban 1199 / doboz.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
CptAdamica #1087 üzenetére
Ég és föld ízben a kotyogós meg amit egy ilyen gép lehoz. Tudom, van akinek mindegy, de nem mindenkinek.
azbest:
Az oké, de őrült kávéval kb. 25 Ft-ra jön ki egy adag. -
válasz
Mert nem vettem, hanem kaptam. Ha ez nem lenne, instantoznék.
-
azbest
félisten
válasz
No igen. Aki maga tölti, az pont a kényelmi funkciót veszti el. Én azért váltottam kotyogósról kapszulára, mert a kis kotyogósnál is rá kell készülni, meg tisztogatni. Az olcsóbb kotyogós is lehet hogy hozzátett, hogy nem mindig sikerült jól. A nagy meg, amivel jobban ízlett túl sokat csinál. Kevéssel meg más az íze a működéséből adódóan.
Szóval én maradok a gyári kapszuplánál, mert gyors, egyszerű és állandó szintet hoz. A töltögetéssel pont az előnyöket veszteném el. Nameg, a többféle kapszulával váltogathatom is az ízeket. A daráltnál meg egy csomag is sokat tud veszteni az élvezeti értékévől, ha állt már pár hetet a dobozban (pedig légmentesen zárhatót haszánálok, fémet, eredetileg is kávésdoboz volt). Az elején, amikor azon gondolkodtam, hogy adagonként 100-300 közt jön ki, hogy egy sima kommersz gépi kávét is 300 körül adnak vendéglátásban.
-
zsolt19900
őstag
válasz
benyomoszkodom ebbe a műanyag izébe a kávét, lenyomom a gombt, várok egy picit a "zöld jelzés" után és már nyomom is a kart, aztán fogom kiveszem és megy a szemetesbe és pici öblítéssel és törölgetéssel már hadra is fogható
- szóval nem nagy valami, könnyű vele elleni
mondjuk zárójelben mondom: kipróbálnék egy rendes fémes utántölthetőt is, csak az ára egyelőre visszatart
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz
CptAdamica #1052 üzenetére
Euronicsban vagy ugyanennyibe kerül vagy még olcsóbb is és szállítási költség sincs.
-
válasz
CptAdamica #1070 üzenetére
Honnan?
Én is rendeltem 3. generációs DG tölthető kapszulát, mert az utángyártott kávék nem jöttek be, de jó lenne néha spórolni, majd látjuk.
A Mülleres utángyártott kávék milyenek mostanában? Ritkán jutok oda, de lehet hamarosan arra keveredek. -
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #1053 üzenetére
Szüli és névnapok lementek így van most 35 doboz kávénk. Na az tényleg kitart karácsonyig.
-
lmno
őstag
válasz
CptAdamica #1053 üzenetére
“Idén kitart”
Akkor nem iszol túl sok kávét
-
andris5
tag
válasz
CptAdamica #1044 üzenetére
Ha publikus kérlek oszd meg ki az a Vaterás kedven értékesítő. Köszi.
-
@rglaaf
veterán
válasz
CptAdamica #1047 üzenetére
Síma espressó nálam a legutolsó a sorban az összes többi sokkal jobb
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #1047 üzenetére
Mind jó bátran ajánlom. Az ice pedig egyszerűen kihagyhatatlan. Szvsz.
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #1044 üzenetére
Ja ja kedvenc...
-
lac14548
aktív tag
válasz
CptAdamica #1031 üzenetére
Auchan 5db vásárlása esetén 1149,- /doboz
2018.06.21-27.-ig
-
-
szkorhetz
őstag
válasz
CptAdamica #977 üzenetére
Köszi, 8 doboz berendelve.
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #977 üzenetére
Köszönöm
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #904 üzenetére
Megjön az. Nálam mindig másnapra megjött ha este nyolc előtt rendeltem.
-
Muerte68
addikt
válasz
CptAdamica #864 üzenetére
Nem
A Sparban van karamellás latte
-
azbest
félisten
válasz
CptAdamica #779 üzenetére
Neked picolo van, ami manuális, RJB-nek meg mini me, ami automata. -
Néha csak zavaró a képrejtvény, egyszerű tőmondatok helyettAz itt linkelt dia alapján azt gondoltam, hogy eg meleg és egy hideg tisztító kört kell csinálni. S utána átöblíteni sima víttel is mindkét módon. A magyar weblapos videóban és mini me használati útmutatóban viszont 1 meleg vízkőmentesítést ír, aztán egy meleg és egy hideg öblítést, majd utána állítólag visszaáll normál módba idővel.
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #564 üzenetére
Vásárlást követően két alkalommal írtam neki email-t és többször hívtam telefonon, de nem válaszolt.
Valszeg nem én leszek a törzsvevője. -
AndrewBlase
senior tag
válasz
CptAdamica #541 üzenetére
" amúgy elvileg egy bacsika"
És még éjjeli bagoly is. Kétszer váltottam mailt vele, egyszr fél éjfélkor, másodjára hajnali 1,19-kor válaszolt. Mondjuk én is várom a jelzést, hogy mikor óhajtja postázni...
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #541 üzenetére
Lehet rákeresek face-n.
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #536 üzenetére
Írtam neki emailt válasz még nem érkezett rá.
A hab a tortán, hogy egy nagy kartondobozban volt, aminek a teteje ki volt hasítva egy szikével kb 40cm hosszban!
Átvennem sajnos átkellett, mivel már ki volt fizetve a portéka. Ha nem veszem át, akkor is csak magammal tolok ki...
A brazilt és a karamellás espressot megkostóltuk, hát nagyon finom mindkettő.
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #526 üzenetére
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #524 üzenetére
Ma jönnek meg, öt félét rendeltem, már nagyon várom, olyan vagyok vele mint a narkós aki várja a belövést.
Ha megjöttek feldobom ide és természetesen tesztelek.
Táláltam poharakat, szerintem 99% hogy ebből lesz valamelyik. Méghozzá a lungo, pont 180ml üveg rozsdamentes alj. A másik sem rossz, csak az laposabb, és szélesebb.
[/(L:/dl/upc/2017-12/13/590689_fn2a5jlzhr2s4hre_kepernyofelvetel_100.png)
(/L) L]
-
azbest
félisten
válasz
CptAdamica #520 üzenetére
egyelőre ezekből van itthon: Ristretto Ardenza, espresso, lungo és grande. 1-2-4-7 pálcikás, hangulat szerint.
A nagyon hosszúak gondolom inkább az amerikai hosszúkávékra hajaznak. Francia kávé nincs? [link] -
Imy
veterán
válasz
CptAdamica #514 üzenetére
Én írtam, hogy jön belőle a víz, de arra lennék kíváncsi, hogy más hogyan oldja meg.
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #509 üzenetére
Berendeltem öt dobozt, öt fajtát. Van telefonszáma holnap rácsörgök, aztán meglátjuk.
-
AndrewBlase
senior tag
válasz
CptAdamica #500 üzenetére
Nem a csóka lassú, hanem szerintem a dajcse amazonról rendeli. Ott láttam ilyen "extrém" ízekben.
Mindazonáltal, ahogy nézem, "bolti áron" adja. Ha nem akcióban (4+1) veszi az ember, akkor kb ennyi az ára. Viszont még a nagyobb boltokban se lehet kapni a különlegesebb fajtákból.
A Dallmayr kávékat meg ezt a karamellásat én is kipróbálnám.
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #502 üzenetére
Köszi a linket.
-
azbest
félisten
válasz
CptAdamica #500 üzenetére
Mondjuk 1490 -ért 16os és 2590-ért 30as csomagot az edigitalban is kapni (itt van helyben). Épp néztem, hogy semmivel sem vagyok előrébb, ha például 1380-ért rendelek kavekapszulashop oldalról + ezres szállítás. Ha 10 dobozzal rendelnék, akkor lenne egálban a szálltási díj miatt.
A közepesen hosszú lungó fajtákat hiányolom a kisebb boltokból, legalábbis coopban és kis teszkóban itt nem láttam olyat.
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #497 üzenetére
Ne fájdítsd az ízlelőbimbóimat.
-
r.levente75
addikt
válasz
CptAdamica #494 üzenetére
Hol vetted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Seiko SRPD55K1 + Hirsch bőr szíj, illetve szilikon szíj + doboz + számla + garancia
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- Eladó DOXA 165.10.015.10 óra
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest