- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
azbest
félisten
Úgy tűnik, hogy talán előbb kis forróvizet tol a kapszulába, vár egy kicsit és aztán nyomja rá a többi vizet. Persze levonja a vízmennyiségből azt, amit már előre beletölt. [link]
Néha véletlenül csinálok ilyet , mert a sokéves gépemben lehet kicsit kikopott a kar és ha nem tartom egy-két másodpercig, míg a nyomás megnő, akkor visszaugrik
Egyébként az irodai darálós gépünk is előnedvesíti [kép] pici időre a kávét kinyomás előtt.
-
-
quad406
csendes tag
Ha valaki esetleg beruház Frei mester csodáira írja meg legyen szíves milyenek maguk a kapszulák. A Nespresso kompatibilisek kritikán aluliak, ugyanis nincsenek hermetikusan lezárva és ráadásul szellőző papírdobozba vannak csomagolva. Más gyártó, ha nem képes hermetikus kapszulát gyártani, legalább annyit megtesz, hogy védőgázas zacskóba csomagolja azokat. Igaz az nem annyira puccos. A pucc meg a brand része.
-
azbest
félisten
Az instant nem örlemény, hanem lefőzött kávé szárazanyagtartalma. Aztán vannak különböző technikák, amivel különböző szinten sikerül közelíteni a frisset. (a lefőzött folyadékből csinálják fagyasztva szárított vagy forró levegőbefúvós porítás módszerrel a port).
A két kapszulásoknál jellemző, hogy tényleg van egy adag őrölt kávé és egy adag tejpor külön. Az instantnál nincs zacc, mert csak visszaoldják.
-
-
-
-
quad406
csendes tag
-
Rage47
veterán
Működik bárkinél:
NDGEVFORDULOKuponoddal nagy kiszerelésű* vagy három dobozos, TRIO** termékeink közül egy általad kiválasztottat 20% kedvezménnyel vásárolhatsz meg egy alkalommal. Kuponod 12 hónapig érvényes.
*Nagy kiszerelésű termékeink:
ESPRESSO INTENSO KÁVÉKAPSZULA, NAGY KISZERELÉSCAFÉ AU LAIT KÁVÉKAPSZULA, NAGY KISZERELÉSCORTADO KÁVÉKAPSZULA, NAGY KISZERELÉSRISTRETTO BARISTA KÁVÉKAPSZULA, NAGY KISZERELÉS
**TRIO termékeink:
BUONDI CAFFÉ TRIO KÁVÉKAPSZULA -
-
-
DeathAdder
veterán
-
RAiN91
őstag
Köszi, az is volt már, az is bejött, csak szeretnék mindent kipróbálni.
azbest: igen az egykapszulásra, mert a két kapszulás ugyan annyiba kerül, de legalább fele annyiszor ihatok belőle. Az eredeti DG kapszulákat mind kipróbáltam, a Starbucks-ot nem még, bár az csak 12 kapszulás. (napi szinten elmegy 1-2 kapszula, azért is fontos az ára)
Még a SPAR-ban és az AUCHAN-ben nem voltam, talán nekik is van saját kapszula. -
-
csabulaxi
senior tag
Ok
Ha így csinálom, akkor 9mp után kikapcsol a gép.
Hideg állásban végig nyomja a vizet az egész tartályt.
Ha csak simán bekapcsolom akkor rögtön kikapcsol, ha a piros felé húzom a kart.
1 nap alatt 1 tartály vizkomentesitos folyadékot küldtem át apránként a meleg állásban.
Szóval nem hiszem hogy vízkő vagy dugulás.
Hová érdemes vinni szervizbe vagy egyáltalán érdemes? -
quad406
csendes tag
A tégla alakú, kék Algidás fagyisdobozba befér 17 darab szép katonásan berendezve. Azt hiszem 1,25 literes. Kicsit jobban elfér a munkahelyi szekrényemben mint az ormótlan gyári kockadoboz. Egyébként az utángyártott fém kapszulatartók sem kerülnek egy vagyonba és akkor látod egyben az egész választékot. Nem kell turkálni a doboz alján
[link]
-
-
RBJ
addikt
Második próbának is egy kalap .... r. Második tejes kapszula is ko. Orrán száján engedi.
Nekem olyan mintha lenne valahol valami túlfolyó nem? MOst megint állt alatta csak azt nem látom hol kezdi engedni. Dirrekt csutkára odatartottam a poharat néztem de nem láttam hol folyna mellé.
Kv s kapszulával nincs gond lidl téren de a tejporos rotty.
Többet se veszek lidl s cappuccinosba. Max a mullerest megpróbálom majd. Kv része maradhat.
Most kóstolva hát ízre is egy booaa.
Capuccino téren marad az eredeti, hogy az asszony ne küszködjön vele. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest