Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

 • azbest

  félisten

  LOGOUT blog

  múltkoriban beszélgettünk itt a vízkőtelenítésről. Lehet sokan rosszul csinálják ez alapján.

  Most toltam citromsavval egyet a mini automatával. Hasonlóan, mint a videóban.

  Szóval, előtte már be volt kapcsolva a gép. Így amikor hosszan akartam nyomni, akkor valójában csak gyorsan kikapcsolt :D
  Tehát az indulás kikapcsolt gépről kell menjen. 5 másodpercig nyomva tartottam bekapcsoláskor a gombot és így villogó zöld lett a gomb.

  Ezután a max meleg irányban indítva kortyonként kicsurgat forró vizet, majd megáll, majd megint csurgat, kb 2 percen át csinálja lassan. Így tud hatni az oldás. Csináltam egy kis felvételt róla: [link]

  Aztán abbahagyja, a csurgatást és visszaugrik a kar. Ekkor hagyni kell békében kb 2 percig, villog tovább.
  Szerintem itt jön egy hideg irányú kör is, mert csak azt vette be. de az csak gyorsan végigmegy. Ha tele volt a tartály tisztítós vízzel, akkor szerintem elég is hozzá.

  Megint 2 perc szünet.

  Nem fejezi be a villogást, hanem tiszta vízzel újratöltve egy teljes mennyiségre állított meleg öblítés jön.

  két perc szünet.

  Majd friss vízzel még a hideg irányban is egy nagy öblítés.

  És ekkor fejezi be a villogást magától. Amikor szünetet vár, akkor nem is engedi egyik irányban sem indítani az öblítést. És utána is csak azt az irányt fogadja el, ami szerinte jön. Szóval, ha hideg jön, akkor nem veszi be a meleg irányt.

  Gondoltam leírom, mert nagy kavart láttam a múltkori beszélgetésekben. Úgy tűnt, hogy vízkőtelenítés helyett van aki csak öblítést tolt tévedésből. Meg hogy van aki villogáskor lekapcsolta öblítés helyett. Remélem segítettem.

  Btw, hamburgban a rewe boltban 4.7 euro a gyári fajta dobozonként. :)

  [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák