- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
Ugye elvben a Touch a legmagasabb szintű gép, ami már ugyanazt tudja, mint a Genio S Plus, csak ott már érintőkijelző is van.
Ha a bolt polcain lett volna mindkettő megvettem volna a Plust így tudatlanul, de mivel nem volt, csak sima S, ezért ezt vettem, és elgondolkodtam, hogy még gyorsan lecseréljem egy Plus-ra, ha számít. De ez az eszpresszó boost nekem nem tűnik nagy durranásnak. Bár nem értek hozzá. -
azbest
félisten
Végül is ja. De relatív. Mostanában starbucks kapszulákat szoktam inni, a guatemalai egészen finom. Meg más érdekesebb ízeket keresek. Sima (nem kapszulás) kávéból korlátlanul ihatok az irodánkban is
Úgy látom szegeden dg kapszulából talán csak a nagyteszkóban van nagyobb kínálat, de ha kiutazok oda, az plusz egy ezres és idő, nem esik útba nekem. És starbucksból dg változat is csak 12es, azt hiszem kisebb választékkal és nem akciós. Ilyen szempontból meglepődtem, hogy afrikai, indiai, brazil és más nescafe brandes fajták is megjelentek. Valamiért a nespressoból többfelé látni sokfélét, például rossmannban is.
Múltkor lejárat előtti DG Roma leárazást sikrült elcsípni, de az csak egy helyi boltos volt. Bár az túl rövid fajta nekem, 3as fokozaton már kezd hígulni
-
-
Muerte68
addikt
Persze az drága, de ha omniát kapok 100-ért, vagy pld lor-t, az nem olyan rossz
Vagy cafe frei-vagy starbucks 120 ért akcióban de volt már ily is azok azért mind márkák
A DG starbucks is pld kevesebb kapszula
De senkit nem akarok rábeszélni csak ahogy a mostani DG árak elszáltak a legnagyobb előnye hogy relatív olcsóbb már nem nagyon van meg
Nem akarok senkit lebeszélni, főleg saját topicjában de szerintem eléggé elszáltak a DG kapszula árak
Ettől függetlenül megvannak az előnyei mai napig úgyhogy nyugodtan vegye bárki
az én kv szokásaimhoz jobb a nespresso, aki lattézik kapucsínózik annak a DG ha valaki meg nagy fogyasztó annak a darálós
Én azért főzök hagyományos kávét is, nekem a kapszulás bármilyen fajta arra van hogy reggel egy gyors jó kávé, meg ha vendégek vannak -
salytmasztor
aktív tag
Azt hittem körülírtam a dolgot pontosan..
A kávé ízét szeretem - csak nem erősen / tisztán / feketén kb.
Hanem csak hogy félig, részben legyen meg a kávé aroma.
Ahogy le is írtam: cappuccino, latte szerűség ami eddig kb bevált (porokból).Ennél jobban nem tudom körbeírni, amiből ráadásul nincs is sok tapasztalatatom.
-
salytmasztor
aktív tag
Köszönöm a választ Imno.
Fradi81 - Alapvetően 20-30k körül akartam elsőre költeni, de felmennék 40-50k-ra ha biztosra tudnám, hogy hosszú távon minőségi gépet veszek és azt az ízt hozza ki ami nekem tetszik / finom.
De ->
Pont ezért akarom lehetőleg az elején minél olcsóbban (hogy ne dobjak ki sok pénzt az ablakon ugye, ha nem válik be valami) próbálgassam a lehetőségeket és ízeket.
Nulla viszonyítási alapom van kapszulásokból (is), egy ismerősnek sincs ilyen gépe.
Nem sokat 'kávéztam' eddig (havonta pár csésze/pohár kb), csak instant kávéporokból teszteltem pár variációt.
Azokból lágyabb Cappuccino, Latte szerűség jöb be kb.
Olasz Vanilia Cappuccino ami a kedvenc, egy cappuccino italporból.
A tiszta kávé, amit keveset ittam, az nekem erős volt (kicsit keserű-fanyarú). -
quad406
csendes tag
Én az antracit Piccolómat 2016-ban vásároltam és már akkor is piros volt. Lehet csak a Piccolóknak volt akkoriban piros, nem tudom, de 2016 szerintem elég régen volt már. Egyébként ha ennyire zavar beszélj a szervizzel. Biztos kicserélik egy kisebb összegért. A fekete szigszalagos megoldást inkább nem kommentálnám.
-
-
Szabi®
addikt
Sajnos a Nescafé féle Cortado-val sem stimmel valami, a kapszula régebben olyan púposabbra volt fújva levegővel, és a por töltő tartalma is több volt.A napokban vettem egy doboz Cortado-t, a kapszula teteje lapos, por alig van benne, és illata sem volt lefőzés közben (pedig ennek volt egy jellegzetes finom illata) és láthatóan nagyobb sugárral átszalad a kapszulán a víz. Ez nem ilyen volt emlékeim szerint, vagy a nescafé gyártja gagyibbra, vagy belefutottam hamisítványba
De valami van ....
Viszont ami itthon nagyon bevált az Starbucks féle Colombia. Az nagyon minőségi és erős (pedig ez csak közepes erejű a doboza szerint) -
tDr1v3r
veterán
Szerintem teljesen beszüntethették, sehol se láttam.
Két dobozzal még van itthon, szerintem az el is pörög majd ha bejön a meleg... talán a Cold Brew jó helyettesítő lenne (totál nem tejes, tudom, de nekem bejön), de nagyon "mű" az eredeti kávéházashoz képest, igényel némi szokást.
-
CptAdamica
veterán
Ez tényleg jó ár, a Buondi pedig finom.
Most olvasom hogy hamarosan lesznek kapszula visszagyűjtési pontok végre.
-
-
-
maross
nagyúr
Colombia jott be a legjobban ezek kozul, kar hogy legutobb mar a sajat honlapjukon se lehetett rendelni, csak perut es hondurast (+persze kar hogy innovacio tortent, es okosan mar csak 12 kapszulasak). Ja es meg lehet kovezni, a tejesek kozul a flat white nagyon bejon
. Ami az alternativak kozul nalam a soha tobbet kategoria: segafredo ristretto es lungo, valami elkepesztoen rossz. De a jacobsban is csalodtam, igaz az mar ihato kategoria.
-
azbest
félisten
a vöröshöz szépen passzol
(#1508) r.levente75
a kapszula tartalmától is függ, hogy mennyi jön ki adott dologból. Ezt a kapszulára írt jelölésnél szerintem belekalkuláltákPéldául az instanst poros cortanoból 3 keresztesnél a habja már kipúposodik, de a rövid kávés 3 kereszt meg kényelmesen belefér.
-
quad406
csendes tag
Ahogy Cathfaern kis felsorolásában is látszik a kávé mennyisége nem reváns annyira. Pl. van ristretto és hosszú is 7 g-os, de van 6 g-os espresso is. Valamit az őrleménnyel is variálnak mert egy barátom a hosszú kávékat szereti, de a Grande-ból többet tud "kifacsarni" mint a szintén 8 g-os Espresso Intenso-ból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest