- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
csabulaxi #2227 üzenetére
mondjuk a vízkőmentesítős hosszú nyomásos bekacsolás után nem 5 másodperces, hanem 5 perces várakozásokat mond a bemásolt ábra.
A mini me nálam úgy megy, hogy nem is engedi a kezdeti pár perces félkészülés alatt jobbra kapcsolni a fület - ez az automata előnye. Lehet nem 5 másodpercet, hanem 5 percet kéne várni kezdés után is? Eleve bekacsolás után azonnal nem is áll készen a forróvíz adásra, hanem várni kell míg felmelegszik 1-2 percet. Lehet azért kapcsol le nálad, mert nem várod meg a bemelegedést, hanem azonnal indítanád a tisztításkori forróvíz adást.
A mini me esetén azt hiszem 2 perces várakozásoka vannak és addig nem is enged tovább. S magától abbahagyja a villogást, ha jó sorrendben és elegendő ideig csináltam a tisztítást. Nem tudtam, hogy a piccoló nem ilyen ügyes.
Jópofa, hogy videón máshogy mutatják a piccolót is [link] A hideget nem is vízkőteleníti. Teljes zavar. Szerintem várj többet kezdéskor.
-
Rage47
veterán
-
r.levente75
addikt
válasz
csabulaxi #2196 üzenetére
Ritkán használod, a vékony csövekben, fúvókában, tűben áll a víz. Vízköves lesz az állásban is. Ha egy pohárba hagysz vizet az asztalon, pár hét alatt kiül rá a vízkő. A gépben is ez van csak gondold végig fél év alatt...
Vízkőtelenítés...én 2-3 havonta elvégzem, nálunk még a víz is a keményebb fajta... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Quadro FX 570 eladó
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest