- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
A neten olyasmit írnak, hogy nagy a nyomás a kapszulában/gépben és azért nem engedi felnyitni. Szóval lehet áramtalanítás után hagyni kell pár órát, hogy magától lecsökkenjen. Ez egybevág azzal, hogy más a hangja. Valami védelem lehet, hogy nyomás alatti gépet ne lehessen felhajtani. Erővel nem hiszem, hogy jót tennél vele, csak eltörnéd azt, ami ilyenkor védelmi okból zárja a fedelet.
Érdemes lehet esetleg a tűt ellenőrizni, hogy nem dugult-e el. Van a gép víztartálya mögött is valami segédeszköz, tű ehhez egyébként. De nemrég linkeltünk videót arról, hogy a tűt tartalmazó korong is könnyen kivehető a megfelelő helyen megnyomva. Persze majd ha sikerült kinyitni a fedelet.
Ha magában a kapszulában nagy a nyomás, akkor a kapszula kifolyó nyílásának benyomásával lehet leengedni. Ha máshogy nem megy, akkor esetleg a kapszula kiszúrásával - alulról valamennyire hozzáférhető. Csak számts rá, hogy lehet spriccel
Ha nem nyomás miatt, hanem a kapszula máshogy ragadt be, deformálódott. Akkor van aki azt írja, hogy fejjel lefelé fordítva tudta könnyen kinyitni. Persze víztartály nélkül
-
r.levente75
addikt
Picoloval főzöm le úgy nyertem a gépet. Ha vettem volna akkor csak és kizárólag a kényelem miatt a mini met vettem volna meg. Jók a kapszulák nekem nagyon úgy néz ki a dolog hogy csak az eredeti jön be. Előtte nem voltam kávés de úgy tűnik rászoktam. Ha nagy tételben történik a fogyasztás akkor nem ezek a kapszulás kávék a legjobb választás.
-
AndrewBlase
senior tag
A képen látható kapszulák a Nescafe Dolce Gusto gép(ek)hez valók, ezekből a legolcsóbb (15e körül) a Picolo.
Ha Nesquick-et szeretnél inni, akkor vagy ilyen gépet veszel, vagy tölthető kapszulát, és te magad készíted el. Bár gyanítom, hogy abban a (gyári) kapszulában tejpor is van, tehát a második verzió inkább felejtős szvsz.
A presszó/latte/kapucsínó kapszulákból találsz a Lidl/Aldiban is hozzá "sajátmárkásat" 1100 HUF környékén csomagonként, ízlés dolga, kinek mi jön be.
A tejhabosító funkció szerintem már egy másik (ár)kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest