Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
#16820480 #184 üzenetére
Általánosságban értettem, folyamatosan sírnak a drága okostelefonok fórumában a net elérés miatt is. Hogyan kell letiltani? Kombinált díjcsomagokban szinte ingyen van 0,5-1 GB net, de 2e-ért minden szolgáltatónál adnak 1 GB-ot. Furcsa, hogy a drága készüléket meg tudják venni, de telefonálni vagy netezni már nem akarnak, mert "drága". Na mindegy, ez végképp nem ide tartozik.
Annál pedig nincs olcsóbb, mint ha a cég kifizeti neked a telefonszámládat. -
erdoke
titán
válasz
#16820480 #181 üzenetére
Én meg arról beszéltem, hogy az általad tapasztalt bugokkal én nem találkoztam. Volt nem is egy dolog, ami problémás volt, de ezekkel nem volt gondom.
Normális VOIP egyelőre nincs, úgyhogy akinek ez fontos, az vegyen mást. Nyilván ez nem bug, hanem hiányosság. Én továbbra is azt mondom, hogy mobil neten ezzel nem igénytelenkednék, inkább stabil, gyors nettel PC-ről, de biztosan van, akinek mindegy, csak olcsó legyen. Mondjuk azt már kevéssé értem, hogy miért mindig ezek szaladgálnak 150e Ft-os telefonnal... Azt is megnézném, mit szólnának, amikor egy 150-250 M Ft-os ügyfelet mobilról VOIP-n hívnék, és robot hangom lenne, vagy szakadozna, mint állat.
-
erdoke
titán
válasz
#16820480 #179 üzenetére
Az, hogy mi csúnya, teljesen szubjektív, és nem is tudom, miért keverted most ide. A hozzáállásodról ad esetleg némi képet...
Bárkinek lehet nemzetközi perc csomagja, aki T-nél Relax díjcsomagot választ (pl. pont emiatt), tehát teljesen hétköznapi.Nézz meg más készüléket is, eddig az Omnia 7-tel kapcsolatban lényegesen több problémáról olvastam, mint más készülékeknél. Nem tudom, és nem értem, miért, de ez van.
Az alapfunkciók pedig igenis kiemelten fontosak. Az is, hogy jól halljam a másik felet telefonálás közben, akár zajos környezetben is. Azt meg nem is kommentálnám, hogy ha Gipsz Jakabnak küldök SMS-t, azt Csótányképű Alajos kapja, ilyen az Ericsson 197-em óta nem fordult velem elő, és több, mint fél éve létező, dokumentált, de javítatlan bug Android alatt. Kuka kategória, a többi funkciót már meg se nézném. -
erdoke
titán
válasz
#16820480 #177 üzenetére
Nem csak telefonáltam vele, mint ahogy eddig egyetlen okostelefonommal se. Nem kell ennyire durva költői túlzásokba esni.
Az értesítések így működnek, ez nem bug, hanem feature. BT fülessel egyáltalán semmi gondom nem volt, pedig 3 különbözővel próbáltam, amiből egy sztereó.
Azok a programok, amiket még novemberben használtam, nem haltak be se random, se rendszeresen. A Marketplace-t 10-ből egyszer tényleg újra kellett indítani, de már a 2 hét vége felé jobb volt, mint az elején.Böngészőhöz elég hasznos kiegészítések vannak, bár a többségük fizetős, igaz csak 1-2 dollár. A próbaverziók működnek, ellentétben más rendszerekkel, ahol ki se tudod próbálni, vagy kapsz 15 percet (ROTFL). A böngésző minden oldalt megjelenített, amit rendszeresen látogatok, idegesítően lassúnak se mondanám, bőven a használható kategórián belül van. Engem pl. a Bada böngészője sokkal előbb kiidegel, bár az a Wave kis kijelzője miatt is lehet.
Van 250 nemzetközi percem 20 Ft/perc áron, de lehetne 500 is, ha akarnám. Egyébként is tök realisztikus a felhasználók többségének a forgatókönyv, amit leírtál. Értelmes ember beül egy net kávézóba akkor is, ha nincs nála laptop, de tipikusan külfölddel is telefonálok, emailezek, vagy ha nem, PC-ről kommunikálok.
-
erdoke
titán
válasz
#16820480 #174 üzenetére
Abszolút csak felhasználástól függ. Az alapfunkciókkal kapcsolatosan én nem nagyon találkoztam idegesítő problémákkal, viszont ilyen IM cuccokat nem is próbáltam, mert eszembe se jutna mobilon használni, inkább felhívom az illetőt, és negyede idő alatt megbeszéljük, amit kell...
Telefon, email, SMS, net, RSS kiválóan működött 2 készüléken, és nem hiszem, hogy az Omnia 7 sokkal xarabb lenne, mint a HTC vagy az LG. Most, hogy már Resco Radio is van, illetve javultak a Twitter kliensek, ill. lesz copy/paste, majdnem be is tudnám vállalni elsődleges készüléknek. Igazából nekem a fizetős market hiánya, és a gyengécske böngésző a két legnagyobb visszatartó erő, ezért nem fogok a Mango előtt sokkal WP7-et venni.
-
Kumite
aktív tag
válasz
#16820480 #125 üzenetére
Ez milyen telefon?
Egyébként meg kb "csak" egy sima témagyűjtemény, igényes csempe képekkel. Nem tudom, hogy wp7ben lehet-e tile képet cserélni, ahogy asztali winben is bármelyik ikont lecserélheted bármelyik ikonra. Ha lehet, akkor az általad linkelt kezdőképernyő akár még wp7 alatt is összeállítható lehet.
-
-
moonman
titán
válasz
#16820480 #88 üzenetére
én nem a szolgáltatások minőségéről, hanem elterjedtségéről, piaci súlyáról beszéltem. ebből is látszik egyébként, hogy nem mindig a feature-ök számítanak egy termék népszerűségénél.
Skype-nál azért elég egyedi volt, hogy vezetékes és mobilhálózatba is kiment, ezt mások a mai napig nem nagyon tudják. (van Live Call meg Google Voice, de egyik sem ivódott még bele annyira az emberekbe.)
-
moonman
titán
válasz
#16820480 #83 üzenetére
én meg hajlamos vagyok azt gondolni, hogy ez inkább a Linuxosok forradalmár hozzáállásából fakad, há nehogymá, mi a szabadságharcosok az gonosz elnyomó szolgáltatását támogassuk... érdekes, Windows-on sokan meg tudták szépen csinálni a többi 8 hálózat támogatása mellett is.
igen, lehet Gmail-ből gtalkolni, de Hotmail-ből meg lehet Live Messenger-ezni és mivel egyelőre háromszor annyi Hotmail-es van, mint Gmail-es, valamint a WLM eleve rendelkezik egy nemkicsi felhasználóbázissal, szerintem utóbbi támogatása jelenleg nagyobb súllyal bírna.
-
oO7
őstag
válasz
#16820480 #78 üzenetére
miért pont gtalk ? még embert nem láttam aki azt használta volna... ellentétben felhasználás szempontból ugyan olyan "nyílt" a live messenger API vagy akár a Facebook chat API is mint a gtalk... és azok mögött legalább van felhasználóbázis is... de ez csak egyéni vélemény... ilyen szolgáltatásnál nyíltságot emlegetni tök értelmetlen... lényeg, hogy az API megfelelően dokumentált legyen hozzá, annál tovább úgysem fogsz érni ha nagyon akarsz sem
-
Integra
titán
válasz
#16820480 #75 üzenetére
bizony, a nimbuzzban nagyon szivesen használtam. tegnap is próbáltam egyik bnőmmel skypet használni, elkezdett pittyegni, kifagyott pittyegve, task managerből tudtam csak kilőni. előtte meg olyanokat recsegett a hangszóró minden egyes üzenet érkezésekor, hogy féltettem már magát a hardvert.. vicc komolyan. és egyre silányabb az egész ui minden verzióval.
az ebuddy-ban a handcent-hez hasonló buborékos chat megoldás van, sokkal jobban használható mint a nimbuzzé. és sokkal stabilabb és gyorsabban kapcsolódik be msn-re, fb-re, meg google-re. skype, amit még sokat használok, de ugye ezt kilőhetjük már sajnos..
pedig de szép idők is voltak, mikor egy kliens volt mindenre (sohajt.....) -
Integra
titán
válasz
#16820480 #72 üzenetére
gondolom ebuddy majd megirja az appot hozzá.
androidon teljesen leszoktam a nimbuzz-ról ebuddy miatt. amúgy meg a skype dugja fel magának a saját nativ kliensét, mert akkora fos az egész, döbbenetes tárhelyet használ és még bugos is, kikapcsolni sem lehet, csak kilőni, rettenetes, tényleg.
ugyanolyan szar az egész mint pc-s verzió. úgy bukik ergonómiából ahogy van, ráadásul egyre erőszakosabb reklámokkal van tele, amiket nem lehet kilőni sem. -
erdoke
titán
válasz
#16820480 #57 üzenetére
Ezek apróságok, amik max. a potenciális felhasználók 5 %-ának jelentenek kizáró okot. Mass storage pl. még az iOS 4.2.5-ben sincs, közel 4 évvel a megjelenés után. Mégis 70 milliót adhatnak el belőle idén (2-féle készülék, azonos OS).
Pl. amiket felsoroltál, legalább 2 hónapja nem használtam PDA-n. A copy/paste-et és a BT fájlátvitelt viszont hiányolnám, utóbbit hosszú távon fogom is.
Bugfix minden update-ben lesz, a pár héten belül kijövőben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest