- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"zenelejátszó szépen összekúrja magának saját folderekbe az isten tudja milyen szisztéma (a logika szót szándékosan nem használom rá ) alapján úgy, ahogy ő gondolja, aminek semmi köze ahhoz, hogy a pc-den milyen folder struktúrában tárolod a dolgait"
nekem például tökéletesen ugyanolyan logika
szerint, ahogy én tárolom folderekben.
Users\moonman\Music\Artist Name\Album Title\01 Track Title.mp3
biztos lehet máshogy is tárolni, de ennél logikusabb szerintem nem lehet. de nyilván nem az összes OS zenelejátszója a fasz, hanem nincs leprogramozva minden ember ízlésének megfelelően, ezért van mindegyiknek (szerintem egymáshoz igencsak hasonló) szisztémája.
#203: akkor majd lesz. iPhone-ra semmi nem volt egy évig.
videó: az elsővel egyébként mi volt a gond? mert a háttér a második módszerrel is ott volt. -
moonman
titán
"nem vagy elég kritikus azzal aminek a pártján állsz"
biztos ezért rohangálok még mindig a HD2-mmel..."köteleznek a saját buzi alkalmazásukra, zune=itunes. semmi különbség. ez bizony a legnagyobb hibája a wp7-nek."
iPhone-nak is hogy betett. komolyan, próbálj már meg kicsit nem a saját fejeddel gondolkodni. még én is elismerem, hogy egyszerűbb így szinkronizálni, mint kézzel másolgatni mindent."azt és úgy akarok másolni, használni, szortírozni, ahogy én akarom."
engedélyezd a storage módot Zune registry-ben és megteheted."nem te irányítasz, hanem a microsoft ahogy azt ő jónak látja és meg akarja mondani, hogy neked mi a jó. nem adja meg a választás lehetőségét."
te, ez mindenhol így van. iPhone talán még zártabb, Andoid-nál meg ugyanúgy nem te forgatod a kernelt, úgy fog kinézni és úgy működik, ahogy azt a Google jónak látta. az egy illúzió, hogy a saját gépeden valaha is te irányítottál. -
Mysterion
tag
Egyetértek. Nagyon sok hibát ugyanúgy elkövettek, mint amiért anno az almát kritizálták. Ez azért vicces, hogy ennyire utánozzák, de legalább igyekeznek javítani.
Még bízom benne, mert amit látok már most a rendszerből az nekem nagyon tetszik, és a lehetőségek ami miatt reménykedem. Az egyetlen ami nagyon bassza a csőrömet, hogy van kb. egy tucatnyi "kivételezett" ország, akik rendeltetésszerűen használhatják, mi meg a maradék igazából csak megvehetjük a készüléket, de nem használhatjuk ahogy ki lett találva, mert azért annyira nem vagyunk értékesek. (Marketplace) És igazából ez az egyetlen ami nagyon zavar az egészben, de ez meg nem a rendszer hibája, hanem a gyártó mentalitása ilyen.
-
moonman
titán
"majmolják az almát"
biztosez? nézzük.
1. a termék egyértelműen consumer és nem enterprise piacra szánt, de ezzel még messze vagyunk a majmolástól.
2. a hiányzó funkciók nem azért nincsenek benne, mert az első iPhone-ban sem voltak benne, hanem mert a Longhorn-hoz hasonló újraindulás volt a fejlesztés közben és nem készültek el időre.
3. a rendszer kinézete ég és föld az iPhone-hoz képest.
4. a rendszer működése talán a leghasonlóbb, de ez már önmagában logikus döntés volt, nem kellett hozzá az Apple, ha jó felhasználói élményt akarsz, annak így kell nekifogni.
5. a gyártási és értékesítési rendszer teljesen ellentétes az Apple-ével, szoftvert licencelnek minimum követelményeket megadva, míg az Apple a-tól z-ig mindent maga csinál.szóval én ebből nem látom a majmolást, inkább a szokásos 1.0-s Microsoftos szerencsétlenkedést, amit 1-2 éven belül szintén szokás szerint kinőnek (vagy végül bebukják, de akkor meg tökmindegy).
-
moonman
titán
-
törölt tag
pont most néztem, hogy a gui nagy része egy az egyben nimbuzz, csak a párbeszédes nézet más kcisit, de szerintem nimbuzzban is jól meg van csinálva. fring se lenne rossz, kellemes rajzfilmes grafikájával, csak reklámok vannak benne, meg kigyilkolhatatllanul ott az üzenetjelző hang
át kéne szoktatni a skype-os tömegeket gtalk-ra mondjuk, az kellemesen megy, nyílt alapokra épül, bármire van jó kliens szinte... -
Én a jelenlegi Skype-talan Nimbuzznak is nagyon örülnék már WP7-re. Ez a Miyowa megbízhatóság szempontjából elég rettenetes, bár így is sokkal jobb, mint pl. a Palringo volt badán.
sheratan: XMPP rulez, de sajnos WP7-en nem lehet használni, mert (minő meglepetés) TCP socketek kellenének hozzá
Amik meg nincsenek, amire egy munkatárs csak ennyit mondott, teljesen jogosan: "hová kurvult a világ???".
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android játékok topikja
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLC programozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam Deck
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest