Új hozzászólás Aktív témák
-
gombsadi
aktív tag
Én kipróbáltam! És továbbra is tartom, hogy ocsmány a kezdő képernyő, túl puritán a személyre szabhatosag, de azért igyekeztek eyecendy silverlight aninacioval feldobni ballmerek. pont. Már értem a filozofiajat, de ez így továbbra sem must have. A sebesség sem nyugozott le, egy legend után kevés helyen volt annyira smooth. Képek nagyitasa, az app drawer (de milyen szarul van az megcsinalva), aztán ennyi. A legenden gyari froyo volt, sensevel. Gondolom ballmer rálépett a szoftverfejleszto reszleg vezetőjének a láb ujjára, hogy demarpedig szenne lesz optinalizalva! Gondolom ezért hiányoznak a várva várt funkciok.
-
Zirowe
nagyúr
Dobálózhatsz azzal, hogy milyen volt az android induláskor, vagy akár az iOs, de egy dolgot elfelejtesz: az msnek nem ez az első mobil oprendszere!
Tehát, míg az android és az iOs a "semmiből" kezdte, és fejlesztette magát a mostani pontig, addig kérlek ne feledkezzünk meg a wm vagy wince-ről, mert úgy látszik, hogy az ms azt tette.Tehát igen, kritikus szemmel tekintek felé, mert míg az első kettőnek elnézem azt, hogy induláskor nem voltak tökéletesek (bár mire én megvettem a magam készülékét, addigra a számomra fontos funkciók mind benne voltak, és a jövőbeli okosításokat/funkcióbővítéseket csak meleg szívvel tudom fogadni).
Ám az msnek már volt egy kiindulási alapja és tapasztalata.
Lehet, hogy a 0ról építették fel a wp7et, de nem kellett volna a "hagyatékukról" megfeledkezni!
Illetve az ms se ma kezdte az ipart..
De ez továbbra is csak az én véleményem.Ha pedig elolvasnád a hszeimet, nem esztelen fikázások, hanem az aktuális hírhez kapcsolódik, aminél azok megtalálhatóak.
De amibe például tegnap kötöttél bele, az csak egy kérdés volt, amire vártam volna választ, de te ebből is trollkodást olvastál ki, hát gratulálok.
Használni semennyi ideig nem használtam, mivel nem költenék rá pénzt, viszont volt már a kezemben és próbáltam.
Mint kitalálhatod, egyáltalán nem győzött meg engem a rendszer.Amúgy ha gyakrabban kommentelnél androidos híreket, láthatnád, hogy velük se vagyok enyhe szívű, ha vmi rossz, akkor az rossz, de elfogultságból nem fogom jónak mondani.
-
Zirowe
nagyúr
Komolyan mondom, ha annyira zavarnak a hsz-eim, akkor ne olvasd őket!
Már megbocsáss, de sehol sem olvastam azt, hogy a mobilarena Morden lapja lenne, ahová csak azt lehet írni, ami neked megfelel!
Tudtommal azért van minden hírhez fórum, hogy mindenki leírhassa a véleményét és kész.Kezdesz szánalmas lenni ezekkel a reagálásaiddal.
A wp7, azzal a sietséggel, amivel kijött, elérte, hogy kb alig jó vmire.
Ha nem akarták volna annyira megjelentetni karácsony előtt, akkor mondjuk kijött volna a mostani javítással alapból, és máris kevesebb kritikája lett volna, de persze ott, ahol ennyit költenek a marketingre, ezek nem érvek.
Lényegében ez volt a mondanivalóm lényege.Androidot meg egyáltalán nem féltem, mert ebben az állapotban a wp7 egyáltalán nem konkurencia neki.
Amíg én kulturáltan fejezem ki a véleményemet minden egyes hsz-emben, addig te pedig mindig átmész személyeskedésbe és hangoztatod a trollkodást.
Nézz már végig magadon kérlek: te vagy a megtestesült troll!
Gratulálok. -
Gengi
senior tag
Mostanában egyre többet olvasni Pl.: Androidnál ,hogy az amazon is beáll az alkalmazás boltok sorában. Mondjuk abban biztos vagyok ,hogy fizetős alkalmazásokat előbb fogok tudni az amazonon keresztül venni ,mint az Android marketen
... (mondjuk annyiból előny ,hogy nem vertem el egy csomó pénzt rá
) De lehet ,hogy WP7-nél is ez lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest