Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
lehetne felőlem más is, de ez mondható szerintem leginkább barátinak. például live hálózatra egyetlen kliens van linuxon, ami tényleg normálisan megoldotta a videóhívást, a többinél kínszenvedés, ha egyáltalán volt türelmük a fejlesztőknek foglalkozni vele. ez szerintem nem a jól dokumentáltság jele. bár nekem, mint felhasználónak igazából mindegy lenne, csak használható legyen.
amúgy felhasználói bázisa a gtalknak is van, mert rengetegen használnak gmailt (nekik ugye mind lehetne használni ezt is), csak az embereknek nem áll rá az agyuk, hogy arra is lehet használni... de egyébként most csak mondtam egy példát. igazából a hangsúly azon volt, hogy a skype minden szempontból zárt, mostmár 3rd party klienseket se enged csatlakozni, és ez nagyban ronja a használhatóságot szerintem. -
törölt tag
kíváncsi leszek, hogy a voip-ot hogy oldják meg, menni fog-e 3rd party programokban, 3rd party szolgáltatókon át.
IM gyakorlatialg egy vacak msn meg facebook van, de hol van gtalk, skype, icq, qq, stb? esetleg olyan alkalmazás, ami ezeket egyszerre tudja...?
nekem a mass storage azért kell, hogy amit felmásolok (zenét videót képet, akármit), arról tudjam, hogy pontosan az van fent, ami a gépemen is van, nem nyúlt bele semmilyen program, nem konvertált, méretezett át, tömöríett újra, vagdosott meg, stb. de persze tudom, hoyg ez hiú remény, mert úgysem fogják megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest