- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"zenelejátszó szépen összekúrja magának saját folderekbe az isten tudja milyen szisztéma (a logika szót szándékosan nem használom rá ) alapján úgy, ahogy ő gondolja, aminek semmi köze ahhoz, hogy a pc-den milyen folder struktúrában tárolod a dolgait"
nekem például tökéletesen ugyanolyan logika
szerint, ahogy én tárolom folderekben.
Users\moonman\Music\Artist Name\Album Title\01 Track Title.mp3
biztos lehet máshogy is tárolni, de ennél logikusabb szerintem nem lehet. de nyilván nem az összes OS zenelejátszója a fasz, hanem nincs leprogramozva minden ember ízlésének megfelelően, ezért van mindegyiknek (szerintem egymáshoz igencsak hasonló) szisztémája.
#203: akkor majd lesz. iPhone-ra semmi nem volt egy évig.
videó: az elsővel egyébként mi volt a gond? mert a háttér a második módszerrel is ott volt. -
moonman
titán
én meg ebben a témában erdokevel értek egyet. egy kezemen meg tudom számolni, egy hónapban hányszor Messenger-ezek mobilról, egyszerűen nem praktikus, hacsak tényleg nem nagyon külföldön van az illető, de akkor meg megvárom, amíg gép elé ülök és videóchat. de a webfelület simán baromság mobilról. akkor már natív app.
-
moonman
titán
az nem lokalizált? áprilistől több európai nyelvet is felvesznek, második félévben lesz kínaji is. a böngésző mivel IE motorral megy, nyilván vannak korlátai, de ki akar webchat-et futtatni 3-4"-es kijelzőn?
Facebook benne van a rendszerben és van rá külön app is, a Google meg nem hiszem, hogy ne menne. a Musicban az éppen hallgatott előadó jelenik meg a Pictures-ben pedig minden ötödik megnyitáskor változik, hacsak nem állítasz be kézzel állandó képet, tényleg kaotikus.
#194: jaj nemár.
-
moonman
titán
az pl. mitől tapasztalat, hogy vannak lokalizált billentyűzetek, de azt mondja, nincsenek? 10 évvel ezelőtt hol volt ilyen szintű mobilböngésző? vagy úgy egyáltalán mobilböngésző. a testreszabhatóság mitől nulla, amikor szabadon variálható a rendezettség, szín és a lock-, hub-háttérképek?
-
moonman
titán
hát most egy ilyen mondatra, hogy "a böngésző kb 10 évvel ezelőtti szinten van, testreszabhatóság nulla, nincsenek lokalizált billentyűzetek sem" mit mondjak? böngésző király, az egész felület a tartalomtól válik egyedivé, lokalizált billentyűzetek meg természetesen vannak.
-
moonman
titán
azzal a különbséggel, hogy ez nem reklámvideó, hanem egy amatőr felvétel a tényleges használatról.
tombstoning akkor nem sucks, ha a programozók rendesen implementálják, amint a kommentekből is kiderül, egy kicsit el kell vele pöcsölni, de csak a usernek lesz jobb tőle. nagyjából az jut eszembe róla, amikor a Windows-hoz biztosított minden lehetőség, hogy szép, korrektül működő programot készítsenek, ehhez képest kapsz egy ratyi telepítőt, ami mindent otthagy maga után és egy ronda, bugos szar szoftvert. aztán jön az anyázás, hogy winfos. sajnos az van, hogy egyelőre a Marketplace hízlalása a cél, mert a köcsög sajtó a számokra megy, de később tényleg jobb lenne egy szigorúbb minőségi szűrés és kiszórni minden szemetet, ami nem üti meg a mércét.
-
moonman
titán
érdekesség (a kommentek is). azért egy alkalmazásváltó majd tényleg jó volna.
-
moonman
titán
mér ne mondogassam, pontosan tudjátok, miről beszélek és arról is tudtok, hogy Zune kell hozzá. a semminél azért több, bár még mindig nem tudom megérteni, miért jobb kézzel másolgatni, mint rádobni Zune-ban és rábízni a szoftverre. most is WMP-ből szinkronizálom a zenéimet, majd ő tudja, mit hova tegyen, nem fogok nekiállni 300 albumot egyesével felmásolgatni intézőből...
-
moonman
titán
"nem vagy elég kritikus azzal aminek a pártján állsz"
biztos ezért rohangálok még mindig a HD2-mmel..."köteleznek a saját buzi alkalmazásukra, zune=itunes. semmi különbség. ez bizony a legnagyobb hibája a wp7-nek."
iPhone-nak is hogy betett. komolyan, próbálj már meg kicsit nem a saját fejeddel gondolkodni. még én is elismerem, hogy egyszerűbb így szinkronizálni, mint kézzel másolgatni mindent."azt és úgy akarok másolni, használni, szortírozni, ahogy én akarom."
engedélyezd a storage módot Zune registry-ben és megteheted."nem te irányítasz, hanem a microsoft ahogy azt ő jónak látja és meg akarja mondani, hogy neked mi a jó. nem adja meg a választás lehetőségét."
te, ez mindenhol így van. iPhone talán még zártabb, Andoid-nál meg ugyanúgy nem te forgatod a kernelt, úgy fog kinézni és úgy működik, ahogy azt a Google jónak látta. az egy illúzió, hogy a saját gépeden valaha is te irányítottál. -
moonman
titán
"majmolják az almát"
biztosez? nézzük.
1. a termék egyértelműen consumer és nem enterprise piacra szánt, de ezzel még messze vagyunk a majmolástól.
2. a hiányzó funkciók nem azért nincsenek benne, mert az első iPhone-ban sem voltak benne, hanem mert a Longhorn-hoz hasonló újraindulás volt a fejlesztés közben és nem készültek el időre.
3. a rendszer kinézete ég és föld az iPhone-hoz képest.
4. a rendszer működése talán a leghasonlóbb, de ez már önmagában logikus döntés volt, nem kellett hozzá az Apple, ha jó felhasználói élményt akarsz, annak így kell nekifogni.
5. a gyártási és értékesítési rendszer teljesen ellentétes az Apple-ével, szoftvert licencelnek minimum követelményeket megadva, míg az Apple a-tól z-ig mindent maga csinál.szóval én ebből nem látom a majmolást, inkább a szokásos 1.0-s Microsoftos szerencsétlenkedést, amit 1-2 éven belül szintén szokás szerint kinőnek (vagy végül bebukják, de akkor meg tökmindegy).
-
moonman
titán
-
moonman
titán
válasz
gombsadi #102 üzenetére
nem kell gondolni, megmondták többször is, hogy elsőszámú szempont a user experience és ha ez megvan és látják a pozitív feedback-et, akkor jöhetnek a funkciók implementálásai úgy, hogy közben ne törjék meg a már meglévő összképet.
azt kell megérteni, hogy ez egy 1.0-s platform, aminek első körben a márka és a koncepció megismertetése a célja, nem az, hogy must have meg killer legyen. nagyon sok embernek már így is must have, mert bizony azok a funkciók, amik egyelőre hiányoznak (talán egy-két kivétellel) főként nem a tömegeknek hiányoznak, hanem nekünk, geek-eknek és power user-eknek.
itt a Microsoft-ról van szó, tehát második harmadik kiadásra kell várni a nagy durranást.
-
moonman
titán
válasz
#16820480 #88 üzenetére
én nem a szolgáltatások minőségéről, hanem elterjedtségéről, piaci súlyáról beszéltem. ebből is látszik egyébként, hogy nem mindig a feature-ök számítanak egy termék népszerűségénél.
Skype-nál azért elég egyedi volt, hogy vezetékes és mobilhálózatba is kiment, ezt mások a mai napig nem nagyon tudják. (van Live Call meg Google Voice, de egyik sem ivódott még bele annyira az emberekbe.)
-
moonman
titán
válasz
#16820480 #83 üzenetére
én meg hajlamos vagyok azt gondolni, hogy ez inkább a Linuxosok forradalmár hozzáállásából fakad, há nehogymá, mi a szabadságharcosok az gonosz elnyomó szolgáltatását támogassuk... érdekes, Windows-on sokan meg tudták szépen csinálni a többi 8 hálózat támogatása mellett is.
igen, lehet Gmail-ből gtalkolni, de Hotmail-ből meg lehet Live Messenger-ezni és mivel egyelőre háromszor annyi Hotmail-es van, mint Gmail-es, valamint a WLM eleve rendelkezik egy nemkicsi felhasználóbázissal, szerintem utóbbi támogatása jelenleg nagyobb súllyal bírna.
-
moonman
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest