- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oO7
őstag
válasz
#16820480 #78 üzenetére
miért pont gtalk ? még embert nem láttam aki azt használta volna... ellentétben felhasználás szempontból ugyan olyan "nyílt" a live messenger API vagy akár a Facebook chat API is mint a gtalk... és azok mögött legalább van felhasználóbázis is... de ez csak egyéni vélemény... ilyen szolgáltatásnál nyíltságot emlegetni tök értelmetlen... lényeg, hogy az API megfelelően dokumentált legyen hozzá, annál tovább úgysem fogsz érni ha nagyon akarsz sem
-
oO7
őstag
ha a wp7-nek ottvan a wince meg a winmo, akkor kb ugyan akkora előnyt jelenthet, hogy az iOS is valamiféle OSX származék meg az Android is valamiféle linux származék...
ezektől eltekintve viszont ugyan úgy szinte a teljes 0-ról kezdték a wp7 írását mint ahogy az apple az iOS -t vagy a google az Androidot szinte a teljes 0-ról írták meg. -
oO7
őstag
szerintem ha már úgyis megvárod a frissítést akkor várj még 1 hetet, nézd meg milyen lesz a felhozatal az MWC -n és aztán döncs. Én tapiztam már Omnia7 -et és a jelenlegi csomagból az az egyetlen amit megvennék. De én is várok az új vasakra meg majd utána arra, hogy valami jóféle jelennyen is meg magyarországon. Azért ha nem muszáj nem fizetek 2x -es árat egy kártyafüggetlen telefonért (persze ha nagyon nem akarják hozni majd a készülékeket, akkor nem marad más választás)
sheratan:
voip jön, már dolgoznak rajta
IM már van is csak nem beépített
mass storage -re nem látok sok esélyt, max egy a rendszertől tökéletesen leválasztott területet lehet majd pendrive -ként használni
nyelvi támogatás jön nyár környékén ha minden igaz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest