Új hozzászólás Aktív témák
-
gombsadi
aktív tag
Egy lg optimus 7-et sikerült két órán át használni. wifi volt, allitgattam én mindent
Úgy érzem sikerült hamar a saját szám íze szerint belakni, úgyhogy nem gondolom azt, hogy más véleményem lenne a kinezetrol, gyorsasagrol, testre szabhatosagrol ha az enyém lenne.
Viszont a készülék nagyon minőségi, ahogy kézbe vettem, éreztem egyből, hogy ez így simán fel ér a legendam unibody házával. Nagyon minőségi készülék.106 +1
-
gombsadi
aktív tag
Hé, ezt felfogtam Ám korábban ;-) Azért a háttér állítás, az appdrawer rácsos elrendezese nem nagy dolog ám. Részletekben karma megírja mi a gond vele.
Én arra leszek kíváncsi, hogy fog teljesíteni, ha más hardverekre is elkezdik pakolni a gyartok, nem csak az aktuális referencia vasra. Mert előbb utóbb ezt is bekövetkezik, ha kezd elterjedni. -
gombsadi
aktív tag
Én kipróbáltam! És továbbra is tartom, hogy ocsmány a kezdő képernyő, túl puritán a személyre szabhatosag, de azért igyekeztek eyecendy silverlight aninacioval feldobni ballmerek. pont. Már értem a filozofiajat, de ez így továbbra sem must have. A sebesség sem nyugozott le, egy legend után kevés helyen volt annyira smooth. Képek nagyitasa, az app drawer (de milyen szarul van az megcsinalva), aztán ennyi. A legenden gyari froyo volt, sensevel. Gondolom ballmer rálépett a szoftverfejleszto reszleg vezetőjének a láb ujjára, hogy demarpedig szenne lesz optinalizalva! Gondolom ezért hiányoznak a várva várt funkciok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged