- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
Dobálózhatsz azzal, hogy milyen volt az android induláskor, vagy akár az iOs, de egy dolgot elfelejtesz: az msnek nem ez az első mobil oprendszere!
Tehát, míg az android és az iOs a "semmiből" kezdte, és fejlesztette magát a mostani pontig, addig kérlek ne feledkezzünk meg a wm vagy wince-ről, mert úgy látszik, hogy az ms azt tette.Tehát igen, kritikus szemmel tekintek felé, mert míg az első kettőnek elnézem azt, hogy induláskor nem voltak tökéletesek (bár mire én megvettem a magam készülékét, addigra a számomra fontos funkciók mind benne voltak, és a jövőbeli okosításokat/funkcióbővítéseket csak meleg szívvel tudom fogadni).
Ám az msnek már volt egy kiindulási alapja és tapasztalata.
Lehet, hogy a 0ról építették fel a wp7et, de nem kellett volna a "hagyatékukról" megfeledkezni!
Illetve az ms se ma kezdte az ipart..
De ez továbbra is csak az én véleményem.Ha pedig elolvasnád a hszeimet, nem esztelen fikázások, hanem az aktuális hírhez kapcsolódik, aminél azok megtalálhatóak.
De amibe például tegnap kötöttél bele, az csak egy kérdés volt, amire vártam volna választ, de te ebből is trollkodást olvastál ki, hát gratulálok.
Használni semennyi ideig nem használtam, mivel nem költenék rá pénzt, viszont volt már a kezemben és próbáltam.
Mint kitalálhatod, egyáltalán nem győzött meg engem a rendszer.Amúgy ha gyakrabban kommentelnél androidos híreket, láthatnád, hogy velük se vagyok enyhe szívű, ha vmi rossz, akkor az rossz, de elfogultságból nem fogom jónak mondani.
-
Zirowe
nagyúr
Komolyan mondom, ha annyira zavarnak a hsz-eim, akkor ne olvasd őket!
Már megbocsáss, de sehol sem olvastam azt, hogy a mobilarena Morden lapja lenne, ahová csak azt lehet írni, ami neked megfelel!
Tudtommal azért van minden hírhez fórum, hogy mindenki leírhassa a véleményét és kész.Kezdesz szánalmas lenni ezekkel a reagálásaiddal.
A wp7, azzal a sietséggel, amivel kijött, elérte, hogy kb alig jó vmire.
Ha nem akarták volna annyira megjelentetni karácsony előtt, akkor mondjuk kijött volna a mostani javítással alapból, és máris kevesebb kritikája lett volna, de persze ott, ahol ennyit költenek a marketingre, ezek nem érvek.
Lényegében ez volt a mondanivalóm lényege.Androidot meg egyáltalán nem féltem, mert ebben az állapotban a wp7 egyáltalán nem konkurencia neki.
Amíg én kulturáltan fejezem ki a véleményemet minden egyes hsz-emben, addig te pedig mindig átmész személyeskedésbe és hangoztatod a trollkodást.
Nézz már végig magadon kérlek: te vagy a megtestesült troll!
Gratulálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 4
- Linux kezdőknek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Robotporszívók
- Magisk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest