- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baitsee23
őstag
válasz
rlaci89 #4838 üzenetére
Én egy napja használom a Needromon most letölthető utolsó LP-ot.
Nagyon tetszik - eddig! Kicsit egyszerűbb az Xtreme 1.3-nál - gondolom, mert elvileg egy stock ROM. Nagyon stabil benyomást kelt, és csak 2 apró "hibát" találtam eddig. Az egyik, hogy az alap kamera csak 3gp-t tud. A másik, hogy a recently apps csak egyenként törölhető. Ezekkel együtt tudok élni - és vannak alternatívák is - de megírom a Needromra, hátha javítja ezeket is a fejlesztő - mivel néhány havonta voltak frissítések.
Rootolni is utlag kell, de kb 3 perc...
Nincs benne QC sem, de nekem nem hiányzik! Annak is örülnék, ha a battery droppom mexünne! -
egykettő
aktív tag
válasz
rlaci89 #2991 üzenetére
Igen, én is azt hittem ,hogy egy hibamentes teló, de ez csak azért tűnt úgy mert még kevés volt a tapasztalat, mára már nyílvánvaló, hogy egyátalán nem hibamentes a teló, de azért nekem még bőven jó.
Ami hibák biztos vannak, mert (szinte)mindenkinél előjött:
GPS bizonytalan. <- erre ne mnagyon van orvosság, ki kéne tesztelni, lehet szórakozni device only beállítással illetve restart-al.
Videófelvétel után, csak a felső microfon aktív, innen jön, az hogy távolról hallannak, <- ezt egyelőre csak a reboot orvosolja, aki sokat videózik, annak szopás.Ezeket be kéne rakni az első hsztbe, illetve jó volna, romok oldalán sokat panaszkodni a hibákra, hátha valaki(gyártó!) venné a fáradtságot és javítaná.
-
baitsee23
őstag
válasz
rlaci89 #2988 üzenetére
Próbáld megszokni, és bízz benne, hogy egyszer szoftveresen javítanak rajta - ha lehet! Én így vagyok vele...
Most Sopronban nyaralok. Itt a Sygic valamiért használhatatlan. Ma egy ausztriai 600km-es kirándulás során iGO-val többször kaptam stroke-ot!
De többet nem panaszkodom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Horgász topik
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest