-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppyscot
csendes tag
Lecseréltem a Jiayu s3-at egy Xiaomi redmi 5 plus-ra....Ami hibátlan.....Viszont nagyon HIÁNYZIK a s3.....Nagyon.....Az új tulaját vissza is hívtam hogy vissza tudnám-e vásárolni, de ő is nagyon szereti
Sajnos nekem is ki kell lépnem az s3 tulajok táborából.......
-
peppyscot
csendes tag
válasz
Magicrat #5291 üzenetére
Hát sajnos én is ezt vettem észre.Fél éves van nekem benne de már sehol sem lehet venni.Gondolom a szép lassan felvásárolták a tulajdonosok.Gondolom ennek is ketyeg az órája ami az enyémben van.Sajnos nem tudok tippet sem adni.Vagyis A parts4repair.com onnan rendeltem tőlük alkatrészt régebben.Kicsit drágább mint alin de írj nekik hátha.Rendesek, korrektak.Olyat beszereztek amit nem is gondoltam volna...Egy probát megér.
-
-
peppyscot
csendes tag
-
peppyscot
csendes tag
válasz
egykettő #5263 üzenetére
Nekem is az volt összetörve. Csak sajnos nem tudtam szét választani az lcd-től. Nagyon erősen össze vannak ragasztva. Hőlégfúvó, csináltam keretet hozzá de a végén megsérült az LCD. Remélem neked több szerencséd lesz hozzá. Valami kis forró lap-ra kellene tenni ami pontosan 70 fokos. Nagyon sok videót és leírást olvastam róla.
-
-
peppyscot
csendes tag
válasz
hargitomi #5257 üzenetére
Szóval a legújabban sem tökéletes még a wifi...Akkor még várok, hátha kijavítsák.Le a kalappal superdragonpt-ék előtt.Csak hobbiból fejleszteni 5.1 óta több verziójú androidon keresztül égész 7.1.2-ig.
Sajna eddig mindegyik rommal volt valami bibi(gyáriakkal is)..Például a voip hivásnál is nagyon halk, pedig már mindent megpróbáltam.Patch-et, value állítás,minden romot.De a telót imádom már lassan 2 éve és még remélem kiszolgál még egy ideig.Sajnos nem igen lesz már jiayu teló valószínűleg.Az xda-sok meg eléggé lehúzzák az új márkák minőségét.Valószínű joggal.Tisztelet a kivételnek(oneplus stb).Ezelőtt jiayu s2-m volt az is nagyon minőségi teló volt a rozsdamentes házzal meg a 6 mm vastagsággal.Na azt a mai napig sajnálom hogy eladtam.Kisebb is volt. -
peppyscot
csendes tag
Régebbi hozzászólásomban említettem a madOS(7.1.2) telepítését.
#5242 hozzászólás.Nekem egy idő után rosszul játszotta a youtube app a videókat, és a kamera nem működött a fb messenger-ben.Egyébként semmi gondom nem volt vele.Nekem fontos a youtube lejátszás a gyerek miatt.Én az előző verziót tettem fel a 7.1.1-et.Elméletileg javították most már benne a 7.1.2.-ben ezeket és még sok mindent mást is.Köszönet a mad team-nek az xda-n!
A másik dolog amiért a gyári kitkat van rajta hogy állandóan ide-oda járkálok melón 2 wifi hálózat közt és csak a kitkat hajlandó rögtön egyikről a másikra csatlakozni és fordítva is.Gondolom valami energiatakarékossági dolog és nem megy nekem lollipop(5.1)-tól újabb rendszereken.Sajnos.Nehezen akarnak rácsatlakozni a másikra ha elveszett az előző hálózat. -
peppyscot
csendes tag
válasz
egykettő #5241 üzenetére
Nálam szépen fut, csak a youtube full hd videóknál akad meg ha áthúzom előre a videóban.Még nem próbáltam a második youtube fix-et.
Az xda-s tanácsokhoz megfelelően raktam fel.(egyébként nekem is jött a wifi mac hiba)
először kitkatről így kell lollipora frissiteni.
Ezt a firmware-t keresd xda-n:
rc5 version of superdragon's post on thread "[ROM] [REPACK] [ 5.1.1 ] RC5 Lollipop Jiayu S3 & S3 Pro [MT6752]"
Ezzel a német rc5 rommal(Ami újra van csomagolva,a legújabb MAD-féle twrp recovery-t tartalmazza) kell Spflashtools-szal FIRMWARE UPGRADE-t csinálni.NEM DOWNLOAD!!!
Telepítés után elindítani a telót, hogy szépen felálljon az RC5 rendszer.Majd újraindítani recovery-ben és CSAK FACTORY RESET-et csinálni.Ha advance-val törlöd valamit kitöröl.Sokaknál előjött az xda-n.
Unmount-olni a system particiót a mount fül alatt(nekem nem kellett, mert a legújabb MAD TWRP recovery-nél gondolom nem kell) és mehet fel a nougat.Először kiírta a wifin hogy mac cím 02:00:00....Kikapcs-bekapcs és azóta minden bug nélkül megy.Remélem segítség lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged