- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz.Tamás
csendes tag
válasz
vizimento #4813 üzenetére
Hali!
Én VR Box v2.0-t vettem, azzl próbálgatom, egyenlőre nem sok sikerrel. Megjelenítés szintjén hozza az elvárhatót, amit egy nem 3D-s, FullHD kijelző tud. Elég pixeles, de tűrhető. A box beállítása egész jó, szépen fókuszálható. Szoftverek terén a VaR's VR Video Player-t próbáltam, elég jól tud lejátszani normál videókat is SBS módban. Gyakorlatilag olyan, mintha egy "hőskori" projektort néznél (csak sokkal fényesebb, kontrasztosabb) egy vaksötét szobában.
Az irányítással nekem is gondok vannak, adtak hozzá egy BT-s kontrollert, ami totál használhatatlan, mint kiderült a manual apró betűs részéből, az MTK csip miatt nem használják a szabványokat, tehát sok funkciója nem működik, lényegében csak hangerőt tudok vele állítani, meg kilépni (vissza gomb).
PC-t is próbáltam összekötni vele, a TrinusVR-rel működik (MS Flight Simulator X a fő játékom, azzal próbálkozok), de a szenzorokat nem akarja használni, így maradt a joystickos fejmozgatás, a képi hatás viszont egész jó, csak a képarányt rohadt nehéz összehozni...
Szerintem nem lehetetlen, de elég macerás még ez a VR dolog.
-
egykettő
aktív tag
válasz
vizimento #3807 üzenetére
A jiayu.de lollypop romja tudja.
(#3808) droti25: Megkérdezhetem, hogy mit szeretnél elérni ezzel a beállítással? Én tuti nem tenném, mivel 3G ram van a kütyüban, ha a 2g verzió lenne akkor sem. A proci is elég bika.
(#3806) bebaleva legutoljára droti25-nek volt ilyen baja, nála ez volt a megoldás. Ezen kívül sok ötletem nincs. Esetleg megnézni a kártyákat egy másik telóba, biztos ami tuti.
-
egykettő
aktív tag
válasz
vizimento #3563 üzenetére
Szia!
Alapjában a gyári KK nagyon jó, a camera videofelvételes mikrofon bugot leszámítva nincs vele gond.
- gabika318 romja elvileg jobb mint a gyári KK, én még nem próbáltam.
- Ha LL, akkor az Extreme 5.2 a legnépszerűbb azt hiszem, nem tökéletes még, de javítgatják.
Ha ez nem elég needromon nézz szét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- Arch Linux
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest