- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszonylag könnyen felfedeztem az általad linkelt topikot, többször írtam oda is az ügyemben, először kaptam is választ, de tuti nem hinnéd, hogy kitől!
Igen, ugyanattól a személytől, aki már a Modkerben is elbírálta a saját döntését!
Aztán, mivel nem egyszeri esetről volt szó, írtam még egyszer, hátha valaki érdemben válaszol, de még várok türelmesen...2023 április 26. óta.
Ettől függetlenül köszönöm, hogy segíteni próbáltál!
-
-
Alusky
senior tag
Mármint a személyes blogokat nem lehet törölni? Az azért eléggé problémás és nem igazán előre viszi az oldalt. Épp elég sajátos és egyben korlátozott beütése van a PH-nak amúgy is, nem kell ezt tovább nehezíteni.
A komment meg amúgy is kuka, mindenki amit leír az kuka akármennyit szenvedett vele, ezt már megtanulhatta volna főleg a régi közösség. Senki nem fog még egy oldalt sem visszalapozni, nemhogy belemélyülten kutatni, ha erőszakkal ott tartunk blogokat és azzal kommenteket, ugyanúgy a kutya se olvassa el az idő múlásával.
-
7
addikt
Upolom, mert nem tudom, hogy a kezdőlap felületváltásával már ezt is megoldottnak tekintettétek-e.
Tetszik, hogy most már a fősávban feltüntetitek az időbélyeg mellett a felhasználónevet is. Amit még mindig rettenetesen hiányolok, az a kiemelt cikkeknél ugyanez (jelenleg a "GPU-k mindörökké", az "Itt az új LOGOUT", illetve a "Bakancslista..."), mert ugye ezek a jelenleg legjobb/legfontosabb írások.
Ha már rajta van a to-do listen, bocsánatot kérek. Ha nincs, akkor csak reminder.
-
totron
addikt
De nem, nem és nem: nem csak a fast része a jelenségnek! Van, hogy csak az, de nem mindig, épp ezt mondom, sokszor virít mindkettő. De látom már, milyen skatulyába kerültem, kérem a kényszerzubbonytot. De akkor is probléma, na. Csak megszokták már a népek e lapcsalád keretein belül. Tényleg pluszkattal nyer az ember csak bizonyosságot így. Mintha a bőngészői cache győzedelmeskedne random.
-
totron
addikt
Köszi a tesztet. Igen, néha virít a gomb,
érdekessébosszantóvá az teszi, hogy nem tudom eldönteni ténylegesen van-e mögötte új tartalom, Schrödinger macskája vanik. Tehát ez nem csak egy pislákoló, megtévedt gomb.
Vegyük külön a saját elmaradottságot, olyan pontra korrekten dob vissza, a blokkal van a gond.#169Parci, be, persze, és nem is a retró ami beszél belőlem. Adaptálódni kell. Az sehogy nem opció, hogy a kettő - haladás és átláthatóság - ne oltsák ki egymást?
#170Rowon, és meg is érkeztünk az említett 2.5-ig. Nem hülye vagyok, tudok nagyítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asztalos klub
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Cyberpunk 2077
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest