- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Vesa
veterán
Emlékeim szerint, a régi fórum is a végére dobott a választ követően, de ott a böngésző "vissza" gombja megoldás volt, mert az mindig pontosab oda ugrott vissza, akinek a hsz.-ére válaszoltam. Most ez is mintha másként működne, nem jegyzi így meg, tehát a "vissza" gomb akár egy egészen másik topikba is ugorhat, ahol a válasz előtt jártam.
(pl. most megírtam ezt a hozzászólást, bedobott a végére, de folytatni szerettem volna az olvasást onnan, ahol abbahagytam, de a böngésző "vissza" gombja elvitt a PH portál főoldalra, mivel onnan jöttem ide. Tehát még a fórumból is kirakott. Ez így tényleg nem jó, rettentő kényelmetlen, ha sok hsz. keletkezett a legutóbbi olvasást követően, és válaszolni szeretnék 1-2 írásra, mert utána frusztráló keresgélni, hol is tartottam korábban)
-
-
7
addikt
Ha már homár; engem az is meglep, hogy pont a címlapos és különképes írásoknál nincs semmilyen formában feltüntetve a szerző. Elvileg azok külön figyelmet érdelmek, így pont ott várnám leginkább a szerző kiemelt megjelenítését is.
Szerintem erre élhető kompromisszum, ha a hsz-szám mellett is megjelenik a miniavatár és a szerző neve (vagy akár csak az avatár, hoverrel szerző neve).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Drón topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Kompakt, megbízható és szuperolcsó Dell Latitude 3180!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest