- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FoxiestFox #550 üzenetére
Tuti ötlet lenne mindenféle RGB meg neonszínű ugrabugráló figurákat engedélyezni avatarnak és akkor Parciék beszállhatnának üzletileg mindenféle ideggyógyászati központokba meg szemészeti gyógycégekbe és felül azoknak a reklámsávjait lehetne nézni a nyamvadt VodafONE helyett.
Sárgacsillagosok meg nagy kedvezményeket kapnának ezekbe a gyógyintézményekbe. Nagyszerű ötleteitek vannak, az már igaz.
Viszont ez a túlbuzgó kocsonyás megjegyzésed nagyon tetszett!
Mondjuk ez se rossz jellemzés Parcitól: begyepesedett boomer kisdiktátor
Megérte ma is benézni ide...
-
DS39
nagyúr
válasz
FoxiestFox #427 üzenetére
5 éve fut kb. az új fórum felület.
Szóval régóta ilyen. -
Szirtimorc
senior tag
válasz
FoxiestFox #427 üzenetére
Ne legyünk telhetetlenek
-
válasz
FoxiestFox #363 üzenetére
azért a rögzített szélső sávok a jó kis iframe korszakban voltak népszerűek. viszont ez talán olyasmi, ami lehetne állítható...........
-
mzso
veterán
válasz
FoxiestFox #349 üzenetére
Pixelben max. Gyakorlatban nem. Értelmetlenül magasak a mobilfelbontások, úgyhogy arányban sokkal nagyobb a szöveg meg a grafikus elemek.
-
mzso
veterán
válasz
FoxiestFox #339 üzenetére
Mármint épp, hogy az oldalsáv kigörgetődik a képből. De ez a régiben is így volt, nem. Mindig vissza kellett menni a tetejére, ha látni akartam, hogy melyik fórumhoz szóltak hozzá. Ezzel nem azt mondom, hogy jó. Inkább a két oldalsáv lenne statikus, külön görgethető és akár annak tetejére berakni a különböző ikonokat.
A be-beugró menünek én sem látom különösebb hasznát, sosem használtam ezeket, ha voltak a régi felületen.
És itt is javascriptes marhaság nyílik meg egy új lapon, ha a szakmai/offtopik menükre kattintok középsővel. (Irtani kéne ezt a fajta működést...) -
DigitXT
félisten
válasz
FoxiestFox #352 üzenetére
Anno a Razr egy pöppet kisebb felbontású + képméretű volt, billentyűzet meg ugye a szám gombok (később volt egy Dezire Z, azon volt rendes is, csak hát az sem egy 10 ujjas cucc), valahogy mégis jobb most "simogatós" felületről írni, mint 2008-ban arról. Kényelmesebb? Nem mondanám. Másra volt jó 15 évvel ezelőtt. Ettől függetlenül nem jó a mai irány, tény...
-
Vesa
veterán
válasz
Ezek ilyen generációs problémák. Nekem is herótom van attól, hogy egy apró sík üveglapon írjak, vagy egyáltalán bármit is csináljak. Ezért gyakorlatilag 2 dologra használom a telefont: 1. telefonálok, 2. az autó rendszereihez hotspotnak és ennyi. Egy darab applikáció nincs rajta. A gyerekeim viszont úgy pörgetik, mint én a PC-t (azt meg ők nem értik, hogyan lehet ilyen gyorsan írni rendes billentyűzeten
).
Ilyet, hogy netezni, kb. kétszer próbáltam...minden kb. 3 pixel méretű, úgyhogy azóta eszembe sem jut.
-
válasz
A mobilképernyő fizikai felbontásától kb. független a "device independent pixel", amit az Android felől (pl. a böngészőből) látsz.
Például azért, hogy egy alap 12 pixeles szöveget ne nagyítóval kelljen rajta olvasnod. -
válasz
hát ebben van valami
-
Vesa
veterán
válasz
Csak az egyik álló, míg a másik jellemzően fekvő formátum. Pont ezért rosszak a mobilra optimalizált oldalak PC-n. Meg persze az érintésre optimalizáltság miatt is.
-
mzso
veterán
válasz
FoxiestFox #328 üzenetére
Tényleg, jó trükk. Szerintem a "válasz" opció csinálhatná ugyanezt alapból középső gombra (a válasz input megnyitásával karöltve), és akkor megmaradna a funkcionalitás.
-
cocka
veterán
válasz
FoxiestFox #328 üzenetére
Anno volt egy userscript, aminek valami olyasmi volt a lényege, hogy gyakorlatilag minden honlapon meg lehetett nyitni egy-egy javascript linket a középső gombbal.
Anno felvi fórumon volt ez, hogy minden topic egy javascript link és ugye az alap, hogy megnyitogatod előre, hogy mely topicok érdekelnek, de azt ugye előre nem tudod, hogy hányszor kell duplikálni a lapot ahhoz, hogy mindegyiken meg tudd nyitni a javascript linket. Ezért volt jó a bővítmény. Azt hiszem ma már az se működik.Csak az a különbség, hogy ott semmi értelme nem volt javascriptesíteni, mivel egy új tab egy új topicot nyitott (volna), de itt egy új tab gyakorlatilag az aktuális tabnak egy másolata lenne kibontva.
Nálam amúgy összevissza ugrál, van amikor a legvégére ugrik és van amikor oda ugrik, ahonnan eredetileg válaszolni kezdtem. LOL
-
válasz
FoxiestFox #313 üzenetére
Vagy a megszokott CTRL+V helyett CTRL+SHIFT+V.
-
válasz
FoxiestFox #181 üzenetére
Régebben volt már olyan, hogy a két oldalsáv mindig látható maradt, de akkor valami bug miatt mégis ki lett kapcsolva ez a fícsör.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest