Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Apple Watch
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
solti
senior tag
válasz
spiky03 #4564 üzenetére
Syno NASon picit könnyebb, mert ha kvázi standard IP kamerád van, akkor a syno ezt tudja by default. A Zyxel szvsz ilyet nem tud gyárilag, úgyhogy kénytelen vagy FFP-n keresztül megoldani kézzel, commandline Linux felületen. Ha már ez ijesztő, akkor inkább el se kezdd, és maradj az a megoldásnál, hogy kamera töltögeti fel ftp-n ha riasztás van, és valahogy routeren keresztül eléred a kamerák képét, és telefonon mondjuk használsz egy ip cam viewert.
Azon amúgy érdemes elgondolkodni, hogy mennyire jó ötlet biztonsági cuccot a helyben elhelyezett NASra tolni, simán lehet, hogy azt is viszik... Persze kombinálhatod azonnal Google Drive feltöltéssel.Én anno raspberryn megcsináltam, hogy a motion nevű applikáció figyeli a 2 IP kamerát, ha nagyobb mozgást érzékel a képernyőn mint X százalék akkor rögzítsen, és ha kész a rögzítés, akkor post-scriptként meghívta a drive-t, ami feltölti Google Drive-ba. Nem próbáltam, de járható útnak tűnik ez itt a NASon is.
Otthon nekem kényelmesebb Kínán keresztül, nem érdekel, hogy tudják a wifi jelszavam és nem érdekel hogy látják a bejárati ajtómat (normál IP kamerák is szvsz gyorsan törhetők, láthatja azt is boldog-boldogtalan...)
Ár: Kínából rendelve ~10 ezerért már forgathatós IP kamerát kapsz, talán már 720p-s felbontással is, pár méterre jó éjszakai képpel (beltériről beszélek). De ami Aldiban szokott lenni akciósan ~10 körül, az se rossz, csak még nem 720p (de hát nem mozizni akarsz). Amire figyelj, hogy "RTSP" -t tudjon, meg legyen esetleg ONVIF kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy ZyXEL NSA325v2 "felsőkategóriás" NAS első napjai a szolgálatban, ismerkedése és házassága a Transmissionnel.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung NP300V5A-S07HU, i5 2410M, 2 Gb RAM, 60 Gb SSD, GeForce GT 520MX dedikált VGA
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest