- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- A piac legvékonyabb hajlíthatója: Oppo Find N5
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ZyXEL NSA325 v2 - Téma összefoglaló és FAQ
Kérlek olvasd el az összefoglalót, mielőtt írnál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"amikor 1-2-3 repo nem megy...."
Jó régen nem kínoztam magam ilyenekkel, de amikor próbálkoztam miniDlna-val, akkor nem tudom, mennyit szívtam azzal, hogy valamelyik repo nem volt elérhető, és a repo keresés annál leállt, nem ment tovább. Emiatt csak a b... kezdetű repót listázta ki, a k.. kezdetűnél lehalt a keresés, és az m... repository (vagy valami hasonló, bocs nem emléxek a nevekre) már meg sem jelent. Eltartott egy ideig, míg megláttam egy villanásni időre a keresési képernyőt, ahol ott volt a hibaüzenet. -
válasz
Mr Dini #5195 üzenetére
Bocsánat, a lényeg kimaradt a telepítő parancsból valamiért...
Úgy látszik, a Gnome terminál nem szeret ma engem.
Tehát második kör:
slacker -UuiA br2:ffmpeg2/ s:libjpeg uli:flac s:libexif uli:libid3tag uli:libogg uli:libvorbis mz:sqlite mrdini:ffmpegthumbnailer mrdini:minidlna-thumb
Egyébként gondolkozom egy statikus (azaz függőség nélküli) csomagon is. Érdekel valakit?
-
Sziasztok!
Gyártottam ismét egy miniDLNA-t, de ezúton belefejlesztettem (opcionálisan) a thumbnail, azaz bélyegkép generálást az összes videó fájlhoz, amit a DLNA szerver indexel. Eredetileg kérésre készült, de mivel elég sok munka volt vele és talán hasznos lehet másnak is, így most megosztanám Veletek...
Telepítés:
slacker -UuiA br2:ffmpeg2/ s:libjpeg uli:flac s:libexif uli:libid3tag uli:libogg uli:libvorbis mz:sqlite mrdini:ffmpegthumbnailer
Az ez után megjelenő listában pedig ki kell szedni a csillagot br2 ffmpegthumbnailere elől, mert az bugosan működik és segfaultot dob avi fájlok esetén... :/ Viszont nem tudtam úgy megírni a parancsot, hogy ne jelölje ki csak azt a csomagot, az extglob nem működött a NAS-on...
Aztán, ha feltelepült a konfigban (/ffp/etc/minidlna.conf) lehet bekapcsolni ezt a funkciót, illetve pl be lehet állítani, hogy milyen minőségű legyen a thumb stb. A képeket a /ffp/var/cache/minidlna/ mappába gyártja a szerver, illetve ha egy film törlődik, elvileg a kép is törlődik vele együtt (nem tesztelt).
2. Ezúton is boldog karácsonyt kívánok a kedves NASsolóknak!
-
Pampipapi
tag
Xbox kapcsolódás miatt szeretném megkérdezni, hogy hol lehet ellenőrizni a NAS-on futó samba server verziót? Lehet ezt frissíteni vagy konfigurálni? Csak a megosztást látja az xbox, a mappákat, file-okat nem..
-
válasz
gyulazsolti #5191 üzenetére
Ez a probléma független a külső USB-s eszközöktől. Egyébként kérdéses, hogy reboot után a firmware újra létrehozza e a symlinket. De most ne rebootolj, max, ha végzett a scan.
-
válasz
gyulazsolti #5189 üzenetére
Ok, most jöhet egy full minidlna restart és reméljük a legjobbakat!
/ffp/start/minidlna.sh restart
-
válasz
gyulazsolti #5187 üzenetére
Igen, ez várható volt. Mint említettem, amíg nincs kész legalább egyszer a szkennelés, addig mindig újra fogja buildelni az adatbázist minden restartkor a minidlna.
Viszont, amit privátban kértem, a kimenetek... Abból, meg persze a loggal összevetve világosan látszik, hogy mi okozza a problémát. Ez pedig a /i-data/első disz id/sysvol symlink. Ami a /etc/zyxel/storage/sysvol-ra mutat, azaz önmagára. Magyarán, egy végtelen loop-ban scannel a minidlna, ezért nő folyamatosan az Audió fájlok száma... Mert először átscanneli a /i-data/első hdd/ mappát, majd mikor eljut a /i-data/első hdd/sysvol linkig, akkor azt is átscanneli. És mivel az is tartalmaz egy sysvol mappát, a végtelenségig (és tovább
) fog scannelni a dlna szerver.
Buta megoldás, ami nem biztos hogy jót tesz valaminek, ami létrehozta a symlinket (de pillanatnyilag nem tudok jobbat):
rm /mnt/HD_a2/sysvol
-
válasz
gyulazsolti #5185 üzenetére
Nem. Oda alá illeszd be ezt:
log_level=debug
Csak előtte állítsd le a minidlna-d!
-
válasz
gyulazsolti #5182 üzenetére
Mivel rescan van folyamatban, így reboot/minidlna restart esetén elveszik az adatbázis és újra megkísérli felépíteni azt. De ha egyszer van egy adatbázisod, akkor nem fogja minden rebootkor átbogarászni a csatlakoztatott fizikai tárolókat (esetleg logikai-t).
Viszont az a lépcsős sysvol nekem gyanús... Írtam mailt ezzel kapcsolatban.
A log pedig nem valami informatív, talán érdekesebb lenne, ha a minidlna.conf-ban a log szintet debug-ra állítanád, és úgy indítanád a minidlna-t.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
gyulazsolti #5182 üzenetére
Nem bírtam már szerkeszteni. Most ilyen a log
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
gyulazsolti #5178 üzenetére
-
gyulazsolti
senior tag
Újraindítottam a NAS-t és elkezdte előröl a szkennelést.
-
válasz
gyulazsolti #5175 üzenetére
A minidlna log debug módra állítva mit ír?
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
Mr Dini #5172 üzenetére
Na lefutott szerintem, [kép] itt megállt a számolás.
A TV- is megjelenik mind a 3 mappa. a külső e-data névvel. Bélyegkép is van mindegyikhez, még a külsőhöz is.
Az, Audio files viszont rengeteg.
Még ha a polcon lévő bakeliteket hozzáadom akkor sincs annyi.Viszont még mindig írja a szkennelést, és a NAS-ban is pörög. [kép]
-
Tonyk
veterán
Óriáskeretekkel semmi gond sincs, abban az esetben ha minden eszköz amin átmegy a forgalom, támogatja azt a keretméretet, amit használni szeretnél. Ezért ha az otthoni eszközök támogatják ( forgalom / kapcsolat szempontjából MIND! ) , akkor célszerű egy olyan keretméretek kell kiválasztani, ami mindegyik eszközön beállítható. Ha, különböznek, akkor jöhet a lassulás (egyik eszközön pl 4k, a másikon 9K, a harmadik meg nem is tudja => legmagasabb keretméret a hálózat "legkisebb közös többszöröse"). Játékok és pl voip esetében (ott ahol a késleltetés fontos) nem javallott + UDP esetében nem állítható a keretméret. Ja és jumbo frame csak gigabit esetén használható!
-
válasz
gyulazsolti #5171 üzenetére
Jhúj, de furcsa...
A külső HDD-n sincs zene?
Mit szólnál egy újraindexeléshez?
/ffp/start/minidlna.sh rescan
Kölcsön tárhely?
Hosszútávon szerintem az nem megoldás... Meg a fő "probléma", hogy szerencsére hatalmas forgalom van nap, mint nap az oldalamon, ha meg más hostingjára költöznék, csak lassítanám neki az oldalát. Nem, most egy tíz gigás csomagot szemeltem ki, szerintem annyi mindenre elég lesz!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
gyulazsolti #5169 üzenetére
Egyébként pont most találtam egy röpke kis esélyt arra, hogy rá tudjam venni a NASokat a downgrade-re is. Ez azért lenne jó, mert pl néhány NAS 5.20-as fw-vel nem tudja kezelni az FFp-t... Meg így megnyílna az út a custom fw-k felé!
A gond csak az, hogy rengeteg tárhely kéne hozzá, amiből eléggé fogytán vagyok már...
Ki tudja, talán karácsony után befektetek egy rendes hosztingra!
[ Szerkesztve ]
-
stoke
csendes tag
válasz
gyulazsolti #5167 üzenetére
325v2-m van, gyári fw, itt ilyen a menü:
-
stoke
csendes tag
válasz
gyulazsolti #5165 üzenetére
admin felületen hálózat --> tcp/ip, de alapból tiltva van tudtommal
-
stoke
csendes tag
válasz
Mr Dini #5163 üzenetére
hmmmm, na ez érdekes, eddig sosem volt az óriáskeret engedélyezve, és lassú volt, amikor engedélyeztem, szintén lassú volt... most a te tanácsodra, megint letiltottam, és megugrott 45-50Mb/s-re... nem értem... de a lényeg, hogy így már sokkal barátibb, bár a mások által leírt 90 Mb/s-hez képest még mindig kevés... de már így is közel harmad annyi idő alatt másol
-
-
stoke
csendes tag
sziasztok, végigbogarásztam a topicot, és kipróbáltam/ellenőriztem az eddigieket, de a problémám nem változott, így segítséget kérek
másolás nasról pc-re kb 16-18 Mb/s (nagy méretű file), gbites a hálózat, minden vezetékesen megy (cat5e), óriás keret engedélyezve, archer c7 router, már kivittem közvetlenül routerre a nas-t (eddig router-->gbites switch-->nas,PC,nyomtató volt a felállás) ==> semmi változás a sebességbena kötet hálózati meghajtóként van felcsatolva, így másolnék nasról tc-ben pc-re (ssd) vagy külső meghajtóra (USB3), de mindenhogy 16-18 Mb/s (az első 1-2 mp-ben felpörög 40re, majd vissza is esik)
mit nem próbáltam, már a hajam tépem...
[ Szerkesztve ]
-
válasz
gyulazsolti #5158 üzenetére
Ok, de vigyázz, hogy ésszel csinálj mindent, mert úgy érzem csúnyán be fog akadni és újra kell majd buildelni az adatbázisát...
-
válasz
gyulazsolti #5156 üzenetére
Szia!
Mielőtt bármit is csinálnál, állítsd le a miniDLNA-t:
/ffp/start/minidlna.sh stop
Aztán szerkeszd a konfigját. Javaslom, hogy az egész e-data mappát add be neki, így ha új UUID-s eszközt dugsz be, akkor az is indexelve lesz:
media_dir=AVP,/e-data/
Bár arra nem készítettem fel a kicsikét, hogy tudjon mitkezdeni a leválasztással...
[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
Most a benne lévő két lemez így van beírva.
media_dir=AVP,/i-data/40b38f24/
media_dir=AVP,/i-data/8339b873/Én meg beírtam így a hordozhatót, de nem jó.
media_dir=AVP,/e-data/1b4ed8aefbd34a747dc10fef17aee1fb [kép]
Mert hogy itt így szerepel.
A TV-n is a számok jelennek meg, mappanévnek.
[ Szerkesztve ]
-
Tonyk
veterán
válasz
gyulazsolti #5154 üzenetére
Amennyiben beírod a minidlna.conf -ba akkor megoldható. Kérdés, hogy mit szól hozzá a dlna daemon, ha eltávolítod a hordozható hdd-t.
-
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok.
Minidlna-n hogy tudom elérni, ha bedugok egy külső 640GB-s vinyót azt is lássa.
A TV-n nem jelenik meg, csak az alap benne tárolt kettő darab vinchester.
A fájlkezelőben látszik. [kép]
-
szojika80
csendes tag
válasz
szojika80 #5150 üzenetére
Sziasztok újra! Megoldódott a másolási problémám. Viszont jött egy újabb! Visszamásoltam a torrent listát az új helyre (/i-data/.system/zy-pkgs/config/Transmission/torrents). Látom a torrenteket, viszont elkezdte újra letölteni őket (több mint 200). A torrent fájlok viszont ott vannak felmásolva a NAS-on.
Hmmm ?! -
szojika80
csendes tag
Sziasztok. A segítségeteket szeretném kérni. Zyxel NSA310-ről költöztetem a bazárokat Zyxel NSA325V2-re. Minden bazárt átmásoltam, kivéve a torrentek listáját (TM leállítva). A leírás alapján megtaláltam (MC) másolás előtt az attribútum jelölő négyzetet kivettem, kimásoltam. Látom a listád, de onnan már sehogy sem tudom elmozgatni (másolni). (root-jelszó párossal lépek be SSH-n) Mit szúrok el ???
-
-
jolti05
őstag
Torrent nem, DHCP nem, időszinkron esetleg, de ahhoz miért van szükség vajon a merevlemez(ek) felpörgetéséhez?
Illetve bőszen történt hálózati forgalom is, amit egy NTP szerver időlekérés nem indokol szerintem.
Az előbb manuálisan indítottam egy NTP szerver szinkronizálást, a router UI-jában nem láttam megjelenni, de a NAS megfelelő menüpontjában igen. Ha megismétlődik az esemény, akkor egyből rá fogok nézni, hátha látni belőle valami okosat, köszi.
-
Pampipapi
tag
Azt tudja vki, hogy miért van az, hogy bizonyos idő után -néhány nap-, nem működik a web interface? Beírom a böngészőbe a Nas IP címét és nem elérhető a kért oldal. Ki-bekapcs után megint jó. Lan-on próbálgatom, külső elérést nem használok.
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, egy gyors kérdésem lenne. Én ugye a nast az admin felhasznévvel érem el, így teljes hozzáférésem van. Hozzá szeretnék adni egy másik felhasználót ami csak egy bizonyos mappát látna.
Itt hozzá is adtam a plusz felhasználót:
(L:http://)[link](/L)Itt pedig a megosztást próbálnám állítani:
[link]Viszont amit a megosztás nevéhez beírok egy olyan nevü mappát létrehoz. Azt elérem valóban, de semmi többet. Próbáltam azt h WDRED/TORRENT, de így meg nem engedi már mint a perjelet. Próbáltam úgy igy,hogy csak simán WDRED akkor meg kíírja, hogy jelenleg használatban van vagy megvan osztva vagy valami hasonlót.
Mit rontok el? -
jolti05
őstag
Sziasztok!
Tapasztaltatok olyasmit, hogy az éjszaka kellős közepén, amikor a (pl.) számítógépetek már alszik/ki van kapcsolva, illetve a telefonotokkal nem is kapcsolódtok a wifihez, tehát semmivel sem "ingerlitek" meg a NAS-t, az mégis felpörgeti az egyik, vagy mindkettő merevlemezt és serényen elkezd dolgozni, a narancssárga led pedig hátul az ethernet kábelnél vagányan villog?
-
-
Pampipapi
tag
Sziasztok!
Valahogy el lehet érni, hogy ha SSH-ban (PUTTY) elindítom az MC-t, akkor ne kérdőjelek jelenjenek meg az ékezetek helyett a fájlnevekben? -
Dorian
félisten
válasz
spiky03 #5134 üzenetére
Banyek. Én is a nas ip-jét írtam be eddig, de \\ előtaggal, vmiért úgy rémlett kell elé. Most ezt töröltem, egyből jó lett minden
Köszi mindenkinek!
Mondjuk még most kicsit bizonytalan vagyok, nem jön a megszokott 8-9 MB/s sebességgel, csak 2 körül, de ez lehet az adott torrent miatt van. Sebességkorlátot nem állítottam be.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Nono0000
tag
válasz
Mr Dini #5129 üzenetére
Szia Dini!
Gondolat olvasóknak simán elmehetnénk. Persze meg lett, találtam vagy négy helyen, így megnéztem, hogy a transmission.sh-ban hova hivatkozik a config-ra. Na az volt az igazi! Egyébként a tidet raktam fel a 2.91-et. Ezzel most működik. Korábban én is küzdöttem a lefagyásos hülyeséggel, aztán nem bántottam míg meg nem jött az új vinyó.
-
válasz
Nono0000 #5127 üzenetére
Szia!
Ezek szerint végül meglett a settings.json? Ha nem, melyik verziót/csomagot tetted fel?
Egyébként egy find / -name settings.json jól tud jönni ilyenkor!
(#5128) spiky03
A laptopra nem kell feltenni a TM-met, mert akkor a gép lesz a torrent kliens, nem a NAS, hanem elég csak a linkelt TM Remote GUI, vagy a TM webes felülete pl az "irányításhoz".
[ Szerkesztve ]
-
Nono0000
tag
Sziasztok!
Visszajött a 4 TB-os RED-em a szervizből.
Teljes reset után a konfigurálás 1 óra.
Minden működik! Boldogság!Ui.:
Mellesleg a Transmission settings.json-je jól el lett dugva. Sajnos egyik leírás szerint sem ott van ahol kellene. -
Szia!
Ha csak a laptop lett újrainstallálva, akkor az nem jelenti azt, hogy újra kéne konfigolni NAS oldalt is a torrent kliens (Tranmission daemon és webGUI). Javaslom Neked ezt a programot a gépre.
@spiky03
Nem célom kötekedni, de ha eddig már ment neki a TM, akkor minek megint a port forwardnál kezdeni? A linkelt cikk meg sajnos ezeken a NAS-okon nem működőképes. Pl itt nincs apt csomagkezelő.
-
spiky03
veterán
Én a 2.82-eset használom, de szerintem bármelyik jó lehet.
Találtam egy ilyet
Azt meg belépsz a routerbe és ott a WAN-nál lesz egy olyan fül, hogy WAN - Virtuális szerver / Port továbbítás. Itt tudod megnézni, hogy van-e beállítva neked valami a TM-hez. Nálam kettő van, egyik a benti hálózathoz egy meg a kinti eléréshez. -
spiky03
veterán
-
Dorian
félisten
Sziasztok!
Kiindulópont:
Laptop újratelepítés + NAS-hoz nem értésSzóval egy kedves fórumtárs állította be távoli kapcsolattal az egész nast meg mindent és most is pont ennyire értek hozzá. Újra kellett a laptopom telepítenem. Transmission torrent kliens volt rajta, amivel a laptopról a nasra tudtam letölteni.
Kérdésem, hogy pontosan mit, milyen verziót töltsek le, ill. a beállításaiban van vmi extra, vagy megadom a nas download mappáját, mint célmappát és annyi?[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Nos, ugyan ideiglenesen megoldotta a problémát a TM újrafordítása, és csak letöltéstől egyszerre 1-2 fájl mellett nem indult újra utána, azonban tegnap kapott 5-6ot egyszerre, és mikor a lejátszóval csak egy SD állományt hívtam meg, újraindult. Aztán ugyanez tovább újra és újra... De azt néztem, a TM 5MBps letöltés mellett a procit 60% felett ette meg, ami szerintem már alapból nem normális... Hétvégén, ha mással épp nem lesz problémám, felhúzom rajt a 2.84-et, aztán megnézem, az hogy teljesít...
-
TRob1
veterán
válasz
Anonymus23 #5118 üzenetére
Huh, köszi, nem történt ezek szerint reset. Átírtam routerben 1.1.-re és, megy minden.
Mé'nem ezzel kezdtem?(Amúgy meg akkor is: miért nem jött össze a reset? Csipogott kettőt kikapcsra és még tartottam)
-
TRob1
veterán
válasz
Anonymus23 #5116 üzenetére
Az utóbbi a gond. 1.1 helyett 0.1 lett. De sztem baxik resetelni, hiába nyomom mint az őrült.
(#5118) Anonymus23 :
Ajaj. Akkor lehet hardreseteltem? Akkor nekimegyek a falnak.De akkor se látja.
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Ha fix Ip-t állítottál be neki, akkor ugyanazt kapja (kivéve ha olyan Ip-t állítottál be, amire az új router DHCP-ből oszt IP-t, mert akkor itt ütközés lehet, de ez nem feltétlenül lezs így)
Ha nem volt fix IP beállítva a NASon, akkor az új router oszt neki IP-t a dinamikus tartományból.Akkor lehet gondod, ha pl a régi router IP címe így nézett ki: 192.168.1.1, és pl az új routernek meg: 192.168.0.1, mert akkor soft resetet kell csinálni a NASon és a jelszót és az IP-t visszaállítja, minden más beállítást érintetlenül hagy.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
Router csere után hogy a francba tudom elérni a Nas-t?
-
válasz
gyulazsolti #5111 üzenetére
Nem. Valami itt nem stimmel. Pl az FFP mappa kicsivel van írva helyesen és linux alatt számít a kis- és nagybetű, másodszor pedig túl sok space van sok helyen rosszul. Pl a / FFP /opt / java helyesen:
/ffp/opt/java
Ui.: ha az a leírást követed, először le kell szedni PC-vel a becsomagolt ejdk-t, majd a kicsomagoló parancsnál (ez a 'tar -xvzf'-el kezdődő parancs) javítani kell az elérési utat a letöltött java-dhoz.
De amit fentebb linkeltem a 'játszóterem'ből, az talán könnyebb.
-
gyulazsolti
senior tag
válasz
Mr Dini #5110 üzenetére
Azért is kérdeztem, hogy jó-e 520-ra.
Így, mindegyik után enter.
mkdir -p / FFP / opt / java
cd / FFP / opt / java
tar xvzf /mnt/HD_a2/admin/ejdk-8u101-linux-armv6-vfp-hflt.tar.gz
ln -s ejdk1.8.0_101 jre
echo " export PATH = / FFP / opt / java / jre / linux_armv6_vfp_hflt / jre / bin: \ $ PATH ">> /ffp/etc/profile.d/java.sh
chmod a + x /ffp/etc/profile.d/java .sh
chown -R root: root / FFP / opt / javaVagy ide is elvezet. [link]
[ Szerkesztve ]
-
válasz
gyulazsolti #5107 üzenetére
Ahhoz a leíráshoz annyi szerény kiegészítést még hozzá kell tegyek, hogy mikor azt a leírást megírtam, még nem volt NSA5**, se 326.
Utóbbi NASokhoz nem jó az oraclejava-s telepítés, hanem kézzel kell feltenni az ARMv7 hard float verziójú ejdk-t.
Erről van szó. Sajnos a szkript nem kompatibilis a NASoddal. Vagy kézzel kell leszedned, vagy így: [link]
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
gyulazsolti #5107 üzenetére
Dini írása jó lesz és le is írja: Ha megvagyunk a telepítéssel, ki is adhatjuk a java -version parancsot...tehát ezzel megnézheted, hogy van-e fent valami javad
[ Szerkesztve ]
-
M_AND_Ms
veterán
válasz
gyulazsolti #5104 üzenetére
A topikban keress rá a Jdownloader-re. Telepíts java-t, majd a Jdownloader-t a talált leírás szerint. Utána minden ilyesmi oldal menni fog
-
Shokkolo
addikt
Nyugalom higgadtság
Írta egyébbként a HSZ elején, hogy próbálta, de sajnos nem oldotta meg:
"Természetesen kipróbáltam az általad javasolt megoldási lehetőséget is. Sajnos a problémámat nem oldotta meg."Gyanús lesz nála az a BUG amit pont ő maga linkelt.
Abban viszont sajnos nem tudok segíteni, most nálam szerencsére minden tökéletes.
Le is kopogom gyorsan.
Mióta megcsináltam a factory resetet, újra létrehoztam a raid tömböt, azóta vajsima minden.
kopp-kopp-kopp -
gyulazsolti
senior tag
Sziasztok!
A NAS-sal megoldható, hogy pl. Ilyen weblapról letöltsek.
Ne keljen menni a pc-nek és a böngészőnek.
-
Tonyk
veterán
válasz
vargacs0909 #5101 üzenetére
"Szóval nem csak olvasni kell tudni, hanem értelmezni is az olvasottakat... (Kis személyeskedés, bocsi!)"
Nem biztos, hogy ezzel a mondattal sokra mész itt. Írtak egy lehetséges megoldást. Kipróbáltad? De ha már ilyen stílusban válaszolsz, akkor én is megkérdezem: Értelmezted is amit írtak, vagy csak elolvastad?
-
Shokkolo
addikt
válasz
vargacs0909 #5101 üzenetére
Értelmeztem...
2 gépeen 2-2 böngészővel nekem is jött a hiba. Kis kutakodás után megcsináltam amit neked is javasoltam, nálam problem solved. -
vargacs0909
csendes tag
válasz
Shokkolo #5094 üzenetére
Természetesen kipróbáltam az általad javasolt megoldási lehetőséget is. Sajnos a problémámat nem oldotta meg.
Mint írtam, több böngészővel, több kliensről kipróbálva is jelentkezik a gond -> ergo NEM az adott böngésző / kliens hibája...
Szóval nem csak olvasni kell tudni, hanem értelmezni is az olvasottakat... (Kis személyeskedés, bocsi!)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy ZyXEL NSA325v2 "felsőkategóriás" NAS első napjai a szolgálatban, ismerkedése és házassága a Transmissionnel.
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...