- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
electrodoki #77 üzenetére
A hozzászólásodnak pont annyi értelme van ez esetben, mint szerinted a dokkolónak.
Van, aki dokkolók építésére adja a fejét szabnadidejében, meg van, aki hülyeségeket írogat.
Amúgy sok esetben nem jó, ha az asztalon hentereg a teló. De majd rájössz.(Különben te nem egy szervíz vagy?)
-
-
Lehet ugatni, hogy miért csinál valaki a rohadt drága telefonhoz otthon dokkolót, de.
1. Csináld utána.
2. Ha ahhoz van kedve?
Én is sok mindent otthon építek, mert nem lehet olyat kapni, mint ami nekem kéne, illetve ha lehet, akkor drága, el kéne érte menni... Van, akinek nem ügy összerakni egy ilyesmit, és ha otthon van minden?Különben lehet, hogy a telefonra spórolt egy éve. Akkor lehet, hogy amúgy nincs pénze dokkolóra.
Nekem is van egy ~200 ezer értékű fényképezőgépem, amit a végkielégítésemből vettem, mert amúgy már 3 éve gyűjtök rá, csak mindig kellett másra a lóvé...Szóval kicsit gondolkodni, mielőtt ugrálunk.
@Dick81 : Ezeknél a prémium cuccoknál pedig de.
Bocs, ha már alig van különbség a termékek tudása között (az elődökhöz, és a konkurrenciához képest is), akkor minek vegyem meg?
Ha már meg akarnak győzni, hogy nekem erre szükségem van, és minden igényemet kielégíti, dolgozzanak meg érte... -
Grat! Ügyes ötlet, és jó megvalósítás!
Különben én is megtámasztanám hátul (plexilap pl.).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest