- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
iHave
csendes tag
Tetszik, megcsinálnám én is, csak lusta vagyok nekiállni.. Majd valamikor ráveszem magam.. talán!
-
Deviance
tag
Már csak úgy kellene megoldani, hogy hangszoró is legyen rajta
-
V.T.CS.
senior tag
válasz
donbaalazs #86 üzenetére
szerintem írj neki privátot, biztos megbeszélhető.
-
rep3at
őstag
Profi munka lett, gratulálok mind az ötlethez, mind a megvalósításhoz!
-
donbaalazs
csendes tag
Ezt árulni kéne!
Tuti vennék egyet!
-
tvamos
nagyúr
válasz
electrodoki #77 üzenetére
A regi telefonom mindig leesett az asztalrol, ha elkezdett csorogni, a rezges miatt. Raadasul nem lattam a mijelzot, mert az asztalon fekudt. Csuszkalt, ha nyomkodni akartam. Most ket dokkolom van, egy otthon, egy a munkahelyen. Szerintem...
-
V.T.CS.
senior tag
zsír lett, gratula.
-
válasz
Szakad-e kifele-e, mi? [facepalm]
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Juj, ez fájt.
Ilyen alapon semmi újítást ne készítsünk, semmi dizájnosat, egyedit, stb., mert SZERINTED az hülyeség. -
persil
nagyúr
válasz
A dokkoló nem azért van, mert az asztalon nem fér el a telefon... duh...
-
jocikah
csendes tag
jó cucc
grat hozzá
-
válasz
A hozzászólásodnak pont annyi értelme van ez esetben, mint szerinted a dokkolónak.
Van, aki dokkolók építésére adja a fejét szabnadidejében, meg van, aki hülyeségeket írogat.
Amúgy sok esetben nem jó, ha az asztalon hentereg a teló. De majd rájössz.(Különben te nem egy szervíz vagy?)
-
electrodoki
aktív tag
És akkor mi van, ha meglököd véletlen??? Szakad kifele a csati.. Vmi támasztékot lehetett volna oda tenni.. Meg minek a dokk??? az asztalon nem fér el fekve a teló? Ezt az egészet feleslegesnek tartom nem kicsit. Sajnálom, ez a véleményem! Semmit nem csináltál, semmi funkciója nincs, csak felesleges munka
Igazán gratulálunk
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
Azert, mert pont ugy olvastak el, amit te irtal, mint te a cikket. Mert ugye ott volt benne, hogy a tok miatt van a felhajtas... Es akkor mindenki funkcios alfa-bata volt, meg en is... mer en is rad akartam rontani! Lecci' ne sertodj meg egyebkent!
Egyebkent a masik ok meg az, hogy neha jol esik a sajat kezunkkel eloallitani egy-egy hasznalati targyat!!!
-
Puma K
nagyúr
Hali!
Jól kivitelezted a dokkolót, szerintem nem lesz baja a csatlakozónak, mert eléggé fogják a plexik.
Ha letennéd a Váci utcában egy üzlet kirakatában, akkor lehet még 5-10k Ft-ért simán elvinnék, gondolkodás nélkül!
Üdv
Puma -
adam990
csendes tag
Csak annyit fűzök hozzá a dologhoz, hogy kapható nem magyarországon dokkoló ehhez a tokhoz [ilyen] de nemfogok 99dollárért dokkolót venni egy 71ezer forintért vett telefonhoz...
-
dave666
aktív tag
Köszi a bemutatott folyamatot
Praktikus és egyedi -
El Tebe
tag
Amúgy ebben a "Vapor Element Case bumper" cumóban ejtette le már valaki a telóját?
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hát én sem láttam egyáltalán indokoltnak a durva hangnemet a többiektől, akik rádpirítottak.
Úgy látszik, az írásos forma miatt nagyon eleresztik sokszor az emberek magukat, pedig így nem alakul ki konstruktív vita valamiről, hanem csak személyeskedés lesz belőle. Na, de ne OFF-oljunk.
-
ch003067
addikt
Tetszetős, és kreatív cucc lett. Grat
-
El Tebe
tag
válasz
Sk8erPeter #56 üzenetére
Leírtam a véleményem, ami mögött volt érv is. Amit aztán megcáfoltak. Ezzel semmi gond, a fórumo(ka)t ezért találták ki.
Csak azt az egyet nem értem, hogy - persze ez nem mindenkire vonatkozik - miért kell ilyen stílusban írni. Írja le, hogy szerinte így van, ezért és ezért.
Lehet, hogy régimódi vagyok, de a legelső "tanuljál meg olvasni" típusú hozzászólás minden csak nem építő jellegű, a másikkal szemben elvárható tisztelettől meg aztán mérföldekre van.
Az elmúlt 5-6 évben tényleg ekkorát változott ez a fórum?
Itt így reagálnak általában ha az adott témában elsőre nincs pozitív vélemény - vagy ezzel most csak engem sikerült megtalálni?
Vajon a valóságban is ilyenek ezek az emberek? -
Tök jó lett grat!
-
haddent
addikt
Ügyes munka, bár hátulról megtámaszthatnád, ki ne törje a teló súlya a csatit
-
persil
nagyúr
Itt egyetlen félreértés van, azt pedig te követted el.
A cikk írója bumpert rakott a telójára, amit ráadásul csavarral kell rögzíteni és mivel nem akarta minden dokkolás előtt/után szétszerelni, ezért készített magának olyan dokkolót, amibe bumperrel együtt belefér a készülék.
"hanem hogy van egy prémiumkategóriás eszköz, amihez vagy utángyártott holmikat, vagy otthon gyártott eszközöket kell fabrikálni, mert a gyárti nincs, vagy nem elégíti ki a felhasználói igényeket."
Ezer +1 kiegészítő van hozzá, nem igen hiszem, hogy bármilyen másik készüléket tudnál mondani, amihez ennyiféle dokkoló(meg egyéb) van, de most nem erről volt szó, hanem, hogy a batár méretű fém bumperrel együtt szeretné dokkolni.Vagy te elvárod, hogy az összes létező bumpernek/toknak megfelelő dokkolót is külön lehessen kapni... ?
-
-
El Tebe
tag
"Lehet ugatni, hogy miért csinál valaki a rohadt drága telefonhoz otthon dokkolót, de."
1. Csináld utána.
2. Ha ahhoz van kedve?
Én is sok mindent otthon építek, mert nem lehet olyat kapni, mint ami nekem kéne, illetve ha lehet, akkor drága, el kéne érte menni... Van, akinek nem ügy összerakni egy ilyesmit, és ha otthon van minden?"Ez egy nagyon jó/szorakoztató hobbi: a modding+elektronika főleg erről szól, nem a pénzmegtakarítás a lényege.
-
El Tebe
tag
válasz
Jim Tonic #42 üzenetére
Észre bizony
Ebben tényleg igazatok van: tehát a burkolattervező nem számolt a dokkolás lehetőségével, a gyártó pedig eleve nem fogja más termékét (burkolatát) is támogatni.
Ez egy érthető válasz, köszi.
Bár azt továbbra sem értem, hogy miért nem lehet ezzel az értelmes válasszal nyitni.
-
Lehet ugatni, hogy miért csinál valaki a rohadt drága telefonhoz otthon dokkolót, de.
1. Csináld utána.
2. Ha ahhoz van kedve?
Én is sok mindent otthon építek, mert nem lehet olyat kapni, mint ami nekem kéne, illetve ha lehet, akkor drága, el kéne érte menni... Van, akinek nem ügy összerakni egy ilyesmit, és ha otthon van minden?Különben lehet, hogy a telefonra spórolt egy éve. Akkor lehet, hogy amúgy nincs pénze dokkolóra.
Nekem is van egy ~200 ezer értékű fényképezőgépem, amit a végkielégítésemből vettem, mert amúgy már 3 éve gyűjtök rá, csak mindig kellett másra a lóvé...Szóval kicsit gondolkodni, mielőtt ugrálunk.
@Dick81 : Ezeknél a prémium cuccoknál pedig de.
Bocs, ha már alig van különbség a termékek tudása között (az elődökhöz, és a konkurrenciához képest is), akkor minek vegyem meg?
Ha már meg akarnak győzni, hogy nekem erre szükségem van, és minden igényemet kielégíti, dolgozzanak meg érte... -
Dick81
tag
"még sincs hozzá olyan eszköz, amire szükség lenne."
Ez így ebben a formában megint csak helytelen állítás. Azért azt ne várjuk már el egyik gyártótól se, - bármennyire is ellenszenves - hogy több millió felhasználó, kismilliárd igényét teljes mértékben kielégítő kiegészítőt gyártson!
-
erdoke
titán
Ha jól értem, szerinted az összes többi felső kategóriás okostelefonhoz létezik gyári dokkoló? Én pont fordítva látom, eddig üdítő kivétel volt az iPod/iPhone, bár elég borsos árat kér érte az Apple. Tehát a szóban forgó készülékhez kapható legalább kétféle gyári dokkoló, emellett még több tucatnyi egyéb megoldás is. Viszont a nagy többségük a pucér készülékhez készült, tokkal nem használható. Ezért készített magának olyat, ami pontosan az ő kedvenc tokjával együtt fogadja a telefont.
-
El Tebe
tag
-
Dick81
tag
De! Annyiba kerülnek!
Csak itt most nem bontatlan, hálózatfüggetlen i5-ről van szó!Miért akarod mindenáron bebizonyítani, hogy nem sikerült eljutni még a bejegyzés negyedik soráig sem!?
"A történet ott indul, hogy a hőn szeretett iPhone 3GS-emet lecseréltem egy használt 4-esre."
Ha utána néztél volna mielőtt bármit is leírsz, láthattad volna, hogy a 100.000 Ft sem érik el a használt i4-esek árai.
...de mindez részletkérdés.
mod:
ha tudsz olvasni és látod, hogy mi ez akkor miért kell baromságokat leírni? -
El Tebe
tag
Mielőtt nekem esik mindenki:
Tudok olvasni, látom, hogy mihez, mi készült házilag.
Aki csinálta, annak egy nagy piros pont. Aki meg nem csinálta (gyártó) meg egy nagy fekete pont. Nem értem mi ezen a hozzászóláson felháborító. -
erdoke
titán
Illetve iPhone 5-höz már nem ad ki gyári dokkolót az Apple, utángyártott pedig még nincs. Éppenséggel ez is lehetne ok a barkácsolásra. Persze legszebb öröm a káröröm, lehet primitívkedni, hogy a 200 ezres (negyed millás, stb.) telefon mellé már nem jutott pénz dokkolóra.
-
Peddy789
őstag
Tök jó! vesz az ember egy igazából megfizethető de akkor is luxuskategóriás telefont, aztán házilag összebarkácsol egy dokkolót mert arra már nincsen pénz, de a lényeg hogy ááájfónya legyen az embernek mert az menő
amugy ügyes
-
DJGABI
addikt
Jó lett, picit erre a videóra emlékeztet: [link]
de a te dokkolód kivitelezése sokkal profibb lett! -
El Tebe
tag
Nem vagyok "iPhone hater" (pfujj de randa ezt leírni, így magyarul..), de valahol vicces/érdekes, hogy egy negyedmillás telefon mellé hekmányolni kell.
-
Dick81
tag
Szép munka!
Viszont egyvalamit nem tudok megérteni!
Lecsiszolod a fát, szépen kirajzolódik az erezet és utána lefújod zománccal...
Semmi közöm az "asztalos" munkákhoz de egy egyszerű kétsoros pácolás valami matt páccal többet ért volna és esztétikusabb is. Nem egy nagy költség. Ettől függetlenül grat. hozzá! -
Grat! Ügyes ötlet, és jó megvalósítás!
Különben én is megtámasztanám hátul (plexilap pl.). -
erdoke
titán
válasz
Sk8erPeter #25 üzenetére
A gyári dokkolón sincs hátul támasz, bár egy kicsit ugye belesüllyed, amikor rányomod. A gyári multi-készülékes dokkolóban egyébként cserélhető a betét, és van olyan, amivel bumperrel vagy tokkal is passzol a 4/4S.
-
adam990
csendes tag
Örülök hogy sokaknak tetszik
fehérre akartam én is festeni, de nincs itthon festék:S
Hogy eleget tegyek a népnek csinálni fogok egy V2 verziót, amiben könnyebben cserelhető a csatlakozó (más kütyü csatlakozója is könnyen belerakható legyen, pl: microusb), fehér és lesz hátsó tàmasz a telefonnak -
tvamos
nagyúr
Ugyes, szep munka! Gratulalok!
Egesz kedvet kaptam csinalni egyet a tabletomhoz. Majd lebeszelem magam! -
Fr3eWar
őstag
Én is gondolkoztam ilyen vapor tok vásárláson, de a teszek és youtube kommentek alapján is kb felére csökkenti a térerőt ha rajta van ez a fajta (a vapor pro az állítólag jó).
3G-n 3Mbit helyett 0,9Mbit / wifin 20Mbit helyett 10Mbit volt plusz a térerő is 4helyett 2rublika.
Te ezzel mit tapasztaltál?Trendi ez a pink szín
gondolom nem lehetett választani ez van.
-
robicheck
csendes tag
Nagyon tetszik! Szeretem az ilyen "házi barkács" féleségeket és ez még jól is néz ki!
-
Prof01
veterán
Szép munka! Ügyes!
-
Ötletes, jópofa nekem is jöhetne egy ilyen
-
AssAssynn
addikt
Nem félsz, hogy beperel az Apple?
-
kovy79
őstag
Jó, hogy senki nem olvas vissza és mindenki ugyanazt írja.
Én is csatlakozok hozzájuk, egy plexidarabbal meg lehetne szépen csinálni azt a támasztékot, biztos, ami biztos alapon.
Egyébként okos, kreatív munka."...amire rátudnám dugni a telefont..." helyett "...rá tudnám..."
-
soldierboy
tag
Nagyon jó lett grat!
Bár egy hátsó támasszal feltuningolhatnád még!
-
zsolthee
senior tag
A plexit úgy kellett volna kivágni, hogy legyen a bölcsőnek egy kis hátlapja, nehogy kitörje a teló a csatit. Egyébként nagyon ügyes vagy.
Ja, és én fehérre festettem volna.
Grat. -
sirály12
őstag
Kreatív!
A telóból a csati nem fog kitörni, ha véletlenül kicsit meglököd a telót?
-
MrPG8
aktív tag
Hát ezt az iPhone5-el már nem csinálod meg.
-
Nice!
-
adam990
csendes tag
Azért nem került hátulra támasz mert a bumper sajátossága, hogy belefekszik a csatlakozó így a bumper es a csatlakozo burkolata tartja a telefont. Eleg stabilan áll még akkor is mikor rajta nyomkodom. Ha nem lenne a bumper feltétlen kellene a támasztás.
Köszönöm a kommenteket -
törölt tag
fehér festék, Apple logó és máris lehet eladni 15€-ért.
-
kenny123
addikt
Szép lett, grat!
-
GeGexx
aktív tag
Csatlakoznék az előttem szólóhoz! Egy kis háttámaszt adhatnál neki mert ennek nem lesz jó vége.
Ezt eltekintve egész csicsás -
Muki94
aktív tag
Tetszik a formája, szerintem otthoni eszközökkel teljesen elfogadható lett a végeredmény, viszont egy dolog nagyon szúrja szemem!
A telefon csatlakozó aljaza nem fogja szeretni hosszú távon azt a megterhelést, amit a saját súlyának megtartása képvisel. Szükség lenne valami hátsó támaszra....A fehér szigetelőszalag helyett ajánlanám a fekete zsugorcsövet, így a kábel nagyon bután néz ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Microsoft Excel topic
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 18/256 GB Használt, szép állapotban 3 hónap garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest