Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet ugatni, hogy miért csinál valaki a rohadt drága telefonhoz otthon dokkolót, de.
1. Csináld utána.
2. Ha ahhoz van kedve?
Én is sok mindent otthon építek, mert nem lehet olyat kapni, mint ami nekem kéne, illetve ha lehet, akkor drága, el kéne érte menni... Van, akinek nem ügy összerakni egy ilyesmit, és ha otthon van minden?Különben lehet, hogy a telefonra spórolt egy éve. Akkor lehet, hogy amúgy nincs pénze dokkolóra.
Nekem is van egy ~200 ezer értékű fényképezőgépem, amit a végkielégítésemből vettem, mert amúgy már 3 éve gyűjtök rá, csak mindig kellett másra a lóvé...Szóval kicsit gondolkodni, mielőtt ugrálunk.
@Dick81 : Ezeknél a prémium cuccoknál pedig de.
Bocs, ha már alig van különbség a termékek tudása között (az elődökhöz, és a konkurrenciához képest is), akkor minek vegyem meg?
Ha már meg akarnak győzni, hogy nekem erre szükségem van, és minden igényemet kielégíti, dolgozzanak meg érte...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Milyen program, ami...?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD framgen hiba
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest