- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ben5001
tag
A szépség nem objektív kategória bizonyos keretek között. Nekem semmi bajom a designnal. Egyszerű, de elegáns, visszafogott, de nem "prosztó".
Viszont annyiban biztosan többet ad bármelyik Samsungnál, hogy ez a telefon tutti megkapja még legalább a következő két főverziót, ráadásul "a megjelenés napján". Nem kell a Samsung kényére-kedvére bíznod magad, hogy - esetleg, talán, ha éppen már nagyon unatkoznak -, elkészítik - egy év múlva - az "új" Android Samsungos verzióját.
Ha egyáltalán felmerülne bennem, hogy ilyen árazású Androidos telefont vegyek, akkor kizárólag ezt venném.
Nagyon elegem lett abból, hogy a nagy gyártók(!?) fél-egy éves késéssel dobják piacra az új Androidokkal a készülékeiket, a régieket meg "leszarják". De ezt már többször kiveséztük. Tessék megnézni, hogy a jelenleg listákon szereplő készülékek közül milyen arányban vannak 6-s androiddal készülékek. Pedig már a 7-es az "official"!!!! -
Dare2Live
félisten
Túlárazták részt nem értem, S7 700euron indított. és S8 se lesz olcsobb.
design nagyon egyénfüggő nekem pl jobban tetszik mint az S7em. [link]
Én azt látom, hogy többet ad. Édesanyának nemrég vettem 5Xet (89ért). pl Szerinted melyik a gyorsabb, lagmentesebb az én (még 249Kért vett) S7em vagy az 5X? Melyiken egyik nap 4 másik nap 6h a sot és nem tudok vele mit kezdeni?
Az van, hogyha uannyiba kerül ugyan az a vas és az egyikre samu a másikra meg google huzza rá az SWt nem kell gondolkodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest