- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- One mobilszolgáltatások
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dare2Live #422 üzenetére
"Már bocs de amit eddig felhoztál az a tönkremegy volt."
Nem, más érvet is felhoztam, csak éppen rajtam kívül más nem olvassa el ezek szerint a hozzászólásokat."Fentit eddig ezt meg se említetted, hogy mondhattam volna olyat rá, hogy nem?"
Nem? [link]
Jaj, bocs, nem olvastad..."stop te most tényleg odáig süllyedsz, hogy olyan dolgokat adsz/hazudsz más szájába amit nem mondott???"
Nem, csak azt gondoltam hogy olvasod a hozzászólásokat amire válaszolsz és tudsz intelligens módon érvelni ahelyett hogy minősíthetetlen stílusban írsz. De úgy látom válaszoltál is arra, amit nem olvastál el. Grammar nazi már nem is akartam lenni... És még te fikázol és vádolsz hazugsággal. -
válasz
Dare2Live #417 üzenetére
Értem. Tehát szerinted a kevés tárhely elfogadható indok, de hogy a Phantom 3-mal készített videóm vagy a fényképezőgépemmel lőtt anyagot FTP-n feltöltsem pl az nem. Így akkor ez már személyes ellenséges hozzáállásnak tűnik, amit pedig nem szeretnék egyik fórumtársról sem feltételezni.
Elfogadom az indokod és az ég áldja azt aki sd nélküli mobilt gyárt! Részemről lezárva. -
válasz
Dare2Live #408 üzenetére
Meg. Sőt a tulajdonos is, de a remény pedig még akkor sem.
Pár közhely még biztos jöhetne...
Döglött telefon könnyebben összejön mint egy sd hirtelen halál. A kettő pedig együtt milyen esélyes? Kezd már ez lassan a komédia szintjére kerülni tényleg...
Részemről ennyi érv elég is volt. -
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
Dare2Live #396 üzenetére
-Szerintem itt nem a memória mennyisége hanem inkább a bövithetőség korlátozása a (nagyobb) gond?
-Jobban szeretem én eldönteni,hogy mennyi memóriával szeretném használni a készüléket,mert pld ha 32Gb kevés,de 128 már sok és mondjuk 64Gb már bőven elegendő lenne akkor minek fizessek X összeggel nagyobb árat egy készülékért fix memória miatt? -
-
Kasya
nagyúr
válasz
Dare2Live #146 üzenetére
A dizájn több sebből is vérzik. Elhiszem, hogy valakinek tetszik a különböző anyaghasználat, iphone design, hátra helyezett ujjlenyomat olvasó (ami alulra sokkal jobb használatot biztosíthatna), de az indokolatlan nagy káva nem tudom kinek tetszhet és miért, mikor a konkurencia rég megoldotta ezt a részt.
Nekem az s7e eddig jobb sot-ot ad, mint bármi. De ez felhasználási szokás függő. A sot időt sose tudom másokkal összehasonlítani. Nekem 5+ óra sot csak igen visszafogott, "kényelmetlen" használat mellett lehetséges egy telefonnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest