- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
holderes
tag
Hali..valakinél megunt,elfekvő darabot átvenném
-
mc.g
aktív tag
Tudna nekem valaki beszerzési forrást (boltot) ajánlani G-2PW4200 128GB (fekete) -hoz ?
ha már, mindenképp ezt érdemes...(az USA verzió nem különbözik sokban GSM/LTE sávokban az INTERNATIONAL-tól.
az ajánlott európai/magyarországi LTE sávokat tudja:
Hungary
2G: GSM 900, GSM 1800
3G: UMTS 900, UMTS 2100
4G: LTE 800, LTE 1800, LTE 2600
és még sok-sok egyéb LTE-sávot is...)van itt valaki aki USA-verziót használ ?
tapasztalt olyat, hogy nem volt térerő/3G/LTE kapcsolata ott, ahol másnak (aki ugyanannál a szolgáltatónál van) igen !?egyéb tapasztalt különbség ?
(merthogy új USA verzióhoz könnyen-olcsón lehet hozzájutni EU-ból garanciával, viszont INTERNATIONAL-t nem találok) -
mc.g
aktív tag
Üdv. mindenkinek !
Erősen hajlok arra, hogy csatlakozzak a csapathoz, de volna pár gyors kérdésem:
Ki hol vette, és melyik verziót kapta ? (magyar, és külföldi bolt is érdekel)
G-2PW4100 (USA)
G-2PW4200 (international/EU)
Van e-valami érdembeli különbség, ami miatt érdemes az international-verziót beszerezni (pl. EU-ban hiányzó LTE-sáv, vagy magyar nyelv hiánya, stb...) ?A másik, kinek mi a tapasztalata a hosszabb használat során a kijelzővel ?
kicsit félek a samsung-OLED kijelzőtől, korábban többször olvastam, hogy a samsung-OLED kijelzők elsárgulnak, én sokat használom a mobilt, így ez engem érint, ráadásul kényes vagyok a képminőségre, tartok a beégéstől is (Ez volt eddig a legnagyobb visszatartó erő, de a kamera már nagyon csábít. Jobban örültem volna egy IPS-kijelzőnek)...Garanciális javításra hova lehet vinni ?
(u.i.: gondolkodtam a pixel-2 -n is, de ennyit nem ér meg, ennyivel nem jobb, és egy samsung-OLED kijelzős készülékért ennyit nem adok, számomra ez húzza le legjobban az értékét)
Köszönöm a segítséget !
-
LouiS22
veterán
válasz
kakuk100 #474 üzenetére
Teljesen egyformák, az említett méretet leszámítva. A kisebb akku pedig a méret miatt van
Amúgy reggel 7kor vettem le töltőről, 75%on áll az akku, mindezt úgy, hogy munkába jövet mobilnet, végig neteztem, itt bent wifin, jönnek hívások, emailek, értesítések.
Szóval az akkuidővel nincs gond.
-
kakuk100
őstag
Köszönöm! Igen, az XL re vágyom. Most S7 edgém van az se sokkal kisebb.Ha sikerül szereznem egy Pixel XL-t akkor az S7 edge a munkatelefonom lesz, a Pixel meg a saját. A sima Pixelbe sokkal kisebb az akkumulátor. Nem tudom az mennyi időt bír. Különben szerinted egyforma a Pixel és a Pixel XL belsőleg? Van valami különbség az aksin kívül?
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Látom nem pörög nagyon a topik, de azért remélem többeknek van Pixel XL telefonja. Én nagyon beleestem sajnos. Azért sajnos, mert elég drága. Ha valaki tulaj írna róla egy keveset nagyon megköszönném. Az is érdekelne hogy ha elromlik ki javítja? Gondoltam hogy talán a HTC mivel Ő a gyártó? Az is érdekelne hogy gyárilag van e benne magyar nyelv?
Köszönöm! -
PRORETEKBEN
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket, nagy nehezen de kicserélték a telefonomat egy olyanra ami viszi a sim-em. Viszont lenne még egy kérdésem, szeretnék venni egy töltőt a telefonomhoz viszont nem nagyon tudom, hogy melyik tud olyan gyors töltést mint az amit adtak a telefonhoz. Én ezt találtam: http://www.ebay.it/itm/142233326740 . Ez tudja a rapid charge-ot vagy nem? És ha esetleg van valami amit tudtok ajánlani, hogy érdemes megrendelni/megvenni azt megköszönném
-
Dr. Oid
aktív tag
Köszi!
A felvetés jogos, de mégis izgat a dolog, hogy bevállaljam-e a rizikót a garanciával,
Van-e annyira jobb a Pixel, mint a Nexus 6P pl. A Samsung csak legvégső esetben jöhet szóba, ha a Nexus se kapható vagy nem ajánlott. Ennyire szerintem itt is van mindenki objektív -
Dr. Oid
aktív tag
sziasztok,
jól sejtem, hogy az itthon kapható pixelek mindegyike szürkeimportos, ún bolti garanciás, vagyis hiba esetén kenhetem a hajamra típusú modell? céges használatra merjek ilyet venni, ha nem, nexus 6p vagy s7 lenne jobb választás szerintetek?
-
LouiS22
veterán
válasz
PRORETEKBEN #459 üzenetére
Hát, sürgősen vidd vissza, ahol vetted. Hoztak neked egy EE-s (brit szolgáltató) telefont, ami simlockos (olyan, mint az USÁ-ban a Verizon). Ekkora taplókat!
-
Zoloawake
csendes tag
Szia!!
Ne legyen igazam de van egy rossz hírem.
USA és még egy két országból importált telefon nem támogatja a voda sávjait. Írd be neten a telefon típusszámát. Én Lg V20-nál kerestem rá pl H990DS- ez taiwani import ez támogat minden magyar gsm hálózatot, és lehet hogy a tiéd pont egy olyan ami nem. A vodát pl más külföldi teló márka se nagyon támogatja csak direkt eu-ba gyártott típusok, illetve egy két ázsiai régió.
Ezen kívül lehet még baj azzal hogy régi a kártyád, és egy csere, szám megtartással lehet hogy segít.Remélem segítettem, ha az első feltételezés igazolódik elég idiótaság lenne az eladó fél részéről hogy magyarországon nem eu-s modelleket árul amikor németeknél kapható kártyafüggetlenül........
Illetve lehet hogy nem kártyafüggetlen a telefonod és nem vodás...... ez mondjuk a legvalószínűbb......
-
vivo2000
tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy német országból a t-mobilból vettem és az lenne a kérdésem hogy itthononi tmobilos kártyámmal tudom használni 1-hét mulva ékezik meg ebben segítsetek légyszíves az ismerösöm aki nekem veszi azt mondták neki a tmobilba németbe hogy független létezhet az...
-
gulb
senior tag
Megtalaltam, Pixelbe a Moves menube nincs benne az ami a 6pbe. Tehat a kijelzot nem kapcsolja fel ha felemeled. De benne van az ujjlenyomat olvaso funkcio,higy lehuzza az ertesito savot.
( Ha rootolni fogom a pixelt az azert lesz ,hogy lehessen lapozni vagy browsolni...az ujjlenyomat olvasoval)
-
gulb
senior tag
válasz
MichaelSD #451 üzenetére
Angolul tok jol ert
meg a magyar akcentudomat is...a gyerekeim angoljat jobban vagja!
Fenykepezes...alap feknykepezo rekeszkdo allittassal - piszok gyors hdr+ fotokat lo.
A telefont felesegem hasznalja es igen nagyon szereti. Pikk pakk megy minden. Szerintem a 6p met nem eri meg levaltani ra de egy sima N6 vagy gyengebbrol nagyon is megeri.
Annyit kiemelt negativumnak,hogy picit nagy a kezebe es fel,higy kicsusszan;( fem uveg..hat..A korlatlan photo tarhelyet ne felejtse el senki az brutal jo cucc am!
A kijelzo kikapcsolt allapotba tok fekete nincs rajta ora funkcio mint az s7en. Ha felveszed kezbe nem kapcsol be mint a 6pm...nem tudom valamit lehet be kene allitani?;(
-
LouiS22
veterán
válasz
MichaelSD #453 üzenetére
Lehet, hogy akkor én nem beszélek magyar, de...
A szövegfelismerés márpedig kiejtéstől is függ (és tök mindegy, hogy milyen nyelvről beszélünk). Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de a bemutatón, még a telefon előtt kifejezetten a szövegfelismerésről nyomták a rizsát, és ott angolul demóztak. Sőt, volt egy félmondat, hogy egy szép napon majd a világ összes nyelvét felismeri majd. Na, ebből, és a tényből, hogy a TELEFON demója alatt is csak angolul parádéztak vele azt a következtetést vonom le, hogy JELENLEG csak angolul üzemel a drágaszág üzembiztosan.
-
HUNgabus
senior tag
tudja vki hogy a Pixel telókban benne van / lesz az aktív display funkció ( olyasmi mint a samsung s7-ben pl. ) ?
téma áruház van benne? vagy legalább vmi fekete menü,
köszi
-
WiZARD
addikt
-
gulb
senior tag
Cw tol siman megveheted. Nekem is onnan van nincs semmi lock rajta. Egyenlore nagyon meg van elegedve a kis felesegem a keszulekkel. Fotozasba erosen veri a 6p-t..ami a sebesseget illeti.
Akai ido a kis pixelnel eleg rendben van 2ora 10p screen es 3nap standby..ez nem rossz.
Az appok pattognak rajta..szoval rendbe van a kicsike. -
Zoloawake
csendes tag
Nem tudom mi volt.
Vagy 5 különböző oldalt próbáltam böngészni, de egytől egyig üres volt (about.blank) a megadott linken. Pl. bestbuy, és a CW is,de tegnap este már nem volt semmi gond. (Csak a CW jött be a többi még mindig nem. telekomot még nem próbáltam egyszer sem)
Szóval kösz a segítséget és a válaszokat én meg egy kicsit túl agresszív voltam.Nagyon határozatlan vagyok a telóval kapcsolatban, mert alapvetően V20-at akartam venni az volt az álom, de ahogy EU-t kezelik átpártolok. És ez az egyik lehetséges jelölt.
Nem tudom várjak-e még és vegyem kézbe mindkettőt vagy lépjek bele valamibe :S -
Z.É.T.
őstag
Értő kézben:
cikk
csak a videó - YouTube -
Zoloawake
csendes tag
Hát igen, kerestem is, de a Carphone valamiért szó nélkül letiltott és nem hozott be oldalt, a németet pedig nem találtam meg, angolul és magyarul kerestem csak. Bocs........
De azért köszi a segítséget ránézek a német telekomra.
Legközelebb jobban guglizok.U.I.: A google nem írja le hogy egy ilyen vagy olyan bolt megbízható-e, és jó vélemény van róla.... én ezért érdeklődtem főleg, de ha nem szabad kérdezni csak szólj.
-
Zoloawake
csendes tag
Sziasztok!
Esetleg tudtok egy két linket ahonnan beszerezhetem a pixel xl-t? (ami mondjuk valahol eu-ban van és itthon is használható)
Nagyon érdekel főleg hogy a V20 szarik az EUs fejekre.
Szerintetek amúgy milyen választás? -
LouiS22
veterán
Amit eddig is sejthettünk, de ma a poén kedvéért ráírtam a Telekomra, hogy lesz-e itthon náluk Pixel. Ezz a válasz jött:
"Sajnos egyelőre németországi kollégáink örülhetnek, csak náluk érhető el a közelünkben hivatalosan a Pixel. 😕 Sajnáljuk, mert mi is nagyon szerettük volna, de egyelőre sajnos nem lesz elérhető."
-
LouiS22
veterán
válasz
sulu1701 #428 üzenetére
Ha csak a mobilfizetés miatt váltanál bankot, akkor ne tedd. Az OTP is gőzerővel dolgozik valamin, amiről nagyon kevés az info, de a minimál morzsákból egy Gránithoz hasonló megoldás lesz/lehet.
Én is agyalok a német telekomtól rendelésen, igaz, "csak" a sima Pixellel szemezek.
-
joey04
titán
válasz
Makszimusz #427 üzenetére
Lépj tovább.
-
sulu1701
aktív tag
Köszi szépen a válaszokat, a tárhely kérdésben azért is kérdeztem mert sajnos pontos infó nem jött csak hogy van.
A mobilfizetés alatt pedig pont arra gondoltam amit részleteztél, a mobiltárca szerintem sem fog működni mert elég erős megkötések vannak benne. A gránit bankos dolog elvileg már működik a 7.0 alatt, csak akkor oda át kell cuccolnom bankilag.Remélem sikerül beszereznem karácsony előtt egy példányt, csak elég húzós az ára.sajnos.
Köszi még1x
-
Mibe zavarodtam bele, vagy csak beleszólhatnékod volt? Leírtam folyamatosan hogy mi az egyetlen ok ami zavaró számomra, nem voltam objektív, de nem is próbáltam azt mondani hogy az vagyok. Légy szíves vágd ki a hozzászólásaimból az önellentmondásokat, és utána kommenteld be.
-
válasz
Dare2Live #422 üzenetére
"Már bocs de amit eddig felhoztál az a tönkremegy volt."
Nem, más érvet is felhoztam, csak éppen rajtam kívül más nem olvassa el ezek szerint a hozzászólásokat."Fentit eddig ezt meg se említetted, hogy mondhattam volna olyat rá, hogy nem?"
Nem? [link]
Jaj, bocs, nem olvastad..."stop te most tényleg odáig süllyedsz, hogy olyan dolgokat adsz/hazudsz más szájába amit nem mondott???"
Nem, csak azt gondoltam hogy olvasod a hozzászólásokat amire válaszolsz és tudsz intelligens módon érvelni ahelyett hogy minősíthetetlen stílusban írsz. De úgy látom válaszoltál is arra, amit nem olvastál el. Grammar nazi már nem is akartam lenni... És még te fikázol és vádolsz hazugsággal. -
LouiS22
veterán
válasz
sulu1701 #424 üzenetére
Nem olvastam olyat, hogy US only a korlátlan tárhely, plusz ha kapható az USÁ-n kívül, akkor azért elég durva korlátozás lenne, hogy ez csak nekik jár.
Mit értesz mobilfizetési rendszer alatt? Ha a Mobiltárcára gondolsz, akkor az sanszosan nem fog működni (de mivel ki még nem lett próbálva, ezért ezt félve írtam csak le). A GránitPay pedig majdnem biztosan működik vele, hiszen náluk nincs készülék szintű korlátozás. Az egyetlen, ami mindkét esetben bekavarhat, a Nougat.
Az asszisztenst angolul demózták és nagyon hallgattak arról, hogy tud-e más nyelven, így gyanús, hogy ő egyelőre csak angolul ért. De itt is az van, ami mindhárom esetben: csak próba után derül ki.
-
sulu1701
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy Pixel XL független telefon várlásán németországból. Volna pár kérdésem ami felmerült bennem. A bemutató alatt említették hogy unlimited felhő tárhelyet ad a google a videók és fényképekhez, ennek ugye nincs valami régió korlátozása hogy csak az Amerikaiaknak adjuk dolog.
A telefon alkalmas az itthoni mobilfizetési rendszer használatára?
Az "aszisztens" tud más nyelven is mint angolul PL: Német?Köszi a válaszokat előre is.
-
joey04
titán
válasz
Makszimusz #418 üzenetére
jobb is lezárni, mert nagyon belezavarodtál.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Makszimusz #418 üzenetére
"Tehát szerinted a kevés tárhely elfogadható indok..."
Ha vkinek 200+gb kell és a telóc sak 128gbs igen az indok.
"de hogy a Phantom 3-mal készített videóm vagy a fényképezőgépemmel lőtt anyagot FTP-n feltöltsem pl az nem."
Már bocs de amit eddig felhoztál az a tönkremegy volt. Fentit eddig ezt meg se említetted, hogy mondhattam volna olyat rá, hogy nem? stop te most tényleg odáig süllyedsz, hogy olyan dolgokat adsz/hazudsz más szájába amit nem mondott???
Tényleg jobb ha befejezzük ezt a komédiát, elég egyértelmű a szitu.
-
válasz
Dare2Live #417 üzenetére
Értem. Tehát szerinted a kevés tárhely elfogadható indok, de hogy a Phantom 3-mal készített videóm vagy a fényképezőgépemmel lőtt anyagot FTP-n feltöltsem pl az nem. Így akkor ez már személyes ellenséges hozzáállásnak tűnik, amit pedig nem szeretnék egyik fórumtársról sem feltételezni.
Elfogadom az indokod és az ég áldja azt aki sd nélküli mobilt gyárt! Részemről lezárva. -
Dare2Live
félisten
válasz
Makszimusz #409 üzenetére
"Meg. Sőt a tulajdonos is, de a remény pedig még akkor sem. "
Az adatvesztés egy komoly probléma amit te hoztad fel a microsd védelmében. Amikor meg kiderül, hogy ez nem indok elpoénkodod?
Atesz indoka pldául teljesen rendben van, ha neki nem elég a 128 mert nem elég a 40gb zene, meg 40gb film, meg a .... akkor teljesen jogos indok ez részéről. De ez kb 1%. 99%nak nem kell ennyi cucc.
-
-
-
gulb
senior tag
Nah ma este irok egy hosszabb beszamolot az elso tapasztalatokrol...meg probalok par kepet postolni.
-
joey04
titán
lehet nem is htc ez a mobil?
The quad HD AMOLED display, the UFS 2.0 memory and the LPDDR4 RAM was apparently sourced from Samsung.
-
madgie
titán
válasz
Makszimusz #409 üzenetére
A komédiát ti csináljátok, minden épeszű platformon rég adott az automatikus teljes backup.
-
válasz
Dare2Live #408 üzenetére
Meg. Sőt a tulajdonos is, de a remény pedig még akkor sem.
Pár közhely még biztos jöhetne...
Döglött telefon könnyebben összejön mint egy sd hirtelen halál. A kettő pedig együtt milyen esélyes? Kezd már ez lassan a komédia szintjére kerülni tényleg...
Részemről ennyi érv elég is volt. -
Atesz 666
aktív tag
válasz
Makszimusz #406 üzenetére
-És akkor még ott van az is,hogy ha netán annyira szarrá megy a telefon,hogy be sem lehet kapcsolni,akkor az SD kártyát még mindig ki tudom venni a telefonból és nem kell rohangálnom,hogy ki tudjam menteni az adatokat.
--Ezen és hasonló okok miatt a mai világban én sem vennék olyan telefont vagy akármilyen mobil eszközt ami nem bővíthető SD kártyával. -
-
madgie
titán
válasz
Makszimusz #403 üzenetére
Sorosportot meg floppimeghajtót minden telefonba...
-
-
Nem teljesen vágom hogy milyen extra "bohóckodás" az ha a telefonod SIM csatlakozója mellett (vagy lassan helyett) van egy másik is, amit te nem használsz? A legjobb az ha olyan funkció van ami nem gátol semmiben, de pluszt adhat. "Normális gyártónál az appon keresztül wifin átmehet az anyag, mit dugdossam?" Wifin nincs TWRP, másrészt pedig ha nincs külső SD akkor egy idő után "hova megy" át pl. a 4k-s anyag, felhőbe? Egyébként a Wifi fájlátvitel nem a normális gyártók kiváltsága, hanem mindegyiké.
"Szóval van olyan, aki fordítva gondolja: nem vagyok hajlandó olyan telefont venni, amiben SD kártyával kell bohóckodni."
Kac kac kac.Tehát az a telefon nem megfelelő, ami mások igényeinek is jó.
Az SD kártya adapter passzív elemekből van, sárgaréz érintkezőkkel, nem éppen egy napi szinten meghibásodó alkatrész fajta.
Azért örülök hogy leírtad a véleményed, ebből is látszik hogy a gyártók a többség igényének megfelelően fejlesztenek.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Makszimusz #398 üzenetére
ki be pattingatni microsdt másolgatáshoz?
Ha vmi mobilon megjelent pl kép azonnal szinkronizálódik, desktop gépemmel, ha desktop gépre az adott mappába vmit felmásolok automatice szinkronizálódik mobilra. A fene akar leválasztom kivveszem, bedugom, rámásolom, leválasztom, berakommal szórakozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest