- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
ruzsass #2599 üzenetére
Nem akarom használni, csak a kíváncsiság hajt. Nekem egy Huawei Watch Fit van. Feldobtam P40 Lite-ra a 11-es appot (11.0.4.523), itt nincsen ilyen menü.
Most vagy nem aktiválták még erre a készülékre ezt az opciót, vagy csak a drágább modellek kiváltsága lesz...
Vagy én vagyok a béna...Ahogy elnézem, ez csak a PRO-k kiváltsága lesz...
-
ruzsass
tag
Az alkalmazások menü az új 11--es Huawei Health alatt nálam már megjelent GT 2 Pro -nál. Mondjuk előtte biztos ami biztos feldobtam az HUAWEI AppGallery-t.
-
Decske
senior tag
válasz
GordonSamway #2594 üzenetére
Az előző kb 10 hozzászólás erről szól.
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Olyan problémám van, hogy a Huawei WatchGT2e okosóra nem mindig jelezi az értesítéseket és a hívásokat. Baromi bosszantó, hogy csak Xiaomi telefonnal van gondja. Nem tudtok vmi okos megoldást??
Előre is köszönöm -
soundman1
senior tag
válasz
Andrew10 #2588 üzenetére
Elindítod az Egészség appot, majd a képernyő alján levő 3 ikonból a négyzetre böksz, majd a megjelenő Egészség kártyán nyomvatartod az ujjad. Megjelenik egy menü és a lakat kinézetűre böksz. Ekkor a kártya felső sávján egy lezárt lakat fog megjelenni. Ez után, ha akár kézzel oldalra elhúzva kilököd a memóriából, akkor is a fog futni a háttérben.
-
soundman1
senior tag
válasz
Doktoruur #2584 üzenetére
Védetté kell tenni az Egészség app-ot, Xiami és társai elég drasztikus memóriakezelésűek, ve akarnak zárni mindent.
Az alkalmazásváltóban (négyzet ikon) látod kártyaként az Egészség app-ot. Ha jól emlékszem nyomva tartod az ujjad, majd feljön egy kis menü, és a nyitott lakatra böksz, hogy lezárja, védetté tegye.
Ha ez után is csinálja, akkor a MIUI akkuoptimalizációt keresd meg és kapcsold ki az Egészség appnál, illetve a teló Alkalmazások menüjében az Egészség appnál állitsd be az automata inditást. -
Doktoruur
csendes tag
A lényeget lefelejtettem természetesen.... Telefonom: Redmi note 9 pro
-
Doktoruur
csendes tag
Sziasztok!
Friss tulajdonosként kérném a segítségeteket. Az órát tegnap vettem és a frissítések után azt vettem észre, hogy nem mutatta a bejövő hívó nevét (névjegyzékben szerepel) és sms érkezésekor sem jelzett.
Gondoltam biztos az a baj, hogy nem indítottam újra a frissítések után. Miután ez megtörtént, minden tökéletesen működött.
A baj az, hogy ma ismét nem mutatja a nevet és az sms-nél sem jelez. Gondolom ez nem jó.
Biztos én vagyok a maki és valamit elcsesztem, de szerintetek mit? Esetleg csináljak egy visszaállítást?
Előre is köszi a válaszokat.
-
zsolt160
aktív tag
Jó hír de van hátulütő:
"Ez azt jelenti, hogy azokat a fejlesztéseket, amik harmadik féltől ékreznek az okosórák számára, az AppGallery közbenjárásával lehet majd beszerezni."
Ezek szerint kell a HMS? -
nokia3650365
aktív tag
Sziasztok!
Alzán most 36 ropi egy ilyen, le is csaptam rá, holnap reggel át is veszem. -
dualcore
őstag
Na lehet egy bugyuta kérdés, DE!!! Hol van a menüben a felemelés és felébresztés menüpont?
-
zsolt160
aktív tag
-
Isaac76
tag
válasz
zsolt160 #2567 üzenetére
Ezt én is megfigyeltem és arra a következtetésre jutottam, ha az óra szerint alszol,akkor nem zavar (nem villan a kijelző és nem rezeg ha üzenet jön) , ugyanis ugyanabban az időben pl hajnal kettőkor mikor a pulzusom szerint észnél vagyok vígan kapom az üzeneteket.
Lehet jól tévedek,ha nem így van akkor kijavít aki poénra tudja -
gt4r4
tag
Nekem p20 pron a gt2 pro csak a spotify-al csinál ilyet, viszont van hogy úgy bebolondúl, hogy 10 másodpercenként küldi hogy milyen szám megy, ritkán jön elő, de hogy mitől
-
zsolt160
aktív tag
válasz
csipuka #2564 üzenetére
Egy éves tapasztalat alapján nekem nem jön az órára üzenet. Pl. hajnalba arra ébredtem, hogy a telefon jelzett egy üzenet miatt, de az óra semmi. Miután felkeltem jöttek az üzenetek. Sőt éjszaka ha felkeltem, még az óra sem reagált arra ha ránéztem, fényt se kapcsolja fel a kijelzőn, még mielőtt elalszom, sokszor fel-fel villanik.
-
zsolt160
aktív tag
Ellen példa, Huawei Y7 2019, illetve most LG K42 nincs ilyen hiba... Sőt LG-n nincs alvás jelentés felkelés után.
-
OcsiÚr
friss újonc
válasz
adamfriday #2560 üzenetére
Sajnos nálam állandóan.
-
zsolt160
aktív tag
-
OcsiÚr
friss újonc
Sziasztok! Én most lettem birtokosa egy GT 2-nek, minden oké, csak minden értesítést 4-6 példányban kapok meg az órára, elég idegesítő! Tudja valaki a megoldást?
-
zsolt160
aktív tag
válasz
Gyula88 #2554 üzenetére
1. Nem, éppen az akksi kímélés miatt, de ha engedélyezve van a készülék beállításnál a felemelés és felébresztés, ha jön az üzenet, hallod az értesítési hangot, ránézel az órára és látod mi az. De ha nem jelenik meg csak az óra számlap, akkor alulról fölfelé húzod az ujjad és ott lesznek az utolsó üzenetek.
2. Lehet az órán a beállításokban ne zavarj beállításnál. Viszont a hívások sem fognak megjönni, nem lehet külön szedni. Viszont ha az alvásfigyelés be van kapcsolva, ha alszol nem fog értesíteni semmiről. -
zsolt160
aktív tag
Bocsáts meg, hogy csak most reagálok.
Szóval, igen ha így írod le teljesen másképpen hangzik. Tudom mi a füllel hívás, de mivel ez egy okos óra topik, így ne haragudj ha nem elsősorban a telefonra gondolok, illetve emlegetve volt az óra app-ja, de konkrétan nem írtad le, hogy a program miatt gondolod, hogy nem működik a telefon.
Igen, sokszor egy reset helyre szokta rakni a telefont, illetve a régi app felrakása amit meg is tettél, és mint írtad működik is jelenleg rendesen. -
Gyula88
tag
Olyan beállítás van, hogy értesítéskor felvillanjon a képernyő, hogy egyből lássam mi jött ? Új vagyok még tegnap vettem de nem látok ilyen beállítást. Meg olyat lehet hogy pl az értesítések éjszaka ne jöjjenek de ha hívnak az rezegjen ? Előre is kösz a válaszokat
-
Smish
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyet én is, eddig nagyon szuper. Elsőre összejött a szoftverével minden redmi note 9 pro-n. Kis hilyán amazfit gtr2 lett belőle, de szerencsére rátaláltam erre az órára.
Na mármost a feleségem egy este alatt rákattant (annak ellenére hogy előtte hülyeségnek tartotta) tegnap már ezzel a kezén edzett. Az lenne a kérdésem hogy a 42mm verzió mindenben ugyanezt tudja? Mert elvileg igen, de ugye sokszor vannak apró betűs részek.
Mert akkor veszek neki egyet hogy ne az enyémet nyúlja le (már ma reggel is le akarta)
-
Daemos
tag
Szia,
Nekem is A71 telo van meg Gt2 óra. Semmilyen anomaliat nem tapasztalok mint ami neked van.
Annyit szeretnék jelezni hogy a telefonba a "duplakoppos" feloldast kapcsold ki, mert nálam a korábban írt problémádhoz hasonlót produkált.
Szerintem ez nem az óra baja hanem a teló szoftvere....
Amit viszont én vettem észre hogy minden egyes hivásnál elsődlegesen az órát akarja mint forrás beállítani és míg át nem teszem telefonra addig else sotetul es a közelség érzékelő se működik. (Kezzel kell kapcsolgatnom) van egy olyan erzesem hogy ez is telo hiba lesz?Nem tudjátok hogy hol lehet beállítani hogy a hanghívast mindig telefon kezelje?
Telefon: Galaxy A71 Android 10
Új hozzászólás Aktív témák
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest