Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • topyjo

    aktív tag

    válasz zsolt160 #2546 üzenetére

    Tulajdonképpen nem várom el, hogy mindenki értse, bár azért egy kis szakmai átgondolást elvártam volna. Örülök, hogy nem tudod mi az a füllel hívás, gondolom nem jártál még Xiaomi fórumon.
    A kérdés eléggé készülékspecifikus, ezért olyanok válaszait vártam akinek a71 van.
    Mivel az tudja, hogy a hívás közben a közelítésérzékelő működését a kijelzőn egy pixelnyi méretű zöld led villogása jelzi, maga a szenzor a kijelző alá van építve. Ha villog, aktív a szenzor, ha érzi a közelségedet elalszik, és inaktiválja a kijelzőt is. Nálam viszont kb 1-2 másodperc aktivitás után kikapcsol a szenzor, de a kijelző marad aktív.
    A többi már remélem tiszta: hívok, látom a ledet, gondolom aktív a szenzor, de mire a fülemhez emelem a telefont elalszik, ergo nem működik. A kijelző aktív marad, ha a fülemhez ér a telefon, azt érintésnek veszi, és tudod van az a fránya konferenciahívás funkció! De meg tudom nyitni füllel az értesítéseket is, le tudom némítani, wifit ki-be kapcsolgatni, és még sorolhatnám.
    Nyilván az egyszerűbbek szerint most jön az, hogy szar a teló, reset, újrarak, stb.
    Minek? van app, amivel az összes szenzort tesztelni lehet. Onnan már csak utolsó pár héten telepített appot kellett leszedni, és hoppá, újra működik rendesen.
    És visszagondolva, amíg a play áruházas egészség volt fenn, nem volt gond, de nemrég frissítettem HMS ről letöltött legfrissebbre.
    Leszedtem, vissza play, most egyelőre rendben.

    " 10 milliárd légy nem tévedhet!"

Új hozzászólás Aktív témák