- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Ha maradt volna még kérdés a Realme GT7 Pro formáját illetően...
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
Új hozzászólás Aktív témák
-
dattilax
csendes tag
Sikerült frissítenem a legujabb verzióra.
Először óra visszaallitva, Huawei health visszaallitva leinstalava, hms core visszaallitva. Régió magyar. Wifin huawei healt letoltese installálás repülő módba csak wifivel. Jöhet a párosítás és így kaptam meg rögtön a frissiteseket. A hms core volt a probléma hogy nem töröltem az adatokat ott. -
Tacsilaci
tag
Sziasztok! Ti melyik edzés módban használjátok az órát konditermi edzéshez? Erőedzés? Funkciónális edzés? Testedzés? Esetleg egyéb? Melyik módban kapja az ember a legtöbb adatot? Köszönöm előre is a választ!
-
törölt tag
Kajakhoz melyik program áll a legközelebb? Evezést, kenut találtam.
Pár hete volt az órával, hogy kijelző felvillanásnál kifalult a kép, percekig úgy maradt.... (megjavult). Beázhatott?
Mostani probléma, hogy asztalon hagyva 46%ból lett 0% egy éjjel alatt és mért pulzust is. Másfél óra bicikli csak pár % ot vitt le. Akksi döglött meg vagy az elektronika?
-
ntomka
nagyúr
válasz zsolt160 #1296 üzenetére
Az alsót akkor írja, ha a kézi szinkronra rányomok. Most észrevettem, hogy megjelenik egy legutolsó dátum, ha a főképernyőn lefelé swipeolok, tehát olyan, mintha csak a beállítsoknál nem tudna szinkronizálni (természetesen huawei fiókba be vagyok jelentkezve).
ツ Headphones on - World off
-
zsolt160
tag
-
zsolt160
tag
Ha félsz, hogy merül a telefon, akkor kapcsolt ki a kékfogat, az óra akkor is tárolja az infókat, és csak mielőtt az egészség app-ba lépsz akkor kapcsold be, igaz akkor kezd majd szinkronizálni ha belépsz az app-ba, ami hosszabb időt igényelhet. Én nem igazán érzem a + merítő hatását az órának.
-
plejik
addikt
Hali,
Látom megjelent az egyedi óraszámlap menüpont, hogyan tudok telepíteni? Mert belel lépek , de semmi tallózási lehetőséget nem ad a menüpont. :/
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
shifty!
senior tag
-
01
tag
Sziasztok! Egy kérdésem lenne az órával kapcsolatban. Mennyire meríti a telefon akksiját? Tudom, hogy ez telefon - és használat függő, de egy kb. értéket mondanátok?
Előre is köszi!
-
zsolt160
tag
Telefon, óra újra indítása, esetleg az óra vissza állítását, illetve az egészség app leszedését, újra telepítését. Tegnap nálam is volt hasonló, sőt a számlapokból is csak párat mutatott az app.... Most viszont minden jó. Lehet központi szerver hiba volt.
-
dattilax
csendes tag
Üdv mindenkinek. Sajna nálam se frissül az óra. A healt appba mindég hálózati hibát ír ki. Az időjárást se akarja atvinni és még az aku is szépen merülget.
-
krisz727
tag
Sziasztok
Na másfél hete nyúzom a készüléket.vasárnap este levettem a töltőről .38%-nál rátettem a töltőre 59ig felnyomtam,hosszabb túrát terveztem vele aznapra de sztornózta a viharos nap.most 22 %on van ,vagyis kb pont lemerülne mostanság.
Kb 4 óra 20 perc edzés volt vele (futás ,bicaj)
Kézemelésre feloldja a képernyőt,alvásfigyelés bekapcsolva,folyamatos pulzusfigyelés is megy.
Csendesebb környezetben jól használható a telefonálás része amit szinte csak erről bonyolítottam a héten
Ami negatívum kicsit az az hogy futásnál többet mér valamennyivel,de pl ma is futottam ,a rajt szerinte nem onnan volt ahol kezdtem ,meg ki is futottam a kerítésen.
5km én kb 400 méterrel többet mér.vigasztal hogy pl a strava is csal a telefonnal valamennyit.
Picit talán lassabb a telefonálás indítása, lassabban csatlakozik a készülékhez Bluetooth híváskor,és feloldja közben a készüléket és zsebben emiatt pl séta közben belezavarhat a telefonálásba a vétlen érintés(be van kapcsolva a telefonon a vétlen érintések rész)
Volt ezzel eleinte nyűgöm ,párszor kikapcsolta a hívást az órán,zsebén kívül sose volt vele gondom
A lényeg a lényeg Honor Band 4 et kinőttem,minőségi váltás volt. Nem bántam meg .egy két nyűg mindenhol van de legalább jó az üzemidő,pont ahogy terveztem[ Szerkesztve ]
-
zsolt160
tag
Én februárba vettem Media Markt-ban Ausztriában 189 €-volt. Az érdekes az volt, hogy a Samsung Galaxy Watch R800 46mm 20€ volt drágább mint a kistestvér.
-
macy
addikt
Voltam ma megint a Euronicsban, felnyomták MagicWatch 2 árát 74.990-re. Mikor legutóbb láttam 54.990.- volt. Megnéztem a Watch GT 2-t is, úgy csillog-villog az az óra mint Salamon töke. Nem láttam még ilyen polírozott verziót, az enyém selyemfényű inkább.
-
macy
addikt
válasz DonDragonka #1278 üzenetére
Tudom
-
zsolt160
tag
Én se használom már a telefont ébresztésre....
-
macy
addikt
válasz DonDragonka #1275 üzenetére
Nekem nincs bajom ezzel, legalább nem kell éjszaka karnyújtásnyira lennie a telónak. Az óráról működik a szundi is.
-
DonDragonka
őstag
Huawei p30 pro-m, p30 és p20 pro-m van.Mindhármon kipróbáltam. Csak a teló jelzett az óra egyiknél sem...OK
Rájöttem...
Amióta a Google óra támogatja, hogy Spotify zenét is lehet használni ébresztéshez azóta azt használom. Azzal nem zizeg az óra, de a gyári óra alkalmazással beállított ébresztésre igen.
Szóval a megoldás használj Google órát...
[link][ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
poero
aktív tag
válasz DonDragonka #1272 üzenetére
Az a vicces, hogy az óra értesítéseinél az óra ki van kapcsolva, valamint az órán nincs beállítva ébresztő...
[ Szerkesztve ]
Csinálj egy képet a hangjáról!
-
poero
aktív tag
Sziasztok! Ki lehet valahol azt a funkciót kapcsolni, hogy ha a párosított Huawei telefonon megszólal az ébresztő, akkor az óra ne kezdjen el rezegni mint állat? Vagy ezt csak úgy lehet megakadályozni ha az órát olyankor éjszakára repülőbe/nezavarjba/bármi hasonlóba teszem?
Köszi a válaszokatCsinálj egy képet a hangjáról!
-
snorbi82
senior tag
Nekem jött frissítés. Először 1.06.x-re frissült és rá 20 percre. 1.0.7.16-ra
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
shifty!
senior tag
Van olyan, akinek még mindíg nem jelentkezett a frissítés az SpO2 méréssel és a plusz sportmódokkal?
Tegnap kaptam egy GT2-t, és hiába indítottam újra az órát is, telefont is, töröltem gyorsítótárat az app-nak, de maradni akar az 1.0.3.62.-n.
Ötlete van valakinek, vagy várjak türelemmel és majd észbe kap?
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
zsolt160
tag
Kérdés, hogy a magasságot gyűjti az Egészség app, de a nyomást nem, ezt lehetne valami progival gyűjteni? Időjárás miatt érdekelne...
-
fulton
addikt
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne, van nekem egy Watch GT2 órám, és tudok e olyat csinálni, hogy párosítva van a telómmal bluetooth keresztül, közben egy fülessel is párosíthatnám (szintén bluetooth keresztül) az eszközt, így pl hívás közben a telefontól távol fülessel is tudnám folytatni a beszélgetést?
-
viralmind
aktív tag
Udv!A szakiktol kerdeznem, van ennel az oranal olyanra lehetoseg mint a SG watch-nal, hogy egy esetleges elmulasztott rezgo ertesites utan a bejott ertesites ne tunjon el, vagy ha igen akkor legalabb jelezze egy kis ikon vagy potty az oraszamlapon?
-
snorbi82
senior tag
Sziasztok! Tegnap én is tulajdonosa lettem egy ilyen csodának. Alirol rendeltem gyors egy fém szijat. A folytonos óra kijelzest lehet időzíteni? Előre is köszönöm
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
zsolt160
tag
Mély alvás folyamatossága nálam is alacsony, 64 pontot hoz, a többi rendben...
-
pergabb
senior tag
akkor a mélyalvás folytonosságában a magyarok sz*rok Viszont extrém szépeket álmodhatok, hogy a rem fázis mindig magas
-
Tacsilaci
tag
Sziasztok! Állítólag ha Outlookot használtok emailhez akkor a teljes szöveg megjelenik az órán!
-
firemanus82
senior tag
Nekem meg sohasem hozta a melyalvas folytonosságát normálra. Bár lehet a hivatasom miatt is, de elég éber alvó vagyok
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Hzi
aktív tag
válasz bandigyerek #1240 üzenetére
Jól látod, csak rosszul írtad, mert ez Krisz-kraksz.
Hogy vagy te itt? Jóóóól!
-
pergabb
senior tag
válasz krisz727 #1242 üzenetére
felhős időben nálam is képes hülyeségeket csinálni, de a dual gps-el rendelkező telefonom is simán bedobál házakba, ha sz*r az idő.
Más: Ma nővéremre rátettem az órát, mivel mondtam nálam a pulzus eléggé random dolog, mivel eléggé hasonló a bőrtípusunk, genetikailag is, egyikünknek vmi baja van, a másiknak is az lesz előbb-utóbb, így jó tesztnek bizonyult. Nála is ugyan úgy ugrál, pedig az én karom szőrös csak sógoromnak meg tökéletes volt, szóval az órával semmi gond, kellene egy nyúzás és vmi másik bőr a karomra, mutánsok vagyunk, nem ránk tervezték ezt az órát. Most már kíváncsi lennék egy színes bőrűre is, hogy nála mi történhet, pedig nekünk kifejezetten vékony és fehér bőrünk van, jó, hogy azt nem látom, ahogyan a vér pulzál az ereimben.
Faternál szobabiciklit is próbáltam, kézzel kitapintva legerősebb fokozaton hajtva 130 volt, ami vicces, mert egy marha tempós séta és teljes fotós felszereléssel is simán hozok ennyit, óra meg mutatott vagy 170-et. Egy esetben működik nálam is jól, ha olyan embertelenül meghúzom a szíjat, hogy már fáj és 2 hétig a karomon az óra nyoma. Sajnos ez nem kivitelezhető Szóval.. sz*rom le a pulzusom, a nagyanyáink és tök jól elvoltak a folyamatos figyelgetés helyett
Már csak egy hátrányát látom az órának, hogy azt a rohadt rezgést nem lehet hosszabbra állítani, mi band 4 esetén még saját rezgést is be tudtam állítani. Dögöljek meg, de én nem érzem, rá is tettem a hangot, az az egy kis csippanás pont elég, jobb mint amikor a telefon áll neki metálozni.
Alvásfigyelést sem értem, néha borzalmasan rosszul alszom, de szerinte jó volt, néha meg nagyon jót és beleköt. A logikát sem értem, mert mélyalvásra azt írja elegendő, de a mélyalvás folytonossága már ne jó neki. Ez így ebben a formában nekem ellentmondás, ha elég mennyiségű a mélyalvás, akkor nem tök mindegy mennyire rövid, vagy hosszú? Rem alvás meg extrém magas, azon is mindig rinyál, nem tudom mi baja a szép, hosszú álmokkal -
CB
senior tag
válasz bandigyerek #1240 üzenetére
Ja! Látszik, hogy minden házba bement inni....
[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
zsolt160
tag
Ilyet nekem a telefon szokott csinálni. Sokszor lévonalba megy a két pont között, ha pc-n azt mondom neki tegye az útra, akkor ráteszi. Valahol olvastam, hogy tömörített adatfeldolgozás miatt csinálhatnak ilyet az órák, egy régi okosóra tesztben olvastam, és a Nokia volt ilyen szempontból a legrosszabb..
-
-
krisz727
tag
Futottam ma az elsőt az órával.
10 kör,az nekem meg a stravanak kb 4 km
Na az óra rajzolt olyan szögletes távoli pontokat hogy eleinte kb körönként 1 km-t mutatott.
kb 4km után szerinte helyreállt.
Remélem nem csinál ilyet mert kb ez is fontos szempont volt amikor vettem.
Vagy javaslat valakinek mit csinálhatok rosszul?
Óráról indítottam az edzéstBicajoztam vele tegnapelőtt akkor kb jól mért
[ Szerkesztve ]
-
Balus
tag
Tud valaki segíteni hogyan lehet az óra firmware-t frissíteni?
1.0.3.62 és verzióval érkezett az óra tegnap és nem talál frissítést. Megpróbáltam újra telepíteni a telefonos applikációkat, de nem segített. Még almás telefonnal is tettem egy próbát de ott sem talált újabb verziót
-
lacuska74
tag
Sziasztok!
Vettem ma egy watch 2 órát.Letöltöttem a Huawei Healt appot, nem indult el csak ha telepítem a Mobile Service appot is.Úgy hallottam a play áruházas nem jó ezért az Apkmirorrol akartam, de egyszerűen nem tudtam letölteni egyiket sem.Vegul a play áruházast telepítettem, megy is, csak sokszor amikor belépek a Healt appba, nem enged, hanem azt mondja, hogy telepítsem az ujabb verzióju hmsc-t.Kicsit később, megint beenged.
Mit kellene csinálnom, hogy rendesen működjön?
Samsung S9 plus a teló -
g0dl
addikt
Valahol olvastam, hogy gmail üzenetek olvasása nem megoldott.
Igaz ez?
Csak a tárgy és feladó olvasható, vagy az üzenetnek legalább az eleje is? -
g0dl
addikt
A gearbesten láttam jó áron "Szilikonfigyelő zenekar csuklópánt "-ot.
Leánykor nevén "Silicone Watch Band Wrist Strap"
Hogy egy klasszikust idézzek "Tudod mi a röhej, hogy ez nem vicc" -
kp78
addikt
válasz krisz727 #1209 üzenetére
Link vmi jó szíjhoz engem is érdekelne.
A barna szíjast tervezem venni, mivel az ezüst óra jobban tetszik, de a bőrszíj sporthoz nem igazán jó.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
HKorn
veterán
-
krisz727
tag
Sziasztok
Esetleg valakinek megbízható jó óraszíjhoz ,fém szilikon ,fólia stb alis linkje volna?
Honor Band 4 hez sikerült jókat találnom,kb 1 szíj volt nagyon merev -
adamfriday
senior tag
-
zsolt160
tag
Egy kérdés, a mahinált óraszámlap feltöltésnél a telepíteni kívánt számlapot hova kell rakni? Már azért gondolom, hogy esetleg az óraszámlapoknál lévő kezelőben megjelenne e az a számlap amit akarok?
-
pusihusi
addikt
válasz pusihusi #1201 üzenetére
Ugyanezeket a funkciókat a Huawei Watch GT 2 és a Huawei Watch GT 2e is megkapja a napokban a Honor MagicWatch 2 modell mellett. A felhasználókhoz nem egyszerre jut el a frissítés, fokozatosan válhat elérhetővé a viselhető kiegészítők tulajdonosai számára.
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
http://hirek.prim.hu/cikk/2020/06/17/mar_100_sporttevekenyseget_tamogat_a_honor_magicwatch_2
Gondolom a mi óránkra is jón![ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- AI a játékokban és azon túl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Watch S3
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.