Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
Az új frissítésbe azt írták, h automatikusan felismeri majd a mozgást. Tegnap elmentem biciklizni fél órát de semmit sem jelzett belőle.
-
szabakaa
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet az órán található lapokat (szívritmus, időjárás, stb.) sorrendezni, személyre szabni, milyen sorrendben jöjjenek?
Köszi! -
CB
senior tag
Régóta gondolkodom, hogy kipróbáljak egy ilyen órát.
Ha AOD-val használjátok, akkor meddig bírja az akku?
.......és ha mellé még munkaidőben délelőtt (napi 8-9 órát) össze van kapcsolva a telefonnal?
Gondolom a 14 napos akkuidőbe ezek nincsenek beleszámolva. -
krisz727
tag
Sziasztok
Van egy óralapom amivel kb az elejétől használom.
Steel
Tegnap azt figyelgettem hogy nem frissül rajta az időjárás. az órán megkerestem az időjárást ,ott se volt rögtön jó majd 1-2másodperc és változott,majd az óralap is jót mutatott.eddig nem tűnt fel ez a dolog -
Macika66
őstag
Vízállóság nem= búváróra, nem= víz alatti kamera.
Többször úsztam az órában a horvátoknál, meg a Balatonban, semmi baja sem lett, a felszínen, ill. a felszín alaltt pártíz centivel használtam.
A "vízálló" telefon sem arra való, hogy több kilós víznyomás mellett videofilmet forgassanak vele, vagy óriáscsúszdán lesiklást videózzanak belülről hanem arra, hogy ha az inged felső zsebéből beleesik a kád vízbe a telód, amikor kiveszed a gyerekedet onnan, akkor rögtön kikapva ne legyen semmi baja, ne legyen minden adatod véglegesen oda. Mint az volt pl. az N97-es Nokiánál 12 éve... -
csipuka
senior tag
válasz
pergabb
üzenetére
Nna felraktam a backup telora a tajcsis modifikaciot (ott Magyarordszagot allitottam be lokacionak), es mukodik a custom watch face. Eleg unpair-elni az orat a Health-ben es valthatok vissza. Kiraly!
En a Health-et leszedtem a play-rol a HMS Core-t meg az apkmirror-rol.
Elobb installalni kell a Healtht utana a HMSt a Deck altal kuldott video szerint es utana inditod a Health-et. -
pergabb
senior tag
tudom google a barátom, de honnan és melyik appot is kell először letölteni, hogy az alkalmazást tudjam telepíteni az telefonra?
(teló váltás volt)Emeztet itt? LINK
Aztán innen a hsm core, majd az alkalmazás? -
csipuka
senior tag
Egyelore meg varok vele, most ismerkedek az oraval.
Feltettema Huawei Health-et, frissitette a FW-t 2 lepesben a juliusira.
Viszont nalam nem kerte a HMS core-t, anelkul mukodik. Ugy tunik ezzel buktam a historikus adatokat, mert nem menti el?
Az USA-ban vagyok, valszeg belejatszik ebbe. -
ntomka
nagyúr
Megjött nekem is az új firmware, app verzió nem változott. Viszont az appban eltűnt a felfedezés gomb. 😁
-
-
csipuka
senior tag
Ilyen appokat nem szivesen teszek fel a telora amin bankolok nem hivatalos forrasbol.
Viszont van egy regebbi telom, azt szet lehet hack-elni.
Mukodik az, hogy felteszem az uj ora szamlapot a regi telon keresztul ezzel a modszerrel, majd levalasztom az orat a regi telorol, es rendes telomhoz csatolom? Elveszne a szamlap?
Elvileg ma jon meg az ora. -
fulton
addikt
Sziasztok
Egyet nem értek, betesznek az órába úszó edzes funkciót, meg vizállóságot, azonban ha mégis vizben tönkre megy vizet kap...nem javítják garanciálisan. Ez milyen már?
Direkt rákérdeztem az ügyfélszolgálat nál -
Deck
titán
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Elkell távolítani azt ami a telefonon van először. De Huawei és Honor telefonokon nem megy.
-
krisz727
tag
Pár napja strandoltam vele,úsztam is próbaképpen.a méter bizonytalan volt mert nem az úszómedencében mértem,csak szemre,de kb jó lehetett.kb
Mellúszást azt pedig eltalálta.utána recsegett a hangszóró de gondolom kiszáradt és azóta jó
Honor Band 4 em volt előtte az is bírta a vizet ,simát is meg a sósat is -
Themes
aktív tag
Üdv. Sokan azt mondják hogy lehet szaunában használni, sokan meg azt hogy nem! Akkor most lehet vagy nem? Nyilván aki azt mondja hogy lehet az ki is próbálta, de mi van azzal aki azt mondja hogy nem. Az mire alapozza?
-
ntomka
nagyúr
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Ebben lesz a kulcs.
-
ntomka
nagyúr
válasz
Elektrosokk
üzenetére
App verzió?
-
zsolt160
aktív tag
Nem egyszerre adják ki a frissítés, így van aki előbb van aki később.
-
krisz727
tag
Tegnap futottam 4000 métert,200 méterrel rövidebbet, ma meg 300zal többet mért kb ugyanazon a távon.fene se tud ezen eligazodni.
Elsőnél egy kanyar felénél levágta az ívet,majd a pálya végén a kanyarnál meg visszatért pályára.ma meg a rajtomat a vonalnál elvitte a pályán kívülre.meg a pálya vonalai na azok érdekesek. Futottam valakivel,strava meg mutatta hogy a másik mit csinált,kb a sávjából sem tért le olyan rajzolatot adott.mondjuk az egy suunto óra volt ami erre van kitalálva.
Így elég pontatlan adatokat mutat ,adott idő az fix,de hol kevesebb hol több a táv.talán a második mérés volt eddig jó. -
zsolt160
aktív tag
Egy hülye ötlet itt a vírusos időkben, hőmérsékletet miért nem mér? A véroxigén mérését beharangozták úgy, hogy az alacsony véroxigén lehet a COD fertőzés előjele, akkor mérne hőt, és ha a kettő együtt jelentkezik......
-
rewo
tag
Sajnos ma bedöglött. Se kép se hang. Azaz remeg, ha van valami üzenetem, meg az alsó érzékelő zöld ledek is villognak, de kép nincs...
-
alikah88
tag
Sziasztok! Ma észrevettem hogy a Health alkalomazásban van jó pár (legalábbis számomra) új watch face!
Nálatok is? -
zsolt160
aktív tag
1. ntomka, az app-ban az én fül alatt nem csak a saját adatnál van nem, hanem ha felül a nevedre tappolva jön be a fiók központ és ott a személyes adatok, itt a bővebben alatt is van egy beállítási lehetőség.
2. jegenye77, sajnos azt érzi nyugalomban fekszel, és ezért nálam is van, hogy nem pontos az alvás kezdése. Asszony Samusung órája megkérdezi ilyenkor, hogy aludtál e.... igaz nem minden esetben, ott is előfordul ilyen....
3. szabosasito, az értesítés beállításánál az alkalmazásoknál rendszerfelület engedélyezve van?
4. ma hallgattam kékfogas fülessel zenét munka közben. Mivel kell a kommunikáció miatt a hallás ezért csak egy oldalát használtam a fülesnek. 3 órás használat alatt az óra szerint 3 %-ot esett az akksi tartalma, szerintem ez nem rossz, főleg úgy, hogy a karom mozgása miatt sokat ébredt fel az óra kijelzője. -
jegenye77
addikt
Kicsit furcsán méri az alvás időt!
Konkrétan, azt írja, hogy este tíztől aludtam közben meg fél 1 ig filmet néztem
Igaz, hogy nem volt túl izgalmas film de ha elaludtam volna arról csak tudnék
Másnál is produkál ilyet az óra? -
HKorn
veterán
válasz
szabosasito
üzenetére
Minden engedély meg van adva az appnak? Hozzáférés a névjegyekhez stb?
-
HKorn
veterán
válasz
szabosasito
üzenetére
Meg kellene pedig
-
szabosasito
aktív tag
Szép napot mindenkinek, ha hívást fogadok valakitől aki nincs benne a kedvenc névjegyekben a számnak meg kell jelennie a hívásnaplóban? Nálam nem jelenik meg.
Köszönöm
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Tacsilaci
üzenetére
neem, ezzel sajnos nem tudnám. Van saját memóriája amibe tud dolgozni, onnan bárhová szinkronizál, pl huawei health, strava, de van saját app is hozzá.
Ha működne az órával is az jó lenne, gondolkodom hogy vegyek e másikat ami tudja ezt , de meglepően elégedett vagyok vele. -
Tacsilaci
tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Köszönöm hogy válaszoltál! A melkaspántot ezzel az órával akarod szinkronizálni?
-
zsolt160
aktív tag
Érdekes nekem nincs. Gondolom ez is majd lesz valami mint a számlapoknál a Kezelő fül.
-
Tacsilaci
tag
[link] Esetleg erre valaki?
-
fulton
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Jaja, de semmi.
-
fulton
addikt
Sziasztok
Nektek megy az alvas szinkronizáció az appal? Nekem nem megy. Mindig elrontják a jót a frissítésekkel komolyan..
-
dattilax
csendes tag
1.0.7.16
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Subaru topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(teló váltás volt)