- Android szakmai topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Russel009
csendes tag
válasz firemanus82 #1898 üzenetére
Nekem az a nagyon fura, hogy kb 2 hete minden ok volt, légnyomás adat kb stimmelt és ebből kifolyólag a magasségot is belőtte 2-3 m pontossággal. Azóta nem jött frissítés az eszközre és mégis ezt a brutál nagy eltérést produkálja. Várok pár hetet és közben lenyomok pár hegyi túrát, de ha nem javul akkor csak vissza viszem. Egyrészt azért mert úgy tűnik a túlnyomó többségnek jól működik, bár nem tudom mit tudnak vele kezdeni, max csere gondolom.... :/
-
firemanus82
senior tag
válasz Russel009 #1894 üzenetére
A légnyomás mérő rohadtul nem mér jól nálam sem. Szerinte 998hPa van, a valós pedig 1017hPa.
Az alvás mérés nálam tökéletesen működikLG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
CB
senior tag
Üdv!
Anyósomnak vettem egy Honor Magic Watch 2 órát. Honor band 4-ről váltott.
Anyós nagyon komolyan veszi mindent, ami az órával kapcsolatos. Igyekszik betartani a lépésszámot, figyeli az alvást, kerékpározik, futópadon fut, stb.
Amióta megkapta a HMW2-t, az alábbi kitűzőket nem a telefonján kapja, hanem az órán. ott is csak néhány pillanatra jelenik meg, azután eltűnik. Nagy bánatára nem tudja lementeni, hogy dicsekedhessen vele. Megoldható az, hogy telefonon jelenjen meg? Vagy valahol meg lehet ezt találni a telefonra telepített Huawei health progin belül?
Köszi[ Szerkesztve ]
40 éves DIMPLE whisky eladó! Érdeklődni privátban.
-
hatvani
tag
Srácok !
Hol lehet azt beállítani hogy a heti összesítés ne vasárnappal kezdődjön ?
-
Russel009
csendes tag
Sziasztok!
A mai napon egy elég komolyabb anomáliát tapasztaltam a mért magassági adatokban. Az óra szerint -48 m-en tartózkodom, a valós 96 m helyett. ami elég nagy eltérés szerintem. Valós időben pontosan méri a szintemelkedést, szóval valami kalibrálási probléma lehet. Ami még fura, hogy pár napja még minden oké volt a méréssel. Vissza olvastam a korábbi kommenteket, de nem igen találtam megoldást. A légnyomás mérő is jóval kevesebbet mutat a valósnál (1003 hPa a valós 1017hPa helyett). Más is tapasztalt már ilyen durva eltérést? Esetleg a közelgő front így megzavarta az órát és később észhez tér?
-
ntomka
nagyúr
"sík ideg voltam fél órán keresztül, miközben raktam össze a gyerekeknek az emeletes ágyat, és szerinte tök nyugodt voltam"
Itt a probléma. Fizikai aktivitás közben nem mér stressz szintent, csak nyugalmi pulzusból tudja számolni, ergo aki nem ülő/irodai munkát végez annak felesleges is bekapcsolni.ツ Headphones on - World off
-
pdave
aktív tag
válasz zsolt160 #1889 üzenetére
Akkor lehet nálam van a hiba, a Mi Band 4 után reménykedtem, hogy ez majd jó lesz, mert az se tudta ezt az éjszakai felkelést értelmezni, de sajnos nem így lett. Mondjuk nem létkérdés, emiatt nem fogom visszavinni, csak örültem volna, ha ez is működik. De ami fontos nekem, az működik rajta
https://www.facebook.com/pasztordavidphotos
-
zsolt160
tag
Stressz nálam se tökéletes, de nem érdekel. Alvás nálam jó, azt is kb jól írja ha kimegyek WC-re mennyi ideig voltam kint...
-
pdave
aktív tag
válasz hatvani #1885 üzenetére
Nekem nagyon nem jött be, sík ideg voltam fél órán keresztül, miközben raktam össze a gyerekeknek az emeletes ágyat, és szerinte tök nyugodt voltam, máskor meg bedobta, hogy tök stresszes voltam, pedig akkor épp semmi különöset nem csináltam.
Kb annyit ér, mint az alvás monitor, sz@rt se. Rendszeresen felkelek a kicsikhez, átmegyek a szobájukba, és az óra szerint végig aludtam az éjszakát...
https://www.facebook.com/pasztordavidphotos
-
misimagaki
aktív tag
Xiaomi Bip-ről jöttem. GTR-t nem akartam, mert sok panaszt - főleg GPS - olvastam a fórumában. A kettőt egymás mellé téve esztétikailag is a GT2 a nyerő számomra.
Vegyesek az érzéseim, de pozitív a mérleg.
Elsőre ment minden. Mondjuk nem is számítottam másra egy közel egy éve piacon levő termék esetén.Lépésszámlálója érdekes. a GT2 bal kezemen van. A jobb kezemen meg egy Mi Band3 - két telefon, két karperec :-). Jobb kezes vagyok.
1500 a GT2 előnye a Mi Band-hez képest. Igazából nem zavar, mert tudom mindent beleszámol. A Bip-be egy alkalommal belevéstem vagy 10e lépést rövid idő alatt :-)...
Eddig a bal kezemen lévő javára volt ugyanez a helyzet.
Pulzusmérést kikapcsoltam, csak edzések alatt mér.
Jól meg leszünk egymással úgy látom. :-DMurphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
hatvani
tag
lehet rosszul kalibralni a stressz mérést ? vagy kinek mi a véleménye ? ér valamit ?
-
ntomka
nagyúr
válasz misimagaki #1883 üzenetére
A health appot tedd fel playről, más nem kell.
ツ Headphones on - World off
-
misimagaki
aktív tag
válasz zsolt160 #1882 üzenetére
Korábban olvastam, hogy a Playből telepített Health alkalmazással gond volt, és valaki innen a fórumból linkelt egy Mega-s vagy Drive-os megosztást, hogy azt használja inkább.
Ezért érdeklődtem...Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
zsolt160
tag
válasz misimagaki #1881 üzenetére
Kicsit érdekes amit írsz. A hozzászólást amit linkeltél az óra számlap mókolás miatti, de te nem erről beszéltél.
Mit erősít meg ntomka? Csak annyit írt a HMS nem szükséges. Egyébként Play áruházban fent van minden. -
misimagaki
aktív tag
-
ntomka
nagyúr
válasz misimagaki #1879 üzenetére
HMS nem szükséges ha nem huawei a telefon.
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Olvasom a fórumot egy ideje. Készülök az órára, ami ma megjött.
Jól gondolom, hogy na a Play-ről telepítsem a szükséges appokat?
Healt és HMS appokra gondolok.Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
hatvani
tag
Azt valahogy meg lehet oldani H az email teljes tartalma jelenjen meg ? - ne csak a küldő és tárgy ?
-
hatvani
tag
Nekem ma jött meg az óra ! imádom de nem jönnek még az értesítések az órára ! xiaomi mi mix 2 van a birokomban ...elvileg ertesitesekhez hozzáférés engedélyezve van.
segítseget előre is köszönöm ! -
zsolt160
tag
Hát, telón használtam alvás figyelő programot ami a mikrofonon keresztül figyelte az alvást, ha a közeledben volt az óra, akkor lehet így nézte...
-
kidy
csendes tag
Közben rájöttem hogy rossz topik, de azért itthagyom, hátha
-
kidy
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, mellékelek egy képernyő képet a telón készített Alvás mérésemről.Szépen látszódik az időintervallum, a fázisok, minden.
Egyetlen problémám hogy pontosan akkor NEM volt a rajtam az óra(Huawei Watch GT), amikor a fenti mérés készült.
Egyszerű kérdés: hogyan? Mi ez ? Skynet ?További szép napot!
-
Inarus
addikt
válasz adamfriday #1868 üzenetére
Én sem értem az egészet. Azon veszed fel, azon beszélsz. Az eredeti problémát nem értem, de szerintem jobb is így.
-
Bennyboy
őstag
Én lecseréltem az órát egy garmin venu-ra. Ebben van wifi, appok és lehet vele fizetni is. A GT2 kinézetre meg üzemidőben jobb de ennyi. Akit esetleg érdekel, itt árulom: [link]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Inarus
addikt
válasz adamfriday #1864 üzenetére
De a kihangosító a telefonodhoz csatlakozik, nem az órához, ugye?
-
zsolt160
tag
válasz adamfriday #1860 üzenetére
Na ezt nem is tudtam, de nálam nem működik, nem lehet felvenni hiába nyomom a gombot.
[ Szerkesztve ]
-
Nashville
tag
válasz adamfriday #1860 üzenetére
Igazad van, működik! Ez már a szemellenzős ló esete volt nálam.
-
Nashville
tag
válasz zsolt160 #1859 üzenetére
Kösz a választ, az üzemidő tényleg jó, bár a telefont is töltöm minden nap, lehet feláldoztam volna a töltés gyakoriságát a funkcionalitás oltárán. Mindegy nem nézem az ajándék ló fogát, kihozom ebből a legjobbat, plusz várok egy pár firmware frissítést hátha szabadjára engedik a fantáziájukat a Huawei- nél, már ami a kedvencek testreszabhatóságát illeti.
-
zsolt160
tag
válasz Nashville #1858 üzenetére
Akkor kis összefoglalás a teljesség igénye nélkül.
Óra számlapot csak mókolva lehet feltenni, ha mást akarsz mint az a pár amit a Huawei ad.
Ha a felső gombot is átállítanád, hogyan hoznád elő a fő menüt? Itt nincs gyűrű mint a samukban.
Kedvencek eddig nem is voltak, ez új funkció, csak az alvást lehet hozzá adni, később remélhetőleg változni fog.
Hívás, hát azért kicsit gondolkodjunk el, értem én, hogy futsz és futás közben nehéz kihangosítva illetve telefont a fülhöz emelve beszélni, de ha veled van a telefon futás közben, miért nem azon hallgatod a zenét és akkor tudnál telefonálni. Az óra egy kiegészítő, nincs benne eSIM (remélem jól mondom), így csak közvetítő. Magyaránt ne várjuk már el, hogy bluetooth-on keresztül fogad és küld mindent egyszerre. Samuk is tudtommal csak akkor tudják ezt ha az óra eSIM-el működik.
Nem emlékszem pontosan, de ha a telefonon indítod az edzést, akkor a telefonon keresztül jön az utasítás is, erre már pontosan nem emlékszem, illetve két fülest veszel, egyik a telóra másik az órára csatlakoztatva, és mindegyikből csak az egyiket dugod be.
Jobb ötletem nincs.
Ha több mindent akarsz az órától ajánlom a Samsung Galaxy Watch-ot, de készülj fel ha sportolásra is használod naponta tölteni kell (asszony nem sportol és így is egy, másfél naponta tölteni kell), mert ugye a sokt tudás sokat is fogyaszt. (áráról nem is beszélve)[ Szerkesztve ]
-
Nashville
tag
Sziasztok!
Most kaptam ajándékba egy ilyen órát.
Nagyon jól néz ki, a karomon olyan érzés, mintha mindig rajta lett volna, viszont nem tudok megbékélni két dologgal. Az óra számlapját majd később fogom cserélgetni az még egyelőre nem fontos, elég a gyári.
Szóval, ami nem tetszik az az, hogy csak egy gombot lehet programozni, az alsót. Ha arra beállítok pl. a visszaszámlálót, akkor tényleg gyorsan elérhető, viszont a stoppert úgy kell mindig megkeresgélnem a menüben, nem tudom úgy testreszabni, ahogy szeretném. Nem tudom sorba rakni a számomra fontos funkciókat, nem lehet a kedvencek közé betenni amit szeretnék csak a Pulzusszám, Zene, Alvás, Időjárás, Stressz, Tevékenység előzményeket engedi.
A másik problémám. Pl. futok és valaki hív, akkor az órán látva eldöntöm, hogy felveszem-e. Ha igen, akkor nem adja át a hangot a bluetooth fülhallgatónak, hanem kihangosítva tudok csak beszélni az órán keresztül. A zenét a telefnon hallgatom a fülhallgatóval, de úgy nem lehet megoldani, hogy mindkettő hangja a fülhallgatóban legyen.
Van valamilyen alternatív megoldás, vagy hack, ha már a Huawei nem gondoskodik ezekről? -
lumpika
tag
válasz Diamond500 #1854 üzenetére
Köszönöm.
Odáig eljutottam hogy egy régi telefonon sikerült telepíteni majd taichi alatt elindítani a béta egészség appot, de
bejelentkezéskor hálózati hibával megáll.Valaki járt már így?
-
suree12
csendes tag
Szia
Most ismerkedem egy watch GT 2-vel. Viszont a gmail leveleket nem tudom olvasni rajta, csak a feladó és tárgy jelenik meg. Valahol van olyan lehetőség, beállítás, hogy az üzenet szövege is megjelenjen? Huawei P20 Pro a telefon.
Köszi -
lumpika
tag
Sziasztok
Az a módszer működne esetleg hogy egy régebbi (Huawei) telóról a taichis módszerrel viszek át órlapokat, majd a napi használatban lévő telefonomon pedig használom az órát a normál egészség appal? -
zsolt160
tag
válasz Leslie1966 #1838 üzenetére
Most jött meg nekem. Mi benne az újdonság?
-
-
szab13
aktív tag
Sziasztok!
Használati szerint intelligens pulzusfigyeléskor 10 percenként mér az óra. Ha ez így van akkor miért változik folyamatosan a pulzus?
Arra van megoldás, hogy edzéskor( pl. szobabicikli, erőnléti edzés) az óra ne "aludjon" el?
Kis lakattal rögzítem, de mindig fordítgatni kell csuklóm, ha szeretném látni a pulzust, eltelt időt stb.Köszönöm
-
pusihusi
addikt
-
Deck
titán
-
snakebait
senior tag
-
Leslie1966
senior tag
Újabb firmware ma reggel: 1.0.9.58
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
Az miért lehet, hogy a healt alkalmazás jelzi is, hogy június vége óta használom, de edzés adatokat augusztus vége óta látok vska, korábbról nem? Volt újratelepítve az app, ez tény, de azt hittem azért szinkronizál felhőbe, hogy meglegyen minden korábbról is.
-
filipo71
újonc
válasz Diamond500 #1830 üzenetére
Nahát! Van valami leírás róla vagy videó?
-
Russel009
csendes tag
Sziasztok!
Van egy fekete színű GT2-őm. Tök jó a szilikon szíj, viszont szeretnék egy sötétbarna/fekete bőrszíjat hozzá, amitől kicsit elegánsabb lenne, így szívesebben hordanám munkába stb... Esetleg van olyan a jelenlévők közül aki hasonlóan gondolkodott és tud adni 1-2 tippet hogy hol érdemes nézelődni?Másik kérdésem, hogy csak engem zavar hogy ahhoz hogy kapjak értesítéseket, a health appnak futnia kell a telefonon nonstop? :/
-
csiben1
tag
Sziasztok!
A Huawei Watch GT2e-nek mennyire lehet pontosnak nevezni a GPS és pulzus mérés funkcióját okos/sportórák viszonylatában? Hétköznapi viseletre keresek egy órát, viszont napi szinten sportolok (futás leginkább), így ezért kérdezem. Ha megbízhatóan működik ez a két funkció, akkor le is csapok egyre. Vagy inkább engedjem el, mert vannak problémák ezen a téren(pl elugrik, megáll a gps vagy pulzus mérés)?
Mik a tapasztalataitok? Előre is köszönöm, ha megosztjátok![ Szerkesztve ]
You can walk straight through hell with a smile
-
pusihusi
addikt
-
filipo71
újonc
Nagyon kíváncsi lennék az okára amiért a számlapokat így oldották meg. A Telegram-on annyi van,mint égen a csillag ezeket kis hekkeléssel fel lehet ugyan tenni de csak egyet jegyez meg a 'telepítve' részleg.
-
Bennyboy
őstag
válasz jegenye77 #1827 üzenetére
mint az összes számlap 95%-a. Nevetséges, mint ha 10 éves gyerekek rajzolták volna őket lefekvés előtt. Jó nagy kihagyott ziccer, h máig képtelen voltak összerakni egy shop-ot ahol az ember tud venni minőségi számlapokat. Én már elfogadtam és erősen gondolkozom a cserén. Hiányzik a wifi és az nfc. Az üzemidő viszont szuper.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
CptAdamica
veterán
Mostanában annyira nem használtam sokat az órát, ma dobtam fel a frissítést is. Megnéztem, hogy azóta jött e új számlap, de ahogy látom semmi. Ez a store hol működőképes? Tiszta vicc, hogy ennyi idő alatt nem bírtak összetákolni egy store-t hozzá, közben meg ilyen semmilyen számlapokat kaptunk mindig...
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
ntomka
nagyúr
válasz adamfriday #1821 üzenetére
Simán a főképernyőn nyomva a pulzusra is el lehet jutni ide ahogy írtam.
-
StanDoFF
tag
Ezt én is így gondolom. Se kondi, se biciklizés közben nem. Bírjuk már ki azt a néhány órát...
Személy szerint 3-4 órát szoktam kerékpározni heti 2-3 alkalommal, de marhára nem érdekel közben, hogy mi történik a facebookon pl... Sőt, ha nem lenne ilyen katasztrófális közlekedési morál a magyar utakon, akkor telefont sem vinnék magammal... -
retroid
senior tag
Azt lehet állitani hogy 100 as pulzusnal ne bemelegitest mutasson mar?
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
zsolt160
tag
Igen, de mi a kérdés?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Samsung telóval esetleg használ valaki ilyen órát?
Kicsit korosodik a Gear S3-am, és lehet, hogy ilyen órára cserélém.
Véleményem szubjektív...
-
hard74
senior tag
Sziasztok.
Gt2-m van,és azt vettem észre,hogy ha az óra kapcsolódik a telefonhoz(OnePlus 7pro), és bejövő hivasom van automatikusan fogadja a hívást.A bluetooth kapcsolanál kilőve a telefonhívásokat, magához tér, de ekkor az órán csak elutasítani tudom a bejövő hívást, miközben az óra azt írja "Tul sok bluetooth kapcsolat".
Valaki tapasztal lt már ilyet?LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
retroid
senior tag
Hogy kell azt beallitani vagy atallitani higy edzes kozbe mikozbe aktivan mutatja az edzesi adataimat statisztikaimat kapjam az ertesiteseket es meg is tudjam nezni?
iPhone 13 & Apple Watch 8 45mm
-
filipo71
újonc
válasz Andrew10 #1794 üzenetére
Nekem sikerült,de (állítólag mert nem állítottam angol nyelvere a telefonom) nem tudok számlapokat feltölteni,csak letölteni. Elég sok ingyenes van kb 50-60 db,bár legtöbbje nem szép. Azt veszem észre,hogy mindig változnak ezek. Sajnos nem tudok neked segíteni,ennyire nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- ARMODD PRIME OKOSORA 1ÉV Garancia MAGYAR MENÜ
- Apple Apple Watch Series 7 Starlight - 24 hónap Garancia - 1591
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra