Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz
somogyib #119 üzenetére
Mi indokolja, hogy használjak felhőt? Számomra semmi. Rettenetesen sok tárhelyem van (HDD-k, PEN-ek, SD-k), sok TB-nyi. Akkor miért is? Azért, hogy más is mazsolázhasson? Inkább kihagyom.
PS: attól nekem nem lesz szimpatikus a felhő, hogy akik ezt a szolgáltatást kínálják, azok megpróbálják elhitetni, hogy az milyen jó. Nekik biztos. Meg azoknak, akik nagyon trendik akarnak lenni. Én már csak ilyen "maradi" vagyok, mert magam is meg tudok oldani mindent, nem kell ehhez külső segítség.
#119: gondolod, hogy ezt nem tudom?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest