- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
guriga1234
addikt
válasz
somogyib #119 üzenetére
Mi indokolja, hogy használjak felhőt? Számomra semmi. Rettenetesen sok tárhelyem van (HDD-k, PEN-ek, SD-k), sok TB-nyi. Akkor miért is? Azért, hogy más is mazsolázhasson? Inkább kihagyom.
PS: attól nekem nem lesz szimpatikus a felhő, hogy akik ezt a szolgáltatást kínálják, azok megpróbálják elhitetni, hogy az milyen jó. Nekik biztos. Meg azoknak, akik nagyon trendik akarnak lenni. Én már csak ilyen "maradi" vagyok, mert magam is meg tudok oldani mindent, nem kell ehhez külső segítség.
#119: gondolod, hogy ezt nem tudom?
-
guriga1234
addikt
-
guriga1234
addikt
Köszönöm a tesztet, el is mentem gyorsan az egyik médiapartnerként feltüntetett céghez, és 10 Ft híján 10kHUF-ért meg is vettem. Kipróbáltam, működik. Nem magamnak vettem, hanem a nejemnek húsvéti ajándékként, nemsokára hazaér, remélem, hogy örülni fog neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Nintendo Switch 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest