- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Yettel topik
- Mobil flották
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kamikaze75
tag
A kiélezett piaci verseny miatt javaslom a Huawei és Honor közép és felső kategóriás modellek további bővítését lefelé,ezentúl a P smart modellek és azon felül,ultra light,über light és ultra über eco modellek bevezetését is...... 1
-
elfelejtette
veterán
válasz
SkyLine3000 #14 üzenetére
Én is inkább a noccs nélküli Honor 7A-t vettem, az csak 18:9-es képarány, nem ilyen 19:9-19,5:9-19,9:9. Még 1 hónap után sem jöttem rá, miért jó ez az elnyújtott kijelző. Csak nem volt olyan telefon a szolgáltatónál, ami kisebb lett volna...
-
Spett14
tag
Kicsit kényszerből váltottam erre a telefonra, pár Sony után. Elegem lett a jelenlegi XA2 hálózateldobálásából, bluetooth halálából stb. és gyorsan kellett valami, ami tudja kb azt amit a Sonytól elvártam volna. Mivel most kötötték be a T-s optikai netet, így TV szolgálató is a T lett, és mivel jó pár hónapot késtek is, így a hölgyet felajánlotta elfogadható áron (20eFt).
Eddigi tapasztalataim: mindig is kis telefon (compact) párti voltam. Na itt feladtam, ez tetszik. A noccsot "kikapcsoltam", nagyon gáz. A wifije a budin is fasza! A bluetooth 3 eszközt kezel, külön telefonáláshoz a fülest, zenehallgatáshoz a kocsit. Térerő ott is van, ahol a Sonyn nem volt. Akksi nálam 1,5 nap, 2 hete használom.
Ami nagyon gáz: micro USB (Sony miatt lecseréltem mindent C-re), és a gyors töltés hiánya. Muszáj odafigyelnem a töltöttségre, mert eddig a napi kocsikázás közben gyorstöltővel elég volt megtáplálnom a Sonyt.A fotós képességeit még érdemben nem teszteltem.
Bár beígértem feleségemnek, hogy megkapja, ha a garis javításból visszakapom a Sonyt... hát valamit ki kell találnom.
Persze, tudom, van ennél jobb, olcsóbb és gyorsabb is, de nekem jelenleg bőven elég.
-
sbence4
csendes tag
Azért durva hogy gyorsabb a honor 8-asnál.
-
kbyte1024
veterán
Azért az is durva, hogy a 3giga ramot majdnem bezabálja a rendszer.
-
TIT
veterán
Mi8 Lite 65-ért is van 4 gb-vel és 660-as procival,ami 2x gyorsabb.
-
dzsi23
addikt
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
"Ez sokkal jobb, mint a korábbi notch-megoldások."
Dehát pont ez a korábbi notch-megoldás, csak inkább majmolta mindenki az Apple-t, mint pl. az Essential Phone-t.
Most már jó másnak is ez a megoldás.
-
tixem
addikt
Na nekem pl az ersténél ilyen opció nincs. A mobile pay app lenne a mobiltárcájuk, de nem támogatja az nfc-t. Fuck logic. Parkolás, autópálya stb-t lehet fizetni vele, de erre minek külön app? Parkolásra ott vannak a parkolóórákon lévő telefonszámok, sms-t küldök jónapot. Autópályára megint ott a Simpe, vagy a Telenor MyMenu vagy mi a túró.
-
ProEvoFan
nagyúr
Csak 35k?Kaptatok valami kedvezményt is?XS csomag ugye most a legolcsóbb, de 46Kért látom.Semmi, benéztem.Jól írtad, annyi.
Amúgy ez egy jó telefon xiaomi ide vagy oda.Igaz nem 80Kért, mert kb ennyi minden nagyobb normális műszaki boltban.60ezer környékén teljesen ok lesz.Ennyiért jelenleg a Honor 8x jobb ajánlat vagy kicsit drágábban a mate 20 lite. -
tothmaxy182
őstag
Én is sokat járok bevásárlóközpontba, és látok olyan öregembereket, akiknek még mobiljuk sincs.
Akkor most igazából mobilra sincs semmi szükség?Attól mert te nem használod, én még baromira kényelmesnek találom, amikor beugrok hazafelé a tescoba, és minden cuccomat a kocsiban hagyhatom, csak a mobilomat viszem magammal, mert az is elég.
A Redmi Note 7 sem lesz itt Európában annyira olcsó mobil, jelenleg 260 dollár Gearbesten a 3/32-es verzió. Tehát most még egy fillérrel sem olcsóbb, mint a P Smart. Idővel persze mérséklődik majd az ára.
És ha belegondolok, hogy az az átkozott NFC chip kerülhet kb 3 dollárba liszenszekkel együtt, akkor aztán tényleg zavaró, hogy nem rakják bele. Persze tudom, hogy a termékpozícionálás miatt (vedd a drágább mobiljukat)... -
tixem
addikt
válasz
Baggins86 #21 üzenetére
Sokat járok bevásárlóközpontokban, étteremben stb. Többeknek még a paypass kártya is űrtechnológia, torzul az arcuk amikor a pénztáros megkérdezi.
Telefonnal fizetni alig látok embert. Eddig egy kezemen meg tudom számolni ahányszor tanúja voltam, persze ez semmire nem garancia.
Nekem pl van NFC-m de továbbra is kártyával fizetek. Itthon ez még gyerekcipőben jár.Amúgy merre laktok? Én pl Szegeden, itt rohadt ritkán látok telefonnal fizető embert.
-
Pár napja ugyanilyen színűt vettem a feleségemnek. Az ő telefonozós szokásaihoz tökéletesen megfelel. Egy Samu Note 3-at vált le ami ellen az egyetlen kifogás, hogy néhány (feleségemnek fontos) app nem települ rá az 5-ös droid miatt.
Fő szempontok: jó akksi, megfelelő szintű kamera, kellően bőséges belső tárhely, szép kinézet, legfrissebb android, mert ezen az árszinten nem nagyon fognak újabb verziót kapni.
Egy rakás telefont néztem, de ezek így együtt egyikben sem voltak. Végül az ára miatt ez nyert, Blue-S előfizetés mellé 35 ezerért nincs jobb ajánlat.
Amíg a feleségem lassan átköltözik erre addig én nyomkodom, ismerkedem vele. Szerintem teljesen partiban van az SD821-es, 6 giga ramos telefonommal, ami csak az ufs belső tároló miatt gyorsabb.
3 giga ram? 35 ezerért a kutyát nem érdekli hány progit tud memóriában tartani újranyitás nélkül. -
-
-
atike
nagyúr
Nálunk a kamerán bukott meg... Így - mivel épp akció van
- MI A2 lett helyette...
-
kakuk.tamas
addikt
Nem is értem, hogy ennek a tesztnek mi értelme volt.
Én a cikkbe csak a Honor linkjét raktam volna be... -
tomasz79
tag
Üdv.
Egy ismerősöm ha üzit kap kinaiul beszél a telefon. Mitől lehet? -
Richie86
senior tag
Szerintem nem rossz kis telefon ez, szolgáltatói kínálatban ha olcsóbb lesz pláne.
Átlagfelhasználót simán kiszolgál. De ahogy többször elhangzott, Type-C-vel és 4 giga RAM-mal lenne igazán jó. -
tixem
addikt
Amint elterjed itthon is a Redmi Note 7, ennek a telefonnak befellegzett. Ez egy trágya ennyi ram-mal ennyi pénzért.
Egyedül a szolgáltatói jelenlét tudja megmenteni a huawei seggét. Ha a Redmik tömegével lennének a szolgáltatóknál a kutya nem venné ezeket meg.AZ NFC meg egy geek rétegdolog, átlagjóska azt se tudja, hogy létezik.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
Ugyanolyan sz@r, mint a noccs. Sosem vennék ilyen telefonokat. Csak "hab" a tortán az ilyen végtelenségig elnyújtott kijelző. Ha ilyen marad a telefontrend, inkább nem veszek semmit. Remélem, a mostani még sokáig bírja.
Már elolvasni sincs kedvem ezeket a teszteket. Meglátom a képeket és már el is ment a kedvem az egésztől... -
janeszgol
félisten
válasz
TheBikerider #11 üzenetére
De nalam nem az. Persze uj SoC, jo kijelzo, jo kamera (a video kicsit remegos, mint a kocsonya), de a ram nem tul jovobiztos. Plane ennel a cegnel.
-
szkaroly
senior tag
Az égő igazán az, hogy hasonlóan a Honor 10 Lite-hoz Indiában ez is 4 v. 6 giga rammal megy. Igazán érdekelne a cég magyarázata erre, mivel itt se csóróbbak az emberek szerintem. 2 évre én se vennék telefont 3 giga rammal. Főleg amikor hamarosan a boltokban a Redmi 7 Note és Pro.
-
-
tibcsi0407
félisten
Az a kamera.
-
janeszgol
félisten
Dragallom. Ha 4 giga ram lenne benne, akkor ajanlott lenne a szememben. Igy nem az. Az elodjet a 3 ezres elofizuval 41 ezer forintert hoztam el, nem is baj, hogy nem vartam vele.
Bone es a tobbiek. Ha egy telo ujabb kiadasat tesztelitek, a tablazatokban az uj mellett a kozvetlen elodjet is tegyetek bele. Nem baj, ha kevesebb uj fer bele emiatt, mert az elod sokszor kifutoban van es jo aron, plane elofizuban. Es hogy megeri-e az uj ennek fenyeben. Koszi.
-
bkri
tag
Sziasztok!
Ilyen készülékem van 1 hete lassan. Ennyi pénzért bőven megéri. Köszönjük a tesztet. Döccenésre, lassulásra nálam eddig nem volt példa. Kamerával is elvagyok (jó, nem egy S7 Edge amiről jövök, de nem rossz) ,egészében elégedett vagyok vele...
ÜDV: BK
-
-
Noukoum
veterán
Vinni fogják mint a cukrot. Nép szemében már bőven jó a huawei, ráadásul a smart név is divatos.
Egyébként jó telefon jó áron, egyes nagynevek tanulhatnának az árazásról.
-
Because
őstag
ezek a küklopszok, hogy kinek az agyából pattant ki
-
tomboy0013
veterán
Itt sincs type C
-
törölt tag
Ezért a pénzért tuti, hogy nem a Huawei, hanem a Xiaomi vagy a Meizu háza táján nézelődnék.
-
Drughi
addikt
Köszi a tesztet
Kicsit túl is teljesített, rosszabbat vártam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A színátmenetes P Smart pont olyan mutatós, mint üvegszendvicsbe fogott nagy testvérei, a cseppszerű noccs mellé pedig AI-funkciók járnak. A kellemes árazás persze áldozatokat is szedett.
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest