Új hozzászólás Aktív témák
-
elfelejtette
veterán
Igazából nem értem a különbséget az ikertestvérhez, a Honor 10 Lite-hoz képest. A pontozásnál az Anyaghasználat Honor:6 pont, Huawei:7 pont (plasztik mindkettő), Sebesség Honor:7 pont, Huawei:7.5 pont (ugyanaz a proci), Szoftver rugalmassága, bővíthetősége Honor8 pont, Huawei 9 pont (Android 9 Pie), de a kamerára a Honornál egész jókat írtak, itt a Huawei-re kevésbé, de egyaránt 7 pontot kaptak...
Hallosz: a 3GB RAM a hátulütője, ennyiért én Meizu X8-at, vagy Xiaomi A2 Lite 4/64-et vennék, és az még olcsóbb is. -
elfelejtette
veterán
válasz
bedibazsa #51 üzenetére
Amire én használom, arra bőven elég, az elődjénél (Doogee X5 Pro) pedig jóval gyorsabb, így nincs viszonyítási alapom, hogy erődebb modellekhez képest mennyivel gyengébb. Amikor vettem, alternatív választás lehetett volna a P Smart (2018), de amire nekem kell, abban nem lett volna előrelépés. Választhattam volna a HTC U11 Life-ot is, de a 2600mAh-s aksi elriasztott, meg ugyanekkora házban lett volna 5,7" helyett 5,2"-es kijelző órmótlan nagy kávákkal. Egy héttel később került be a kínálatba a Honor 10 Lite és a tesztben szereplő alteregója, de még a 7A-nál is nagyobb lett volna pár mm-rel, meg a még jobban elnyújtott kijelző se tetszett. Még egy LG Q6/7 is jobb lett volna, legalábbis méretben, csak mondjuk kicsit erősebb procival, de az se volt a Telekomnál.
-
elfelejtette
veterán
válasz
SkyLine3000 #14 üzenetére
Én is inkább a noccs nélküli Honor 7A-t vettem, az csak 18:9-es képarány, nem ilyen 19:9-19,5:9-19,9:9. Még 1 hónap után sem jöttem rá, miért jó ez az elnyújtott kijelző. Csak nem volt olyan telefon a szolgáltatónál, ami kisebb lett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tenisz topic
- Yettel topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest