- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baggins86
aktív tag
-
tothmaxy182
őstag
Én is sokat járok bevásárlóközpontba, és látok olyan öregembereket, akiknek még mobiljuk sincs.
Akkor most igazából mobilra sincs semmi szükség?Attól mert te nem használod, én még baromira kényelmesnek találom, amikor beugrok hazafelé a tescoba, és minden cuccomat a kocsiban hagyhatom, csak a mobilomat viszem magammal, mert az is elég.
A Redmi Note 7 sem lesz itt Európában annyira olcsó mobil, jelenleg 260 dollár Gearbesten a 3/32-es verzió. Tehát most még egy fillérrel sem olcsóbb, mint a P Smart. Idővel persze mérséklődik majd az ára.
És ha belegondolok, hogy az az átkozott NFC chip kerülhet kb 3 dollárba liszenszekkel együtt, akkor aztán tényleg zavaró, hogy nem rakják bele. Persze tudom, hogy a termékpozícionálás miatt (vedd a drágább mobiljukat)... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Iphone 16 Plus 6db folia + 1db tok
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged