- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
feketedini #277 üzenetére
Igen van rajta gyári fólia. Egészen jól fel van téve, nem jön fel a széleken. A szelfi kamerát nem fedi.
-
válasz
Bobby G. #252 üzenetére
A Huaweit éppen most akarják kinyírni. Ha hinni lehet az ígéreteknek (ezek után?), a mostani készülékeken minden szolgáltatás menni fog, frissítéseket kapni fog, csak új android verziót nem fog kapni. Tehát rendesen fognak működni egészen addig amíg használod, akár évekig. Probléma akkor lesz amikor eladnád, mert jelen állapot szerint nemigen lesz rá vevő. Persze ez később még javulhat.
-
A galériában található képeknél ha kijelőlök egyet és szeretném továbbküldeni, rákattintok a megosztásra és ott egy rakás lehetőség melyik alkalmazással ossza meg....csak épp a viber nincs a választható lehetőségek között. Valakinek van ötlete arra, hogyan lehetne a vibert is elérhetővé tenni?
-
Nem mindegyik Samsugnak jó a kamerája. Feleségemnek Note3 volt ez előtt. Annál gyengébb a kamerája a Smartnak. De megnézve az A7 tesztképeit, hát nem hinném, hogy az jobb a Smart kamerájánál. Az A7-et le is szólják rendesen a kamera értékelésénél a tesztben, hogy a kamerás képességeket emlegetik és pont az a leggyengébb a telefonban.
-
Szerintem ebben a fórumban nem fogja ajánlani senki a Samsungot. Ahogy a Samsung fórumában se fogja senki ajánlani ezt a Huawei-t.
Nézzük melyik mellett mi szól:
Huawei: jobb üzemidő, picit jobb kamera, friss 9-es android,
Samsung: 4 giga ram, amoled.
Pár hete én a Huawei-t választottam. De kinek mi a fontos. -
Tegnap este jött rá frissítés. Mire feleszméltem a feleségem már el is indította a telepítést. Szóval most nem tudom miről frissül, csak azt tudom mire: 9.0.1.142
-
Mivel az appok nagy részét nem tartja memóriában, ezért be kell olvasnia a belső tárról, ami emmc típus, és az nem valami fürge. Ezért tart 0.2 másodperc helyett 0,5 másodpercig az app megnyitása. Tehát ebben nem a 3 giga ram a ludas, hanem a lassú belső tároló.
De fentebb már írtam, hogy a 6 giga ramos SD821-es telefon sem ad fürgébb élményt, ha a fejlesztői beállításokban nem veszem le nullára az animációk időkorlátját. -
Pár napja ugyanilyen színűt vettem a feleségemnek. Az ő telefonozós szokásaihoz tökéletesen megfelel. Egy Samu Note 3-at vált le ami ellen az egyetlen kifogás, hogy néhány (feleségemnek fontos) app nem települ rá az 5-ös droid miatt.
Fő szempontok: jó akksi, megfelelő szintű kamera, kellően bőséges belső tárhely, szép kinézet, legfrissebb android, mert ezen az árszinten nem nagyon fognak újabb verziót kapni.
Egy rakás telefont néztem, de ezek így együtt egyikben sem voltak. Végül az ára miatt ez nyert, Blue-S előfizetés mellé 35 ezerért nincs jobb ajánlat.
Amíg a feleségem lassan átköltözik erre addig én nyomkodom, ismerkedem vele. Szerintem teljesen partiban van az SD821-es, 6 giga ramos telefonommal, ami csak az ufs belső tároló miatt gyorsabb.
3 giga ram? 35 ezerért a kutyát nem érdekli hány progit tud memóriában tartani újranyitás nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alkoholista nevelde
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest