- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spett14
tag
Kicsit kényszerből váltottam erre a telefonra, pár Sony után. Elegem lett a jelenlegi XA2 hálózateldobálásából, bluetooth halálából stb. és gyorsan kellett valami, ami tudja kb azt amit a Sonytól elvártam volna. Mivel most kötötték be a T-s optikai netet, így TV szolgálató is a T lett, és mivel jó pár hónapot késtek is, így a hölgyet felajánlotta elfogadható áron (20eFt).
Eddigi tapasztalataim: mindig is kis telefon (compact) párti voltam. Na itt feladtam, ez tetszik. A noccsot "kikapcsoltam", nagyon gáz. A wifije a budin is fasza! A bluetooth 3 eszközt kezel, külön telefonáláshoz a fülest, zenehallgatáshoz a kocsit. Térerő ott is van, ahol a Sonyn nem volt. Akksi nálam 1,5 nap, 2 hete használom.
Ami nagyon gáz: micro USB (Sony miatt lecseréltem mindent C-re), és a gyors töltés hiánya. Muszáj odafigyelnem a töltöttségre, mert eddig a napi kocsikázás közben gyorstöltővel elég volt megtáplálnom a Sonyt.A fotós képességeit még érdemben nem teszteltem.
Bár beígértem feleségemnek, hogy megkapja, ha a garis javításból visszakapom a Sonyt... hát valamit ki kell találnom.
Persze, tudom, van ennél jobb, olcsóbb és gyorsabb is, de nekem jelenleg bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest