Új hozzászólás Aktív témák

• Spett14

tag

Kicsit kényszerből váltottam erre a telefonra, pár Sony után. Elegem lett a jelenlegi XA2 hálózateldobálásából, bluetooth halálából stb. és gyorsan kellett valami, ami tudja kb azt amit a Sonytól elvártam volna. Mivel most kötötték be a T-s optikai netet, így TV szolgálató is a T lett, és mivel jó pár hónapot késtek is, így a hölgyet felajánlotta elfogadható áron (20eFt).
    Eddigi tapasztalataim: mindig is kis telefon (compact) párti voltam. Na itt feladtam, ez tetszik. A noccsot "kikapcsoltam", nagyon gáz. A wifije a budin is fasza! A bluetooth 3 eszközt kezel, külön telefonáláshoz a fülest, zenehallgatáshoz a kocsit. Térerő ott is van, ahol a Sonyn nem volt. Akksi nálam 1,5 nap, 2 hete használom.
    Ami nagyon gáz: micro USB (Sony miatt lecseréltem mindent C-re), és a gyors töltés hiánya. Muszáj odafigyelnem a töltöttségre, mert eddig a napi kocsikázás közben gyorstöltővel elég volt megtáplálnom a Sonyt.

A fotós képességeit még érdemben nem teszteltem.

Bár beígértem feleségemnek, hogy megkapja, ha a garis javításból visszakapom a Sonyt... hát valamit ki kell találnom.

Persze, tudom, van ennél jobb, olcsóbb és gyorsabb is, de nekem jelenleg bőven elég.

Új hozzászólás Aktív témák